Aktuális

Állásajánlattal csalta el a fiatal lányt s megakarta erőszakolni: az azonban önvédelemből leszúrta a támadót

 

Egy 16 éves Neamţ megyei lány a 112-es sürgősségi számon tett bejelentést, hogy hétfőn éjszaka önvédelemből leszúrt  egy 41 éves férfit, aki egy állásajánlat ürügyével elcsalta lakására és meg akarta erőszakolni őt.

 

 

Az eset egy Piatra Neamţ központi zónájában található tömbházlakásban történt.

A lány, miután látta, hogy megölte támadóját  felhívta a 112-es segélyhívó számot és jelentette az esetet.

A rendőröknek sikerült megtalálniuk a tömbházat, azonban tévedésből nem annak a lakásnak az ajtaját törték be, ahol a lány volt, hanem a szembeni szomszédét. El lehet képzelni, a mit sem sejtő szomszédokra rájött a frász, mikor egyenruhások törték rájuk az ajtót.

A lány vallomásából kiderül, miután látta, hogy a férfi aljas szándékkal csalta oda és nem állásajánlatról van szó el akart menekülni, de támadója kulcsra zárta a kijárati ajtót és megkísérelte megerőszakolni áldozatát. A lány beszaladt a konyhába és kétségbeesésében felkapott egy ott levő kést és azzal leszúrta támadóját. A fiatal lány  a vakáció hátralevő részében keresett volna munkát magának, mivel szerény körülmények között él családjával. Sokkos állapotban szállították kórházba. Az eset kapcsán folyik a nyomozás.

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile