Aktuális, Külpolitika

A sátáni projekt folytatódik: Mindhalálig Pfizer Izraelben – hiába az első két oltás, elveszti a covid-bárcáját, aki  nem löveti be magát a harmadik adag kísérleti szerrel

Orvosi, virológiai, járványügyi szempontból is teljesen megmagyarázhatatlan dolog történik Izraelben, adták hírük az ottani lapok. A Pfizer vakcina forgalmazó kísérleti laboratóriumává alakított Izraelben, ugyanis hiába kapta meg valaki a két első adag mRNS-es kísérleti covid –szérumot, a „védettségi igazolványnak” nevezett rabszolga-passzusa október 3-tól  érvényét veszti, ha nem löveti be magát még egy adag kísérleti trutyival

A nagy „átoltottság” ellenére Izraelben egyre több ember kerül a jelentések szerint furcsa megbetegedések miatt kórházba, amit a hatóságok „delta variánsnak” a logikusan gondolkodók pedig oltási mellékhatásoknak neveznek.

Orvosilag és a védőoltások alkalmazhatóságát tekintve egyszerűen felfoghatatlan, hogy 6 havonta arra akarják kényszeríteni az embereket, hogy génmódosításon alapuló, ismeretlen szerekkel oltakozzanak. Ez egyértelműen nem felel meg semmilyen szezonális védőoltás alkalmazásának, és kérdés hány ilyen génmanipulált, ismeretlen  adalékokkal trágyázott szert visel egy egy emberi szervezet vajon?

Vasárnaptól érvényét veszti közel kétmillió kétszer beoltott izraeli védettségi igazolványa – jelentette a Háárec című újság.

Pénteken 1 millió 991 ezer olyan embert tartott nyilván az izraeli egészségügyi minisztérium, akik eddig védettnek számítottak, de vasárnaptól nem léphetnek be, illetve csak 72 óránál újabb teszt felmutatásával mehetnek el az úgynevezett zöldcímkével jelzett nyilvános helyekre.

A védettségi igazolványukat elvesztők közül 1 millió 548 ezer embert több mint fél éve oltottak be másodszor, és nem vették fel a harmadik adag vakcinát az augusztusban kezdődött újabb oltási kampányban. A többiek pedig több mint fél éve gyógyultak ki a koronavírusos fertőzésből, és azóta nem oltatták be magukat, és ezért vesztették el védettségüket, mentességüket a korlátozások alól.

Az újraoltást és a szigorítást azért rendelték el, mert július óta egyre több fél évnél régebben beoltott és hatvanévesnél idősebb izraeli kapta el a fertőzést, majd betegedett meg. Az „egészségügyi szakemberek” ( ejtsd: covid hóhérok)  megállapították, hogy a féléves időtartam után jelentősen csökkent az oltás hatékonysága, és szükség volt az ellenállóképesség megerősítéséhez egy újabb „vakcinára”.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile