Aktuális

A természetes immunitás működik, az amerikaiak fele így vált ellenállóvá a koronavírussal szemben, nem védőoltás által – a Johns Hopkins Egyetem tudósa szembement a vakcina propagandával

Az amerikai Maryland-i Baltimore-i Johns Hopkins Egyetem Orvostudományi Karának professzora Dr. Marty Makary, egy nyilvános tévéinterjúban kijelentette, hogy az egészségügyi hatóságok általában hajlamosak figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy az amerikaiak több mint felének természetes immunitása alakult ki a koronavírussal szemben. – tudósít a Zero Hedge alapján az ActiveNews hírportál.

 

 

Dr. Marty Makary egy nemrégiben készült interjú soránkategórikusan kijelentette , a „természetes immunitás működik”, és helytelen azokat becsmérelni, akik nem akarnak oltást kapni, mert már meggyógyultak a vírusból.

Makary bírálta az amerikai egészségügyi hatóságokat, amiért nem közölték egyértelműen a természetes immunitásról szóló tudományos adatokat az oltás okozta „immunitás” típusához képest, hanem elpolitizálták és manipulálták az orvosi tényeket.

„Több adat ismert a természetes immunitásról, mint az oltással történő” immunitásról „, mert a természetes immunitás már régóta létezik” – mondta Makary.

„Nem látunk újrafertőzéses eseteket, és amikor mégis előfordulnak, ritkák. Tüneteik enyhék vagy tünetmentesek „- tette hozzá a professzor.

„Figyelmen kívül lehet hagyni a Járvány megelőzési és betegségügyi Központ (Centers for Disease Control and Prevention) immunizálási ajánlásait” – jelentette ki az orvosprofesszor.

„El kell kezdenünk tisztelni azokat az embereket, akik úgy döntenek, hogy nem oltják be magukat, ahelyett, hogy démonizálnák őket „ – mondta.

Makary professzor  a média által generált vakcina propaganda lavinája miatt nyilatkozott, ugyanis az agresszív, globalista  oltási propaganda arra utal, hogy a természetes immunitás nem elegendő, és azokat, akik nem az oltás mellett döntenek, szociálisan marginalizálni kell.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is megváltoztatta a „nyájimmunitás” fogalmát, valószínűleg manipulációs okokból, egyszerűen kiiktatták a covid19  előtti tudományos meghatározást arról, hogy a közösségek immunitása elsősorban úgy érhető el hogy  a közösségben hagyni kell a természetes átfertőződést, mert ez eredményesen kialakítja a természetes immunitást, ám ehelyett a virológiai tény helyett, a WHO  ragaszkodott ahhoz, hogy a közösségeket kizárólag és csakis oltással lehet immunizálni, holott ez nem igaz.

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Makary professzor  a média által generált vakcina propaganda lavinája miatt nyilatkozott, ugyanis az agresszív, globalista  oltási propaganda arra utal, hogy a természetes immunitás nem elegendő, és azokat, akik nem az oltás mellett döntenek, szociálisan marginalizálni kell, írja az Informatia Libera. […]