Aktuális

Áll a bál a kísérleti oltás-kampány körül Romániában: 6 Gorj megyei polgármester egyszerűen megtagadta, hogy helyet biztosítsanak a mobil oltóközpontoknak, mondván ott senki nem akar oltakozni

Hiába erőltették, próbálták döbbenetesen primitív kampányfogásokkal népszerűsíteni a kísérleti vakcinát, az a sima valóság, hogy a román emberek zöme hálistennek egészséges életösztönnel és gerinccel van megáldva, s  ha valami gyanús neki abból nem kér. Márpedig lássuk be az emberiség történetében kevés a Covid19 hadműveletnél gyanúsabb és kétesebb történet található. A román lakosság alig 18-20 százalékát sikerült a covidmizéria alatt beoltani, s úgy néz ki ennél több nem is igazán lesz ez az arány.

Így esett, hogy a milliókért felvásárolt Covid19-kísérleti vakcinák  szó szerint ráromlottak a román kormányra, ugyanis több százezer dózisnak  szerdán már le is jár a szavatossága. Dobhatják a szemétbe a sok közpénzért és EU-s támogatásból megvett „csodaszurikat”, melyek rovására egyre több súlyos mellékhatás és haláleset írható.

Valeriu Gheorghiţă, a SARS-CoV-2 elleni oltáskampányt koordináló országos bizottság elnöke is igencsak pofára esett ezen a hétvégén, mikoris útjára akarta indítani Gorj megyében is az úgynevezett vakcina-karavánt, mikoris a hű szanitéc-pribékek, rendőri védelem mellett házhoz szállítják a falvakban kisebb városokba a kísérleti szert és így próbálják rátukmálni az emberekre azt. Elvégre a kormányon levő globalista szolgáknak eredményeket kell felmutatni a „Covid19” hadművelet globalista  kitervelőinek és végrehajtóinak.

Gorj megyében azonban kellemetlen meglepetésben volt része vasárnap Valeriu Gheorghiţă-nak, ugyanis hat polgármester kerek perec megmondta, hogy nem biztosítanak helyiséget a vakcina csoportnak, ugyanis a településen SENKI NEM ÓHAJTJA BEOLTATNI magát.

Valeriu Gheorghiţă szabályosan hisztériás rohamot kapott ettől és a végén már fenyegette is a lázadó polgármestereket, hogy majd így meg úgy, jön majd az újabb karantén, ha nem engedelmeskednek a covid terroristáknak.

A katonaorvos nyilatkozatából kétségbeesett vádak csengtek ki, hogy lám, ez a drága jó román covid-kormány megvette a sok drága kísérleti szert, ami aztán jól rájuk rohadt, de a hálátlan emberek mégsem akarnak beállni az oltakozó kísérleti nyulak sorába.

Jövőbe látni a jósok feladata, azonban azt varázsgömb nélkül is meg lehet jósolni, hogy ha tovább feszítik a vakcina és  karanténnal fenyegetős propagandát, könnyen belefutnak a népharagba, egy  forradalomba, ami Romániában elég karizmatikus balhékat szokott előidézni.

szmm-

Forrás: Capital.ro

 

guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Szóke Mária írása, informatialibera.ro. A cikk itt olvasható teljesen: informatialibera.ro/hu/all-a-bal-a-kiserleti-oltas… […]

Raynor9899
Raynor9899
2 ani în urmă

Hajrá Románia ott is emberk laknak mutassátok meg ennek a sok marhának a ezen a nyavadt kis bolond golyon hogyan kell ezt mert ezek már nem látják a fátólk az erdöt vagy csak nagyon beszariak már bocsánat.