Aktuális, Tények mögött a lényeg, Tudomány

A védőoltásnak hazudott mRNS-injekciók kényszerítése miatt beperelték Joe Bident és amerikai egészségügyi illetékeseket – EZ VOLT AZ EMBERISÉG EDDIGI LEGNAGYOBB ÁTVERÉSE?! -Több millió embert kényszerítettek egy genetikai kísérletbe

Dr. David Martin* (vezető kép) a közelmúltban benyújtotta az első, a Covid-oltásokkal kapcsolatos pert a Szövetségi Bíróságon, Joe Biden amerikai elnök és több amerikai egészségügyi vezető ellen,  hogy „kiderítse az igazságot” a COVID-19 génterápiás injekciókkal kapcsolatban, és „ kivezesse Amerikát a COVID- járvány rémségéből ”.

Az általa „többlépcsős folyamatnak” nevezett folyamatban Martin kifejti, hogy az első olyan per, amelyikbe nyilvánosan belekerül, a mindenki által elérhető nyilvántartásba, hogy

 „a COVID-vakcina  nem védőoltás”.

Ehelyett Martin elmagyarázza, hogy az injekciók kísérleti génterápiák , „amelyekről ismert, hogy megölnek embereket, és tudvalevőleg több mint 60 napig az emberi testben maradnak, és olyan kórokozókat termelnek, amelyek nyilvánosan számon tartott méreganyagok”.

A Griner kontra Biden és társai pert 2022. március 4-én nyújtották be az Egyesült Államok Utah-i Kerületi Bíróságán, Dr Devan Griner, MD, egy kettős képesítésű orvosi végzettséggel rendelkező sebész és széles körben publikált szerző nevében, aki több száz gyermeket gyógyított meg, jobbé téve az életminőségüket Utah-ban és azon túl.

Joe Biden megnevezése mellett a vádlottak között szerepel Xavier Becerra , az Egyesült Államok Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztériumának (HHS) vezetőjét, valamint a Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS) vezetőit.

NIH Összefoglaló a közegészségügyre legveszélyesebb kórokozókról .

A COVID19-oltási bűncselekmény  leleplezése

Martin azt állítja, hogy abba kell hagynunk az emberek kényszerítését és megvesztegetését, hogy oltassák be magukat, és kijelenti: “Ezek illegális cselekmények az Egyesült Államokban, és nem hajthatók végre.”

Martin kifejti, hogy a per első részében a tények feltárására koncentrál – feltárva azt a bűnszövetkezetet, amelyről Martin már évek óta beszél –, a per második részében, a tények bebizonyítása, mivel mindkettő egyformán fontos. Martin biztos benne, hogy a szövetségi kormánynak az első esetre válaszul benyújtandó közzétételei „valójában a következő esetünkre nézve lesznek  terhelőek ”. Már alig várja, hogy bizonyítékokat szerezzenek a bűncselekményre vonatkozóan.

Martin kifejtette :

„Az esetet úgy írtuk meg, hogy az immunitásvédő pajzs leessen a vakcinagyártókról, és minden sérülés és haláleset a vakcinagyártók polgári jogi felelőssége legyen.”

Martin, aki jelezte, hogy Utah a tökéletes joghatóság a kampánya megkezdésére, illetve a legális lépések megkezdésére, rámutatott, hogy amikor egy olyan kifejezést használnak, mint az ”oltás”, a közvélemény azt hiszi, hogy valami olyasmit kapnak, ami megakadályozza, hogy megbetegedjenek vagy betegségeket terjesszenek. Ehelyett Martin azt állítja, hogy miután megkapták a COVID-19 injekciót , az beoltott egyének egy biológiai fegyver gyártójává válnak. Tovább magyarázva kijelenti:

„És az oltást a törvény pontosan úgy határozza meg, hogy az a képesség, hogy valamit a szervezetbe juttatunk, ami stimulálja az immunrendszert. Kiderült, hogy az emberekbe fecskendezett mRNS nem az. Valójában konkrétan azt csinálja, hogy vesz egy kis számítógép-szimulált mRNS -szálat , beküldi a szervezetbe, és a test biológiai fegyvergyártóvá válik. Tüskefehérjéket gyárt. Az injekció nem serkenti az immunitást.

Ehelyett az ütemezett kórokozó létrehozására vonatkozó utasításokat hajt végre.

Az ütemezett kórokozót pedig a kód három különböző része határozza meg, de kifejezetten a SARS koronavírusból származó genetikai szekvenciákat tartalmazza – hogy megértsük mindezt.

Ez valójában egy tervezett, ismert toxin az Egyesült Államok törvénykönyvében szereplő biológiai fegyverek nyilvántartó listáján.

A 32 oldalas peranyag, 171 oldalas melléklettel, azzal kezdődik, hogy kiemeli, hogy a CMS-megbízás  előírja, hogy a Medicare vagy Medicaid (orvosi társadalombiztosítás)  támogatásban részesülő egészségügyi intézmények szinte minden alkalmazottja „megkapja az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság által sürgősségi használatra engedélyezett három injekció egyikét, COVID-19 vakcinaként, azaz „injekcióként”.

A CMS-re vonatkozó megbízást törölni kell

A kereset továbbá kifejti, hogy a felperes, Dr. Griner – akinek természetes immunitása van, és nem hajlandó bevenni az mRNS – injekciók egyikét sem – „nagyon képzett és jól ismert plasztikai sebész, aki engedéllyel rendelkezik Utah-ban, akinek szenvedélye a farkastorokkal és egyéb veleszületett rendellenességekkel született gyermekek gyógyítása.”

Az orvos több mint húsz egészségügyi misszióban járta be a világot, idejét beteg gyerekek megsegítésére áldozva. A per azonban azt állítja, hogy a CMS-megbízatása megakadályozza, hogy Dr. Griner továbbra is gyermekeket gyógyítson – kivéve, ha beveszi valamelyik védőoltásnak hazudott mRNS-injekciót. Megjegyezve, hogy Dr. Griner robusztus és tartós természetes immunitást élvez, miután felépült a COVID-19-ből .

A peranyaga kifejti:

Dr. Griner a CMS-mandátum hatálya alá tartozik, mivel azok a kórházak, amelyekben praxisjoggal rendelkezik, kapnak CMS-finanszírozást. Így Dr. Grinernek nem csak a „munkája és az oltás” között kell választania, ahogy az Ötödik körzet (Szövetségi Bíróság)  megfogalmazta, hanem a veleszületett rendellenességekkel küzdő gyermekek gyógyítása iránti szenvedélye és az génterápiás injekció beadatása között is választania kell.

Ez annak ellenére történhetett meg, hogy az egyetlen indok az volt Dr. Griner injekció beadására kényszerítésére, hogy ezzel lehet megakadályozni csak, hogy Dr. Griner átadja a SARS-CoV-2-t betegeinek és más egészségügyi dolgozóknak, akikkel kapcsolatba kerül.

Azonban a CDC készséggel elismeri, hogy az mRNS-injekció ezt a védettséget egyszerűen nem képes kialakítani.

A kereset kitart amellett, hogy a CMS-mandátumot „törölni kell”, mert elsöprő bizonyítékok – a CDC igazgatójának beismerése mellett – azt mutatják, hogy az mRNS-injekciók nem akadályozzák meg a betegség  átvitelét, nem alakítanak ki védettséget azok szervezetében, akik megkapják. És annak ellenére , hogy az COVID-injekciókat gyártó nagy gyógyszeripari óriáscégek váratlan nyereséget értek el, a CDC elismerte , hogy a „beoltottak” és a „be nem oltottak” egyaránt nagy valószínűséggel ugyanúgy terjeszthetik a COVID-19-et.

 

 

Az emberekre kényszerített génterápiás injekció tehát nem minősül védőoltásnak!

A CDC definíciójának változásától függetlenül az mRNS-injekciók nem vakcinák!

Ezenkívül a periratban az áll, hogy az injekciók nem biztosítanak immunitást, „de azt állítják, hogy csökkentik a SARS-CoV-2-vel fertőzöttek tüneteinek súlyosságát”. Ezt szem előtt tartva a felperes azzal érvel, hogy az injekciók inkább kezelések, és nem vakcinák, amint ezt a kifejezést a törvény már meghatározta. A CDC COVID „oltóanyagokkal” kapcsolatos változó narratíváját és azt a tényt, hogy a CMS-mandátum egyértelműen azon az alapon nyugszik, hogy az injekció megakadályozza az átvitelt , a perből kiderül:

Valójában a CDC megváltoztatta a „vakcina” és a „védőoltás” definícióit, hogy az injekciók beleférjenek az új definícióba. Egészen a közelmúltig a Centers for Disease Control a következőképpen határozta meg a „vakcinát”: „Olyan termék, amely arra serkenti az ember immunrendszerét, hogy immunitást hozzon létre egy adott betegséggel szemben, megvédve a személyt attól a betegségtől.

A CDC korábban a „védőoltást” a következőképpen határozta meg: „Az oltóanyag bejuttatása a szervezetbe, hogy immunitást hozzon létre egy adott betegséggel szemben”.

Mindkét korábbi meghatározás megfelel e kifejezések általános értelmezésének. Az oltás azt jelentette, hogy a beoltott személynek az oltást követően,  tartós, erős immunitással kell rendelkeznie a vakcina által megcélzott betegséggel szemben.

De 2021. szeptember 1-jén a CDC csendesen átírta ezeket a meghatározásokat.

A „vakcina” meghatározását a következőre változtatta: „Olyan termék, amely arra serkenti az ember immunrendszerét, hogy immunitást hozzon létre egy adott betegséggel szemben, megvédve a személyt az adott betegségtől, egy olyan készítmény , amelyet a szervezet betegségekkel szembeni immunválaszának serkentésére használnak. Az „oltás” meghatározását a következőre változtatta: „A vakcina bejuttatása a szervezetbe, egy feltételezett védelem egy adott betegség ellen.”

Így a CDC kiiktatta az „immunitás” szót a „vakcina” és a „védőoltás” meghatározásából. Információk és meggyőződés alapján a CDC azért tette ezt, mert felismerte, hogy az injekciók nem hoznak létre immunitást a COVID-19 néven ismert betegséggel szemben.

Ez egy kritikus ténybeli és jogi különbségtétel. A Legfelsőbb Bíróság régóta úgy ítéli meg, hogy egy orvosi kezelés megtagadásának joga alapvető emberi jog. Mivel az injekciók nem akadályozzák meg a SARS-CoV-2 átvitelét, valójában törvényileg nem „vakcinák”. Ehelyett terápiás vagy orvosi kezelésről van szó, amelyet Dr. Grinernek alapvető emberi joga megtagadni.

A per részletesen kibővíti számos szakértő azon meggyőződését, hogy az injekciók kezelések, nem oltások. Az állítás emlékeztet bennünket arra, hogy az FDA a „CBER által szabályozott biológiai” kategóriákba sorolja az injekciókat, más néven „terápiás anyagokat”, amelyek a „Coronavirus Treatment Acceleration Program” alá tartoznak.

Valójában a keresetben felkínált nyolc szakmai példa alátámasztja, hogy az mRNS- injekciók nem hoznak létre olyan immunitást, amely megakadályozza a COVID-19 átvitelét, továbbá idézi Dr. Anthony Fauci , a NIAID igazgatójának az NPR-hez intézett 2021. július 27-i nyilatkozatát. amikor kijelentette :  „Most már tényként tudjuk, hogy [a COVID-19-cel beoltott emberek] képesek átadni a fertőzést valaki másnak.” Ezenkívül az oxfordi vakcinacsoport vezetőjét, Sir Andrew Pollard professzort is idézik az ügyben, aki 2021. október 8-án mondta:

“Nincs semmi, ami megállítaná az átvitelt, ezért úgy gondolom, hogy olyan helyzetben vagyunk, amikor a nyájimmunitás nem lehetséges, és gyanítom, hogy a vírus egy új változatot fog kidobni, amely még jobban megfertőzi a beoltott egyedeket .”

Martin ragaszkodik ahhoz, hogy az injekciók génterápiás orvosi eszközök.

Ezen kívül a felperes kijelenti, hogy a gyorsan csökkenő hatásokkal az injekciók nem „vakcinák”, hanem „génterápiás orvosi eszközök”, és ennek megfelelően kell besorolni őket. Ahogy az alábbi képernyőképen is látható, a Moderna ( a Pfizer ugyanazt a technológiát használja) felismeri, hogy mRNS-platformja nem vakcina.

Ehelyett „génterápia biológiai „szoftver” formájában, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy genetikailag „hackeljék” az emberi sejtek gépezetét egy specifikus fehérje megalkotására.

Moderna mRNA Platform

 

Az mRNS-nek az injekciókban játszott szerepét tovább részletezve a kereset összefoglalja, hogy az a specifikus fehérje, amelyek az emberi sejteket „feltörik”, hogy létrehozzanak , a betegséget generáló tüske fehérjét.

Lényegében az injekciók genetikailag módosítják az emberi sejteket, hogy ugyanazt a mérgező fehérjét állítsák elő, mint amit maga a betegség hoz létre – a tüske fehérjét. Mivel nincs ismert módszer az injekciók káros hatásainak visszafordítására , a per folytatódik, és kifejti:

Ezek a tüskefehérjék az emberi endotél-sejtekhez tapadnak, azokhoz a sejtekhez, amelyek az egész szív- és érrendszert borítják. A tüskefehérjék a rózsabokor töviseként tapadnak a szív- és érrendszer belsejéhez, és különféle káros hatásokat váltanak ki, amelyek rövid- és hosszú távú hatásai jelenleg ismeretlenek.

A Japán Szabályozó Ügynökség 2021. június 1-i biológiai eloszlási tanulmánya szerint a „…koronavírus tüske fehérjéje a vérbe kerül, ahol az oltás után több napig kering…” és „… lépben koncentrálódik, a máj, a mellékvesék és a petefészkekben tapad meg  nagy koncentrációban…”

Intézkedések okai a kampány megkezdésekor

A kereset három okot jelöl meg az alperesekkel szemben, amelyek közül az első az „Ötödik és Tizennegyedik Módosítási Alapanyagi Eljárás megsértése”. Felperes szerint a CMS-megbízások sértik az Alkotmány ötödik és tizennegyedik módosítása által védett szabadságot, ideértve a „személyi autonómiához, önrendelkezéshez, testi épséghez és az orvosi kezelés elutasításához való jogot” is.

Mivel az alperesek nem támasztották alá az oltások kötelezővé tételének szükségességét, a felperes ismét emlékeztet arra, hogy az injekciók „egyszerűen hatástalanok a jelenlegi változattal szemben”, és csak valamennyire voltak hatásosak az eredeti SARS-CoV-2 törzs ellen.

A második jogalap magyarázatot ad arra, hogy az alperes megsértette az egyenlő védelmi záradékhoz kapcsolódó ötödik és tizennegyedik módosítást, amely „tiltja azokat a minősítéseket, amelyek az állampolgárok egyes csoportjait másként érintik, mint másokat”. Az egészségügyi dolgozók két osztályának – az oltott és nem oltott – létrehozásával a CMS-mandátum azt írja elő, hogy az egyik osztály tagjai (a nem oltottak ) megszűnnek társadalmilag. Ezek az oltatlan alkalmazottak nem tudják előmozdítani karrierjüket, eltartani családjukat, és nem fizethetik jelzáloghitelüket. Másrészt az oltottak megtarthatják munkahelyüket, előmozdíthatják karrierjüket és fizethetik a számláikat. Ennek a két osztálynak a helyzete azonban megkülönböztethetetlen, mivel a beoltott egészségügyi dolgozók megfertőződhetnek és újrafertőződhetnek a SARS-CoV-2-vel, és átadhatják a betegséget munkatársaknak, betegeknek és látogatóknak. A peranaygban ez áll:

Az oltatlanok diszkriminációja ellentmond az egyenlő védelmi záradék céljainak.

Az ötödik és tizennegyedik módosítás értelmében a felperest ideiglenes, előzetes és végleges jogorvoslati kérelmek illetik meg, amelyek megakadályozzák az alpereseket a CMS-megbízás érvényesítésében.

A Harmadik Cselekvési Ügy ragaszkodik ahhoz, hogy a CMS-mandátum kiadásával a vádlottak megsértik az Egyesült Államok alkotmányát „azáltal, hogy megtámadják azokat a szuverén hatalmakat, amelyek kizárólag az Egyesült Államokban vannak, és amelyeket az államok soha nem adtak át a szövetségi kormánynak. .” A kereset szerint a CMS-mandátum a szövetségi kormány által képviselt általános rendőri jogkörön nyugszik – olyan jogkörön, amellyel nem rendelkezik. Ezért a CMS-mandátum a szövetségi kormány rendkívüli jogi aktusa, mivel a szövetségi kormány által állítása szerint érvényesíteni kívánt jogkörök az államokhoz tartoznak, és azokat megtartják.

A Griner kontra Biden ügy benyújtásával Dr. Martin kampánya a világjárvány „oltás” narratívája mögött meghúzódó illegális korrupció feltárására irányul.

Martin határozottan kijelenti, hogy habozás nélkül a vakcinát annak kell nevezni, amik valójában  – génterápiás injekciónak.

„Ha elkezdjük a „vakcinát” „génterápiás injekciónak” nevezni, sokkal kevesebben adatják be maguknak és gyerekeiknek ezt, mert nem hiszik azt, hogy  védőoltást kapnak. És mellesleg, ha valaki eldönti, hogy részt vesz egy génterápiás kísérletben, tegye meg, nem érdekel. Engem az érdekel,hogy senkit ne kényszerítsenek erre. És ne fenyegessék fegyverrel a munkájukat vagy a megélhetésüket, hogy rávegyék őket erre a kísérletre.”

(*Dr. David Martin 1998-ban alapította az M·CAM®-ot, és azóta vezérigazgatója és elnöke. Az M·CAM® egy nemzetközi immateriális javakat biztosító és elemző cég, amely az innováció-finanszírozás, a kereskedelem és az immateriális eszközfinanszírozás területén tevékenykedik.

Dr. Martin számos innováció alapú nyilvános részvényindex kidolgozója és a Purple Bridge Funds alapítója. Ő irányította az Innovation Alpha ETF-eket (NYSE:INAU; NYSE:INAG; és NYSE:TWAR). Ő alkotta meg a nyilvános részvényindexet – az M·CAM® által hajtott CNBC IQ100-at, amely jelenleg az Egyesült Államok és a Globális Innovációs Gazdaság vezető gazdasági mutatójaként jelenik meg, amelyet a Conference Board tesz közzé.

A globális pénzügyi és immateriális javak elszámoltathatóságának és minőségi reformjának szóvivőjeként Dr. Martin szorosan együttműködött az Egyesült Államok Kongresszusával és számos kereskedelmi és pénzügyi szabályozó ügynökséggel az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában a növekvő függőséget támogató infrastruktúra támogatása és telepítése érdekében. az üzleti ügyletekhez kapcsolódó szerződéses és tulajdonosi jogokról. Dr. Martin vezetése alatt az M·CAM® támogatta a banki, immateriális javak, adó- és számviteli törvények korszerűsítését a felügyeleti ügynökségekkel és a döntéshozókkal folytatott együttműködése révén. Ez a munka magában foglalta az Egyesült Államok Kongresszusával, a Pénzügyi Számviteli Standard Testülettel, az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumával és Kereskedelmi Minisztériumával, az Európai Unióval és sok más országgal folytatott munkát. Dr. Martin egyetemi (BA) diplomáját a Goshen College-ban, Master of Science fokozatát a Ball State Egyetemen, doktori (PhD) fokozatát a Virginia Egyetemen szerezte.)

Forrás: uncoverDC

PERANYAG 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile