Aktuális

A  „szupervakcina”  mellékhátasa: az egész testéről lehámlott a bőr a Johnson & Johnson vakcinájától

Ritka mellékhatásokat tapasztalt egy virginiai férfi a Johnson & Johnson-féle COVID-19 védőoltás beadatása után. Először fájdalmas kiütések terjedtek el a testén, majd az egész bőre lehámlott.

„Először egy kis kényelmetlenséget kezdtem érezni a hónaljamban, majd néhány nap múlva viszkető kiütéseim lettek, amik duzzadni kezdtek, és a bőröm elvörösödött. Ezután minden olyan gyorsan történt, a bőröm egyszerűen lehámlott”

– mondta Terrell, aki ezután alig bírta mozgatni végtagjait a fájdalomtól.

Azonnal bement a kórház sürgősségi osztályára, ahol az orvosok megállapították, hogy a vakcina ritka mellékhatásával állnak szemben.

„A bőr a test legnagyobb szerve, és amikor olyan gyulladástól szenved, mint Terrellé, rengeteg folyadékot és elektrolitot veszíthet”

– mondta a kórház egyik orvosa, Dr. Fnu Nutan, aki szerint a reakció életveszélyes is lehetett volna, ha nem kezelik azonnal.

Nutan ettől függetlenül persze a covid-propaganda előrásai szerint kihangsúlyozta, hogy az ilyen reakciók rendkívül ritkák.

„Ha megnézzük a vakcina mellékhatásainak kockázatát, akkor nagyon alacsony számról van szó. Nincs ok az aggodalomra, én továbbra is híve vagyok az oltásnak.”

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile