Aktuális, Vélemény

A vakcina gyártók, akik „meggyilkolják a csillagokat”

Ha értenénk még a jeleket, jelképeket, talán jobban megértenénk és átlátnánk azt a gyilkos káoszt, amibe a covid19 elnevezésű világkáoszt a Föld lakóira szabadították. Pedig nem kell új dolgokat felfedezni, elég lenne, ha értenénk az ősi, régi jeleket, nyelveket, ha figyelni tudnánk a valóságra. A covid 19 hadművelet alatt persze az a legegyszerűbb, ha a média által megvezetett embereket belekényszerítik egy embertelen lelket és intelligenciát lenullázó mátrixba, s az évtizedes  televíziós majd internetes agymosás be is érleli gyümölcsét, mert az emberek már  annak sem hisznek, amit saját szemükkel látnak. Egyik kollégámmal próbáljuk megfejteni ezeket a nem is annyira bújtatott jeleket s megdöbbentő, bátran mondhatni sátáni megfejtéseket kapunk.

Tudták például kedves olvasóink, hogy a covid valójában azt jelenti, hogy „cover identification”, azaz értelmes magyarra lefordítva, hogy „borító azonosító”,  anatómiailag értelmezve pedig „porhüvely azonosító”. Semmilyen SARS vagy egyéb koronavírushoz nincs köze ennek a megnevezésnek, inkább ahhoz a sátáni, globalista projekthez, mely révén túszul ejtették a láthatatlan elit vezérei a világot.

De elég ha beírjuk a fordítóba, a nagy csinnadrattával, propagandával reklámozott oltóanyag gyártó cég nevét. Astra Zeneca. A megnevezés latinból ered és mit is jelent? Nos ezt? Meggyilkolni a csillagokat. Így egyszerűen. de ha kételkednek szavaimban, tessenek csak szépen beírni a Google fordítókba s egyből rájövünk egy „csillaggyilkosságot” reklámozó cég porhüvely-azonosító GMO-s szerét (szarát) nyomják itt bele az emberekbe, és most a mellékhatásokról és halálesetekről nem is akarok szólni. Ők azok, akik csillagok gyilkosai… Hát nem romantikus? Hát nem.

A jól végződő kalandfilmekben, mikor emberi hősök harcolnak a Gonosz különböző manifesztációja ellen, többnyire akkor fordul meg a kocka az emberek javára, ha sikerül megfejteniük a jeleket. Lehet, a leírtakból okulva, most a Harmadik Vírusháborúban sem ártana, ha ezt tennénk…

-mm-

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile