Aktuális, Belpolitika

Akik nem kérnek az oltási igazolvány terrorjából és a gender-elmélet iskolai oktatásából: Tiltakozó tüntetés lesz  szombat délután a nagyváradi Szent László téren

Július 24-én szombaton  Bukarestben és több romániai városban tartanak tiltakozó tüntetéseket, melyen a résztvevők a „védettségi igazolványnak” nevezett  oltási bizonylat kötelezővé téttele ellen illetve az  LGBTQ mozgalmak agresszív nyomulása és a gender-elmélet iskolai oktatása ellen emelik fel hangjukat a jelenlevők.

Ezzel vállal szolidaritást a Nagyváradon is meghirdetett szombat délutáni tüntetés.

NAGYVÁRADON a tiltakozó demonstrációt délután 16 órai kezdettel hirdették meg a Szent László ( Piata Unirii) téren.

A tervbe vett demonstrációról a szervezők által meghívott MIHAI LASCA, független parlamenti képviselő osztott meg pár gondolatot  facebook profilján illetve a Youtoubon. A képviselő román nyelvű videó üzenete lennebb található.

Lasca kifejti, hogy a meglátása szerint a normális emberi társadalom alap értékei kerülnek veszélybe, amennyiben az emberek nem tudják megakadályozni, hogy Romániában is bevezessék a kísérleti covid-vakcina kötelezővé tételét és a társadalom működését egy (orvosilag SEMMILYEN BIZONYÍTOTT TÉNNYEL alá  nem támasztott) oltási igazolvány után alakítsák. A képviselő az iskolai gender-elméletről  elmondta, hogy az iskolai, agresszív gender-oktatást, melyet elsősorban az ultra liberális USR-PLUS párt erőltet, meg kell gátolni, a szülőknek és valamennyi  az alapverő emberi értékeket támogató  polgárnak kötelessége megvédeni a gyerekeket az efféle „beteges” ráhatásoktól.

A SZERVEZŐK ELVÁRNAK MINDEN OLYAN POLGÁRT A TÜNTETÉSRE, AKIK TILTAKOZÓ HANGJUKAT AKARJÁK HALLATNI A KÖTELEZŐ KÍSÉRLETI OLTÁSOK, A COVID TERROR ÉS AZ ISKOLAI GENDER-OKTATÁS BEVEZETÉSE ELLEN.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile