Aktuális, GREAT RESET

A sátáni, ilegitim WEF új rendeletet tervez : Az autók tulajdonjogának megszüntetése a cél, az emberek „gyalogolhatnak vagy osztozhatnak”

Július  elején Klaus Schwab Világgazdasági Fóruma elrendelte a megfelelő kormányokat szerte a világon, hogy emeljék a gáz amúgy is egekig magas árát . Most a WEF azt állítja, hogy az embereknek nincs joguk autót birtokolni, ehelyett „ sétálniuk vagy osztozniuk kell” .

A WEF pénteken közzétett cikkében a globalista elitek azt állítják, hogy az autók közösségi megosztása egy „ körkörös megközelítés ” része, amely szükséges a nemesfémek és a fosszilis tüzelőanyagok iránti globális kereslet csökkentéséhez.

Mindeközben évente magánrepülőgépek ezrei repülnek Davosba a WEF csúcstalálkozójára, de Klaus Schwab szerint a hétköznapi embereknek nem szabad majd saját autóval rendelkezniük.

 

WEF-es magán-repülőgépek százai , miközben az emberektől elvennék az autóikat a sátánista maffia pszichopatái

A svájci Genfben élő globális elit most arra oktatja a kormányokba beágyazott Fiatal Globális Vezetőiket szerte a világon, hogy túl sok embernek van magángépjárműve, és ezen a helyzeten az emberek piacról való kiszorításával kell változtatni.

 

Forrás: NewsPunch

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

És mit szólnak ehhez az autógyártók? Kinek adnák el az újabb autóikat amelyek világszerte szinte „percenként” gördülnek le a gyártósorról?
Ezidáig az volt a cél, hogy minél több autó új gazdára találjon.
Ez megváltozott volna?

Not Me
Not Me
1 an în urmă