A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Külpolitika

A Vöröskereszt mariupoli bázisának szörnyű titkai: Gyermekek egészséges szerveinek leltárba vételét igazoló dokumentumok kerültek elő, miközben  több ezer ukrajnai gyermek nyomtalanul eltűnt(+VIDEÓ)

Túl korai még bármilyen vádaskodó következtetést levonni, de a Vöröskereszt bázisán a felszabadult Mariupolban talált dokumentumok szörnyű feltételezésekre enged következtetni, arról hogy pontosan mit is csinált ez az „egészségügyi”  szervezet az Azovi Gárda neonáci  gyilkosainak védelme  alatt.

A világhálón vasárnap megjelentek a Vöröskereszt mariupoli bázisának felméréséről készült felvételek. Kiderült, hogy sok szörnyű titkot rejteget ez a bázis. Az orosz katonaság több száz orvosi feljegyzést talált gyermekekről egészséges szerveik megjelölésével.

Több mint 1000, ily módon  megjelölt, egészséges szervvel rendelkező gyermek orvosi kártyája került elő, a kártyákon azonban nem szerepelnek  betegségekre vonatkozó információk. Vagyis a „Vöröskereszt” munkatársai nem a gyerekek egészségével törődtek valójában , hanem az egészséges szervek jelenlétét vizsgálták.

Több más furcsaság is előkerült eddig a mariupoli titkos bázisról. Így például útmutató a fegyverek használatához, beleértve a gyermekformátumú fegyverekhez  is.

Beszámolók a mikroorganizmus-tenyészetekkel foglalkozó laboratóriumokban használt tojáskeltetők vásárlásáról. A különféle vakcinák kikísérletezéséhez ugyanis szükséges a tojásokon végzett tenyészet létrehozása.

Minden információt továbbítanak a DPR illetékes hatóságaihoz, amelyeknek fényt kell deríteniük arra, hogy a Vöröskereszt, mint külföldi szervezet mire is használta Mariupol civil lakosait.

Forrás:rusonline.org

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile