Aktuális

A sátáni emberkísérlet bakijai, avagy mit tartalmaz a kísérleti oltás? Sok furcsa ismeretlen anyagot! – 1,63 millió adag Moderna-vakcinát hívtak vissza szennyeződés miatt Japánban

Úgy tűnik, a globalista forgatókönyv szerint kiadott bárgyú  oltási propagandát, melyet sok ország, sok bábpolitikusa adott már elő, miszerint :” Mit tartalmaz a vakcina?” most egy kicsit át kellene írni. Mint kiderült ugyanis, a vakcinák egy részében  igen furcsa, ismeretlen szennyeződéseket találtak. Azt is tartalmazza a vakcina. A furcsa ismeretlen salakot, amit emberek testébe szántak beadni! Hány ilyen „szennyezett” oltást adtak be eddig  vajon az embereknek? És még csodálkoznak a bábkormányok végrehajtó-politikusai, hogy az emberek nem bíznak már rég se bennük, se a hazug oltáspropagandába?!

Japánban visszahívtak 1,63 millió adag, koronavírus elleni Moderna vakcinát szennyeződés miatt – közölte csütörtökön a Nikkei japán gazdasági napilap a tokiói egészségügyi minisztériumra hivatkozva.

A tárca ígéretet tett, hogy igyekszik mérsékelni mindennek negatív hatásait az oltási kampányra. A Moderna eddig nem talált problémát.

Japánban a Takeda Pharmaceutical gyógyszeripari cég forgalmazza a Moderna vakcináját. A cég bejelentette, hogy elővigyázatosságból kivonják a forgalomból a 1,63 millió dózisból álló gyártási tételt. Az egészségügyi tárca szerint a moderna vizsgálatot ígért az ügyben.

Közölte azt is, hogy a 3004667, 3004734 és 3004956 gyártási számú védőoltásokat Spanyolországban állították elő és Japánban 863 oltóközpont között osztották szét. A minisztérium egyben felszólította ezeket a létesítményeket, hogy ne használják fel az érintett védőoltásokat.

A Moderna közölte, hogy értesült a történtekről, de eddig nem találtak problémát készítményük biztonságosságát, illetve hatásosságát illetően, a szennyeződés pedig gyártási hiba következménye lehet az egyik spanyolországi üzemben.

Egyelőre nem világos, hogy az ügy hatással van-e más országoknak szánt szállítmányokra. Mint az sem, ki vállal felelősséget, ha a szenyezett vakcinák bármilyen problámát okoznak azoknak, akiknek ebből beadtak adagokat.

Forrás: Japan Times 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile