Aktuális, GREAT RESET

A Trudeau-féle Kanadában megszüntették a COVID-terror megszorításait,de bosszút forralnak az engedetlenek ellen: Ki akarják rúgni a be nem oltott katonákat – A WEF-es hadseregben nincs helye annak, aki megtagad egy parancsot

Kanadában folytatódik a COVID-diktatúra: Azokat a hivatásos katonákat,akik nem voltak hajlandóak beadatni maguknak a COVID19 féle, védőoltásnak hazudott kísérleti emberirtó injekciót  ki akarják rúgni a hadseregből,a hírek szerint többeknek máris útilaput kötöttek a talpa alá.

Az elbocsátás oka az, hogy a vakcinát elutasító katonákat  rossz katonának tartja a Trudeau-féle WEF-es terrorista/sátánista banda, mondván, nem megbízható katona az, aki nem teljesít egy parancsot. Még akkor sem az, ha ez a parancs egy már a kezdetekkor kétes méreginjekció, mely sorozatosan szedi beoltott áldozatait jelenleg is Kanadában. Klaus Schwab kanadai üdvöskéje , Justin Trudeau szerint nyilván akkor jó egy katona, ha az  egy agymosott, nem gondolkodó zombi, aki azonnal és kérdés nélkül képes megöletni magát, ha a népirtók ezt parancsolják.

A teljes cikket ITT olvashatják el, ugyanitt tekinthető meg a felszólalást rögzítő videófelvétel is.

Iratkozzon fel a Substacken hírlevelemre, és ha tetszett a cikk lájkolja, de hozzászólásokat, észrevételeket is szívesen látok a cikkek alatt.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile