Aktuális

A tévésztár tragédiája vezetett nyomra: Megdöbbentő tények a Pfizer emberkísérleteiről: beoltott terhes  kismamákon kísérletezték a Covid vakcina hatásait: 100 eset közül 87 eset végződött a magzatok halálával

Egy ismert amerikai valóságshow főszereplőjének Maya Vander elvetélésének tragédiája hívta fel a sajtó figyelmét arra, hogy a Pfizer gyógyszervállalat Covid vakcinákkal kísérletező  „mengeléi” beoltott amerikai kismamák tucatjait fogták be arra, hogy megfigyeljék a kísérleti szérum hatását a terhességre és a magzati életre. Mint kiderült, a kísérlet eredménye minden rémálmot felülmúlt, 100 esetből 87 esetben a beoltott terhes nők elvetéltek, vagy bennük halt meg a magzat. A Pfizer megpróbálta eltitkolni ezt is, de a GlobalResearch  szerkesztősége utána ment a tényeknek.

 

 

A Pfizer által közölt első jelentések között szerepelt az „Engedélyezés utáni mellékhatás-jelentések összesített elemzése”, amely a Pfizernek 2021. februárjáig jelentett eseményeket írta le.

A Netflix reality TV sztárja, Maya Vander a múlt héten mesélte el rajongóinak gyászát, miután december 9-én kisbabája halva született.

„A tegnapi volt életem legnehezebb napja” – tette közzé a 39 éves Vander az Instagramon , új babaruhák képével egy emlékdobozban, amelyet kisfia helyett vitt haza a kórházból. „Mindig hallottam róla, de nem gondoltam volna, hogy része leszek a statisztikáknak.”

Vander, a Beverly Hills-i ingatlanügynök, a „Selling Sunset” című műsor főszereplője novemberben posztolt egy fotót magáról egy terhességi

vizsgálatról, ahol ellenőrízték az egészségi állapotát. Az amerikai magazin „teljesen beoltottnak” írja le Vandert, akinek  két másik gyermeke van: a 2 éves Aiden és lánya, az 1 éves Elle.

A baba elvesztése után az Insider magazinban azt írta , hogy néhány nappal azelőtt kevesebb mozgást érzett a baba miatt, hogy megtudta, hogy babája meghalt, és azt is, hogy férje és két gyermeke COVID-pozitív, bár az ő tesztje negatív volt. Azt mondta, hogy a babát, aki „teljesen egészésgesnek tűnik” hétfont és négy uncia, felboncolják.

Rengeteg együttérző hír jelent meg Vander vetélésével kapcsolatban, de egyetlen cikk sem merte az  égető kérdéseket feltenni: volt-e köze a

terhesség alatti COVID-oltásoknak a baba halálához?

Vagy a COVID-nak volt valami köze hozzá, és a COVID-oltások kudarcot vallottak?

Amikor a Public Health and Medical Professionals for Transparency nevű csoport arra kérte a Pfizert, hogy ossza meg a COVID-oltás kísérleteiből és a forgalomba hozatal utáni megfigyeléséből származó nyers adatokat, amelyeket az injekció engedélyezésére használtak, a gyógyszeripari óriás kapcsolatba lépett az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósággal (FDA). az információszabadságról szóló törvény (FOIA) kérelmeinek elutasítása.

Valójában az FDA (a közegészségügyet szolgálja és védje) felvette az Igazságügyi Minisztérium jogászait, és bírósághoz fordult, hogy megóvja a gyógyszeripari óriást attól, hogy felfedje adatait – 55 éven keresztül. Úgy van. Az FDA és a Pfizer 2076-ig nem akarta, hogy bárki is lássa a COVID-oltásuk mögött álló mellékhatásokat és haláleseteket igazoló számokat.

Szerencsére egy bíró úgy döntött, hogy az FDA-nak és a Pfizernek válaszolnia kell a FOIA kéréseikre. A Pfizer által átadott első jelentések között szerepelt az „Engedélyezés utáni mellékhatás-jelentések összesített elemzése”, amely a Pfizernek 2021 februárjáig jelentett eseményeket írta le.

Kiderül, hogy a gyógyszergyártó óriáscég több mint 150 000 súlyos nemkívánatos eseményt jegyzett és hallgatott el  a COVID-oltás bevezetését követő három

hónapon belül, de itt a 6. táblázatra fogunk összpontosítani azon terhes és szoptató nők adatairól, akik az első néhány hónapban kaptak oltást.

Ezeknek a nőknek a többsége egészségügyi dolgozó, mert ők, az elsők között oltakoztak.

Mivel az oltások alkalmazását megelőző klinikai vizsgálatok kizárták a terhes nőket, ők lettek volna az első terhes és szoptató nők, akik valaha is megkapták ezt  a vakcinát.

A 6. táblázat azt mutatja, hogy 270 terhesség esetében kellett volna jelentést tenni. de a Pfizer meghamisította a jelentés adatait, mint utólag kiderült, azt állították, hogy 238 terhesség esetében, nem kaptak semmilyen visszajelzést.

A kiderült adatok szerint egy az egyben az történt, hogy a Pfizer teljesen etikátlan módon emberkísérletet hajtott végre, beoltott terhes nőkön, azok tudtán és beleegyezésén kívül, akiknek beadták a genetikai szérumot majd figyelték, hogy közülük hányan vetélnek el, hányan halnak meg és hányan élik túl a szuper-mRNS oltást.

A Pfizer jelentése szerint a megfigyelt terhes nők csoportjában 23 spontán abortusz (spontán vetélés), két koraszülés ( az újszülöttek halálával), két spontán abortusz méhen belüli halállal, egy spontán abortusz újszülöttkori halállal történt és egy terhesség volt csak „normális kimenetelű”.

Ez azt jelenti, hogy az ismert kimenetelű 32 terhességből 28 magzati halállal végződött a beadott Covid-oltást követően .

A Pfizer jelentése szerint öt olyan terhesség volt, amelyeknek „eredménye függőben van”, valamint 238 olyan terhesség, amelynél „nem biztosított az eredmény”.

De 32 mínusz 28 négy, nem öt. Tehát eleve kiderült, hogy a Pfizer jelentése egy az egyben hamis és nem tükrözi a hátborzongató valóságot, mellyel a kísérleti patkánynak befogott kismamákon kísérleteztek Mengele Pfizeres utódai.

A zűrzavar miatt e cikk forrásaként szolgáló  újság felkereste a Pfizert, és e-mailben kérdéseket küldtek nekik.

Kiderült, hogy  32 terhesség közül 28 valóban

halálos volt az első 10 hétben, amikor az oltás elérhetővé vált, amint azt a jelentésük sugallja?

Ez azt jelenti, hogy az mRNS Covid-szérummal beinjekciózott terhes anyák között  87,5%-os terhességvesztési arány lépett fel?

„Tehát csak egyetlen egy  terhességi kimenetel volt „normális”? Kérem javítson ki, ha tévedek ebben.” tetet fel a lap riportere a kérdést a Pfizer illetékeseinek, azonban erre a nyilvánosságra került  tényre azok nem adtak semmilyen választ.

Nincs tehát hivatalos válasz arra, hogy a Pfizer  hogyan mert terhes kismamákon  törvénytelen emberkísérletet végezni , csak egy dolog  nyilvánvaló eddig, hogy a kiszivárgott és bebizonyosodott  számadatok szerint 10 terhességből  8-9 a magzat halálával végződött.

 

Forrás: GlobalResearch 

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
ELISABETA MANHERTZ
ELISABETA MANHERTZ
2 ani în urmă

Fel sem tudom fogni….Ha valaki babat akar,hogyan tudja beadatni maganak a szert,mikozben meg egy fajdalomcsillapitotol is ovni kellene!Miert ne tegyek meg,ha van aki sorbaalljon erte!

Telefon
261820260