Aktuális, Külpolitika

Amerika „első családja”: Durva szexvideó jutott nyilvánosságra Joe Biden amerikai elnök fiáról – Hunter Biden egy prostinak fecsegi ki egy szövetségségi nyomozás részleteit (+video)

Nem lehet túl büszke a fiára az Egyesült Államok elnöke Joe Biden, sőt,  a demokraták sem lehetnek túl büszkék  az USA elnöki családjának valós tetteire. Hunter Biden durva szexbotrányba keveredett.

Egy, a Daily Mail birtokába jutott videófelvételen Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter Biden azt meséli egy prostituáltnak, hogy orosz drogdílerek ellopták az egyik laptopját, hogy az azon található érzékeny információkkal zsarolják. A brit lap szerint ezzel Hunter összesen már három számítógépét hagyta el, bár az első kettőt azóta sikerült szövetségi ügynököknek visszaszerezniük.

 

 

A harmadik laptop eltűnéséről Biden az alábbi, jócskán korhatáros videóban részletesen mesél. A 2019 januárjában készült felvételen előbb megörökítette, ahogy magáévá tesz egy örömlányt, majd bevallja, hogy korábban 18 napon keresztül folyamatosan bulizott Las Vegasban, és volt, amikor egyetlen este 10 ezer dollárt (3 millió forintot) szórt el.

„Kib*szott sok pénzt vertem el. Minden este őrült bulik, őrült fickókkal!” – magyarázza Hunter Biden, aki azt is megosztja, hogy Vegasban orosz kábítószer-kereskedőkkel partizott, amikor a harmadik laptopját is eltulajdonították.

– Felmentem a jacuzzihoz, ami a lakosztály legfelső szintén volt, és üveg volt az alja. (…) Szóval ott ültem, és ez az utolsó, amire emlékszem. Soha nem ájultam még el korábban, soha. Aztán mire felébredtem, kb. mindenkit kivágtak a lakosztályból és az egész placcot kitakarították. Először azt sem tudták, hogy életben vagyok-e még, nem is tudom, meddig feküdhettem arccal a vízben – hangzik el többek között a felvételen.

Hunter ezután az átdorbézolt éjjel után vette észre, hogy a számítógépe eltűnt, ami nem csak bizalmas információkat, de rengeteg róla készült szexvideót is tartalmazott. Az 51 éves férfi szerint az egyik orosz drogdílere és annak két barátja lehettek a tolvajok, akik gyakorlatilag szabadon közlekedhettek az egész lakosztályában. Az elnök fia a prositutált kérdésére válaszolva azt mondta, nagyon tart attól, hogy az oroszok majd megzsarolják a laptopján található pikáns dolgok miatt.

– Az apám indul az elnökválasztáson. Ha a videóimat eladják valakinek, akkor nem fogok tudni annyi pénzt fizetni, hogy visszavásároljam azokat. De az is lehet, hogy senki sem akar majd meztelenül látni – mondja Hunter, akinek az örömlány ekkor azt javasolja, hogy jobban járna, ha saját maga jelentetné meg a szexvideóit.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile