Aktuális, GREAT RESET

A vakcina-genocidum a felső tízezer között is gyilkol: Halála előtt pár nappal  oltották be Ivana Trumpot nemcsak COVID kísérleti vakcinával, de a majomhimlő elleni oltással is – Trump első felesége a média-hisztéria és az oltások áldozata lett?!

A Trump családhoz közel álló források szerint Ivana Trump napokkal a halála előtt kettős oltásban részesült.

A hírek szerint Donald J. Trump egykori amerikai elnök volt felesége a St. Tropez-i nyaralása előtt úgymond „elővigyázatosságból” kapott egy második Covid-19 emlékeztető oltást és egy majomhimlő elleni oltást.

Nyaralása nem valósulhatott meg, mert egy nappal a tervezett kirándulás előtt holtan találták New York-i házában.

Bár Trump és Ivana 1990-es elválásuk óta baráti barátságot ápoltak, ritkán beszéltek, és lányuk, Ivanka volt Trump közvetítője, hogy információkat szerezzen volt nejéről. A források szerint Ivanka időnként megosztott apjával anyja egészségi állapotáról szóló részleteket.

Ivanát 2019 decemberében megbénította a félelem, amikor a Deep State megkezdte a p(l)andémiás hisztériát. Annyira paranoiás lett, hogy elkapja Covidot, hogy remeteként bezárkózótt, minden oltást megkapott, állandóan maszkba járt, és korlátozta a látogatókat is otthonában. Az élelmiszereket az ajtaja elé kellett lerakják a szállítóknak.

Ha csak eltüsszentette magát azonnal kirendelte magához a New York-Presbyterianból, a város legrangosabb kórházábólaz orvost , hogy elvégezze a Covid-tesztet. Ivana még a néhai Dr. Anthony S. Fauci Covid tanácsait is kikérte, annyira retegett a COVID-tól. Ezt Ivana régi barátja, Nikki Haskell mondta el a hírügynökségeknek.

Amit azonban nyilvánosan nem említettek, az az, hogy Ivanának nemkívánatos, vérrögképződési  reakciói voltak a Covid-19 féle kísérleti vakcinára. A kezdeti oltása átmeneti arcbénulást okozott, ami két nap után alábbhagyott, majd a második adag után éjszakai remegés és láz alakult ki. Az első emlékeztető oltás valóban sokat „segített” rajta: perifériás neuropátiát okozott a lábában, zsibbadást, bizsergést és idegkárosodást. Azonban orvosai azt monbdták neki a vakcina mellékhatásai enyhék, átmenetiek, és az „új normalitás” részei.

Körülbelül június 5-én Ivanka elmondta apjának, hogy Ivana végre legyőzte Covid-frászát, és lefoglalt egy kirándulást St. Tropez-be, ami az első nyaralása a p(l)andémia kezdete óta.

Azonban úgy tűnik, az elhunyt nem tudta legyőzni a belé sulykolt COVID-frászt.

Hetekkel a tervezett útja előtt Ivana közölte azorvosával, hogy szeretne egy második Covid-19 emlékeztető oltást, azaz a harmadik adagot. Az orvosa nemcsak arra biztatta, hogy vegyen be egy újabb Covid-oltást, hanem azt is, hogy adasson  be egy majomhimlő elleni oltást is, mert a sajtó szerint NYC volt a feltörekvő betegség epicentruma, és New Yorkba  bevetették a majomhimlő elleni oltás ürületét is.

Ivanka később elmondta apjának, hogy Ivana június 26-án kapta meg a második emlékeztető szérumot, azaz a harmadik kísérleti Pfizert, a majomhimlő elleni vakcinát  pedig július 7-én.

Trump aggodalmát fejezte ki emiatt, mintha sejtette volna, hogy ez a manipulált rettegés és a sok kétes oltás bajt fog okozni.

Így is lett, Ivana Trumpot bejárónője július 13-án, szerdán holtan találta a házban egy lépcső alján. A  Real Raw News közzétett egy cikket, amely részletezte akkori eredményeinket. Ivanka azonosította anyja holttestét a New York-i ravatalozóban, és azt mondta, hogy úgy nézett ki, mintha egy baseballütővel feketére-kékre verték volna,pedig egyszerűen leesett a lépcsőn. Mégis tele volt vérömlenyekkel, kék foltokkal a teste.

Ivana Trump orvosa  nem hajlandó nyilatkozni az eset kapcsán Ivana halálának okáról.

A fentiek ismeretében azonban nem nehéz kitalálni, mi okozhatta Donald Trump első feleségének hirtelen bekövetkezett furcsa halálát.

 

Forrás: Real Raw News 

VIDEÓ: Donald Trump New Yorkba utazott volt felesége temetésére

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Gustav
Gustav
1 an în urmă

A lánya sem a legélesebb kés a fiókban, csodálkozik rajta, hogy kék-zöld foltok borítják, miután végiggörgedezik a lépcsőn. Egyébként nem vagyok egyáltalán meglepve. Sok egoista, nárcisztikus celeb, meg egyszerű polgár úgy összeszarta magát, hogy az egyedi és megismételhetetlen tökéletes testét valami baj érheti, hogy rögtön megelőlegezte magának az 56. méregadagot is. Csak rajta, egy kis botox, egy kis Pfizer, szurkáljátok csak magatokat, minden frankó lesz!