Aktuális, Külpolitika, Társadalom

A szólásszabadság tökéletes meggyalázása –  Egy sátáni Mátrix felfoghatatlan terrorizmusa: A cseheknél börtönbüntetéssel akarják sújtani, aki orosz-barát beírásokat közöl a világhálón

Az EU és  NATO-tag Csehországban élő embereket figyelmeztette a cseh kormány, hogy akár három év börtönt is kaphatnak, ha a közösségi médiában támogatásukról biztosították/biztosítják Oroszországot.

Igen,ez megtörtént. 2022-ben, Európában.

Igor Stríž főügyész sajtóközleményben jelentette be, hogy “tájékoztatni kell a polgárokat arról, hogy az Oroszországi Föderáció Ukrajna elleni támadásával kapcsolatos jelenlegi helyzet hatással lehet a véleménynyilvánítás szabadságára”.

A korlátozásokat a büntető törvénykönyv azon intézkedéseinek égisze alatt vezetik be, amelyek bűncselekménynek minősülnek egy bűncselekmény jóváhagyása, illetve a népirtás tagadása, megkérdőjelezése, jóváhagyása vagy igazolása címen.

“A szólásszabadságnak is megvannak a határai egy demokratikus államban, amelyet a jogállamiság irányít” – jelentette ki Stríž, bejelentve, hogy bárki, aki “nyilvánosan (beleértve a tüntetéseket, az interneten vagy a közösségi hálózatokon is) egyetértett (elfogadta vagy támogatta az Orosz Föderáció Ukrajna elleni támadásait), vagy támogatásáról biztosította vagy dicsérte az Orosz Föderáció vezetőit ebben a tekintetben, azok  bizonyos feltételek mellett büntetőjogi felelősségrevonásra is készülhetnek.”

A cseh rendőrség honlapján az is megjelent, hogy “szorosan figyelemmel kísérik” “az orosz inváziót jóváhagyó internetes megbeszéléseken szereplő több tucat megjegyzés” tartalmát.

A Radio Prague International jelentése szerint a büntető törvénykönyvet megsértő személy akár három évig is börtönbe kerülhet.

Arról nem érkezett egyelőre hír, hogy ez a több mint fasisztoid, teljességgel törvénytelen, az ENSZ szabad  véleménynyilvánítást biztosító   passzusait is lenullázó intézkedés szedett e már áldozatot,. de maga az a tény, hogy hivatalos állami szervek ilyesmit  közzé mertek tenni, igazolja azt, hogy  jelenleg nem az orosz-ukrán háború a legveszedelmesebb rossz ami történik, hanem az a Hazugság Háború amit az emberek ellen folytatnak a globalista világhatalom politikus álarcba bújt kápói!

Forrás: summit.news.com

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile