Aktuális, Külpolitika

A „vakcina-fagylalt” máris visszanyal: Portugália után Svédország sem engedi be a beoltott izraelieket az országba: ez  vár Magyarországra is?  

Az egész Covid19 féle manipuláció és az ehhez kapcsolódó vakcina-háború egyre inkább kezd egy sátáni horror komédiához hasonlítani. Pénteken hozták nyilvánosságra azt, hogy Portugália után 2 nappal Svédország is megtiltotta a beutazást az országba azoknak az izraelieknek, akik be vannak oltva. Tetszik vagy sem az oltás-mániásoknak és a covid terroristáknak, hiába a dübörgő hazugságáradat és oltáspropaganda a lefizetett médiában, egyre világosabbá válik, hogy valami nagyon nincs rendbe a „covid-csodaszurival”, a több mint gyanús, géntechnológiás kísérleti szerrel, mely még csak nem is hasonlít semmiféle védőoltáshoz.

Ahol ugyanis erőszakkal, kényszerítve, zsarolva a legnagyobb arányban  átoltották az engedelmes birka-népet szemmel láthatón ott szabadult el a legjobban a baj. És nem az oltatlan emberek miatt, hiszen ott ők elenyésző számban vannak.

 

 

Az Epoch Times beszámolója szerint ez az oka annak, hogy az európai államok gyanakvóbb természetű vezetői, akik nem szopták be a covid-forgatókönyv végrehajtását, egyre inkább tartanak attól, hogy a sikeresen átoltottak valami olyan kórságot terjesztenek és hurcolhatnak be hozzájuk, amit biztos, hogy nem egy természetes koronavírus okoz.

Bár az egész sárga, piros és zöld zónára osztott tiltólistázásnak több mint valószínű nem sok köze van semmilyen valós járványhoz, az egész a sátáni társadalmi manipuláció része csupán, az viszont egyre világosabb, hogy azok a közösségek ahol  a legtöbb oltott  van, a legrizikósabb csoportokká váltak. Valamit terjesztenek, hiába volt a „csodaszuri”. Vagy könnyen meglehet pont a csodaszuri miatt terjesztik azt a valamit, amiből sem a portugálok, sem a svédek nem kérnek?

Izraelben mindeközben bejelentették, aki nem adatja be a harmadik géntechnológiás kísérleti injekciót magának, annak az úgynevezett „védettségi igazolványa”(SIC!) érvényét veszti.

Lássuk be, ez az egész ördögi emberkísérlet szembeköpi az orvostudományt, az emberi jogokat, az egész normális emberi értékeken alapuló társadalmi működést.

És lássuk be azt is,  tulajdonképpen azt sem tudni, valójában miről szól ez a Covid19 hadművelet, ami sokkal inkább hajaz egy globális méretű terrortámadásra mintsem egy vírus okozta járványra.

Azt sem tudni, mi ellen is oltották be az embereket, ugyanis a SARS cov2 koronavírus izolálásának, így létezésének mindmái napig semmilyen hivatalos, hitelesített egészségügyi bizonyítéka nincs. Egy számítógépen megkreált vírus makettet mutogatnak a népeknek, miközben nem a virózis, hanem a gyilkos covidprotokoll végez a kórházakba deportált beteg és sokszor egészséges emberekkel!

Itt megjegyezzük, hogy mindezidáig a szintén koronavírus okozta közönséges nátha ellen sem tudtak védőoltást kifejleszteni és nyilván nem is fognak.

 

Nem tudjuk tehát, mi ez a vírus, mióta van itt ez a vírus, egyáltalán ez a vírus okozott itt bármilyen megbetegedést? Nem tudjuk, ugyanis az egész forgatókönyv hamis statisztikákra és vírusdetektálásra alkalmatlan PCR tesztekre van alapozva.

Mint ahogy azt sem tudjuk, hogy a fémes, mágnesen részecskékkel felturbózott úgynevezett „védőoltás” valóban mi és mi célt szolgál, mert, hogy nem az állítólagos vírusvédelmet az már egészen biztos.

A svéd médiában egymásnak ellentmondó hírek jelentek meg arról, hogy a nem oltott izraeliek beutazhatnak e az országba. Ez is egy sátáni  fica, hiszen ezt ellenőrizni is egy jogtalan idiotizmus. Az Epoch Times szerint az izraeli nem oltottak beutazhatnak az országba, már csak az a kérdés, hogy utazhatnak ki Izraelből.

Abból az Izraelből, ami, miként azt a Pfizer igazgatója, Albert Bourla nyilatkozta volt, a gyógyszergyártó maffia első számú kísérleti telepévé vált.

Ideje belátni, hogy ez a kísérlet lassan durvább lesz, mint az egykori haláltáborok emberkísérletei. És azokért is megtörtént a felelősségre vonás, bár sajnos az áldozatoknak ez már zömmel mindegy volt…

Forrás: The Epoch Times

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile