Aktuális, Tények mögött a lényeg

Amikor a matematika leleplezi a hivatalos csalást – bárki utánaszámolhat mekkora kamu a „ hivatalosan közölt statisztika” 

Aki nem hiszi járjon, azaz számoljon utána milyen nyilvánvalóan és nyilvánosan hamis adatokat közölnek naponta a hivatalos kormány-statisztikákban a „covidos betegek” számáról.

„Rég nem untattam az ide látogatókat királyi számokkal, engedtessen meg nekem most ismét elkövetni ezt a vétséget. De csak röviden.

A hivatalos statisztika szerint ( itt nézhető meg ) máig 1.046.264 fertőzöttet azonosítottak, ezek közül 972.476 meggyógyult, 27.394 pedig meghalt. Két kivonást elvégezve arra jutunk, hogy az „aktív fertőzöttek” száma 46.454.

Ezekből:

10.312 van kórházban,

39.348 házi elkülönítésben, és

10.395 intézményi elkülönítésben.

Kommentáljam? Nem teszem.”

( Az írást Árus Zsolt Facebook profiljáról vettük át, a szerző engedélyével)

*Szerk. megj.

Tehát:

10.312 +

39.348

10.395

…………

60 055   személyt számlálhatunk a 46.454  „aktív fertőzött”-nek ….

Ha ebből a három kategóriába összeadott az összegből kivonjuk a jelentett „aktív fertőzöttet” azaz 60 055 – 46.454  az bizony 13 601-el egyenlő. Tehát ennyi személlyel , ennyi „covidos” emberrel nem tudnak elszámolni, ennyivel toldották meg valahogy a hamisított statisztikát.

Ha figyelembe vesszük, hogy ez csak egynapi „tévedés” joggal merül fel a kérdés, valójában hány valódi betegről is beszélhetünk, hányan kerültek kórházba, hányan vannak házi őrizetben, bocsánat „karanténban”?

És ez csak sima matematika. Ha ehhez  hozzávesszük a kamu PCR tesztek diagnosztikai alkalmatlanságát, a hivatalos  protokollt mely szerint  minden halottat covidosnak nyilvánítanak ha elhunyta előtt vagy akár után  letesztelték, akkor eleve rádöbbenhetünk arra, hogy 1000 covidosnak mondott betegből körülbelül 1, 3 a valóban koronavírusos, és ha tovább számolva eljutunk az arányig, amire hivatkozva  pandémiát jelentettek, országokat zártak le és városokat vettek vesztegzár alá, nem kell rakétaprofesszornak lenni, hogy rájöjjünk ez az egész  covid-p(l)andémia a modern emberi civilizáció legnagyobb globális csalása, amit valaha elkövettek az emberiség ellen.

És a puritán matematikai  számolás után, ha vesszük a gyilkos covid-protokollt, amikor emberek százait szedálták le  és a kórházi ágyakhoz kötve intubálták, s tartották őket ebbe az állapotba mindenkitől, családtagjaiktól, a társadalomtól elzárva míg meg nem haltak, akkor feltehetjük a kérdést, mit is nevezünk az  emberi fogalmak mai használatában genocídiumnak?

A kétkedők mielőtt elkezdenék a „konteósvagy”-dumát fújni, nyugodtan számoljanak utána a linkre kattintva megnyitható „hivatalos statisztikák számadatainak, s a kapott értékek  vetületében jöjjenek vissza  tobább „konteózni”bárkit …

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile