Aktuális, Külpolitika

A vakcina-diszkrimináció ellen tiltakozva feliratozta egy férfi a budapesti állatkert előtti elefántszobrot

Kezdődnek az oltási igazolvány gerjesztette társadalmi feszültség elleni tiltakozások Magyarországon. Izrael után, éppen az izraeli példát követve Magyarországon vezették be elsőnek és a lehető legdiszkriminatívabb módon az úgynevezett „védettségi igazolványt”, ami valójában egy sima oltási igazolás, hogy adott személy megkapta a covid19 kísérleti vakcinát, de ez  valójában nem jelent semmilyen bizonyított „védettséget” csak súlyos és törvénytelen diszkriminációt,.

Így gondolhatta az a személy  is, aki tiltakozásképpen szombat hajnalban festékszóróval  ráfújta az egyik , a budapesti állatkert előtt levő elefántszoborra a  „DISZKRIMINÁCIÓ” szót.

Egy férfi szombat hajnalban, 4 óra 30 perc körül vörös festékkel fújta fel a Fővárosi Állat- és Növénykert bejáratát díszítő egyik elefántszoborra azt a szót: diszkrimináció. Az elkövetőt, akiről a helyszín közelében biztonsági kamerás felvétel is készült, rongálás miatt keresi a rendőrség.

Az állatkert bejáratánál korábban, az intézmény újranyitásakor is volt kisebb szóváltás a rendőrök és egy maszkos férfi között, aki azt sérelmezte, hogy csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezőket engedik be.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile