Aktuális, Külpolitika

A világ melyben degeneráltak és gonoszak vezetik az álamokat: Merkel lehetséges utódja nevetgélt az áradások miatti részvétnyilvánító sajtótájékoztatón

Be kell lassan látnunk, hogy a vezető politikusok zöme mentes minden igazi, emberi megnyilvánulástól. Mintha nem is emberek lennének, annyira hílyán vannak az emberségnek,  ezek az állandó, hazug  szerepjátszásba gémberedett, vezető, modern „politikusok”.

Armin Laschet sajnálkozott a történtek miatt, miközben a természeti katasztrófa halálos áldozatainak száma legalább 180-ra nőtt.
Legalább 180 halálos áldozata van az esőzések miatti áradásoknak Németországban és Belgiumban, és az áldozatok száma még tovább nőhet, Angela Merkel kancellár lehetséges utódjának mégis egy nevetgélős felvétellel sikerült magára vonnia a figyelmet – írja a Telex.
A természeti katasztrófa miatt tartott sajtótájékoztatón Armin Laschet épp akkor viccelődött kollégáival a háttérben, amikor a német elnök, Frank-Walter Steinmeier az áldozatok hozzátartozóinak fejezte ki részvétét.
 Laschet később sajnálatát fejezte ki a szombati jelenet miatt. Armin Laschet nem csak a CDU elnöke idén január óta, de Észak-Rajna-Vesztfáia konzervatív miniszterelnöke is, így épp az esőzések miatti áradásoktól sújtott tartományok egyikének vezetője.
https://www.youtube.com/watch?v=UIxa3QoD1X8
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile