A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, GREAT RESET

A vámpírmániás Csárli herceg, Elon Musk a jó zsarunak sminkelt sátánista zseni, egy ősi legenda és a WEF – avagy furcsa érdeklődés a rejtélyes Transzilvánia iránt

Első rész – MIT KERESHETNEK RÖGESZMÉSEN A GLOBALISTA/SÁTÁNISTA ELIT TAGJAI ERDÉLYBEN?! RÉGI LEGENDÁK NYOMÁBAN

Erdélyi magyarként egyre inkább nem tetszik nekem ez a furcsa őrület, felsereglés, ahogy a globalista/sátánista elit nagyágyúi valami képzelt és  csicsás Drakula-őrületre hivatkozva egyre furcsább, és egyre inkább nyilvános zarándoklatokat tartanak Erdélyben.

Szenvedélyesen szeretem Erdélyt,ismerem és tisztelem. Jól ismerem múltját, jelenét és aggódva találgatom jövendőjét. És romániai magyarként jól ismerem a román történelmet, mítoszt, mitológiát, sőt a misztikus babonákat is, s mindezek ismeretében egyre kevésbé tetszik nekem, ahogy ez a sok puccos globalistát  egyre-másra ide eszi a fene.

Pár napja ment itt a tiki-taki, hogy a világ leggazdagabb emberének mondott Elon Musk állítólag Erdélybe jön és a Drakula-mániával összekötött törcsvári kastélyban rendez Halloween-i partit milliomos kishavereinek.

A teljes cikk ITT olvasható.

Iratkozzon fel a Substacken hírlevelemre, és ha tetszett a cikk lájkolja, de hozzászólásokat, észrevételeket is szívesen látok a cikkek alatt.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile