Aktuális, Társadalom

A vakcina maffia kezdi feltárni lapjait: kell harmadik oltás a beoltottaknak és aztán évente mindig egy, életük végéi

Lehetett sejteni, hogy az egész covidmizéria és az emberi civilizáció legagresszívebb gyógyszerkampánya, ez a covid-vakcinákat propagáló világjelenség, orvosetikailag körülbelül azon a szinten van, mint mikor a drogdílerek az első ingyenes adag narkóval függővé és jól fizető kiszolgáltatottakká teszik a behálózottakat.

Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója az AFP-nek nyilatkozva kijelentette, hogy azok akik megkapták a két dózisú géntechnológiával előállított (egyelőre kísérleti szakaszban levő) oltásukat, kell kapjanak egy harmadik adagot is, és aztán, életük végéig minden évben egy újabb oltást.

Magyarán ez azt jelenti, hogy akit most beoltottak, az élete végéig oltásfüggővé válik?

Érdekes módon, bár a hirtelen felbukkant vírusról állítólag nem sokat tudnak, hiszen egyre másra burjánzanak elő az úgynevezett mutációk, de azt már tudják, hogy a beoltottak életük végéig évente kell majd oltakozzanak, ha jót akarnak maguknak. Hogy az emberi immunrendszer ezt, hogy tolerálja majd ezt, egyáltalán milyen rövid vagy hosszútávú következménye lehet a GMO-s vakcinának az emberi szervezetre, ezzel a látszólag bagatell rézlettel nem foglalkoznak a Pfizer nagyágyui sem.

Mint ahogy az sem nyilvános, hogy vajon mennyibe is fog kerülni az oltóanyag, akkor mikor a vakcína-dílerek abbahagyják az ingyenes beetetést és a függővé tett emberek kell, kifizessék a rájuk erőltetett és függőséget okozó szereket…(Forrás: CNBC )

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile