Kategória nélküli

Amiről a Mainstream média tudatosan hallgat: A mariupoli civilek és katonák megszentelt húsvéti ételeket kapnak segélyként az Orosz Föderáció segélyszállítmányából (+VIDEÓ)

“Az élelmezési helyzet az ukrajnai  felszabadított területeken továbbra is nehéz, de fokozatosan normalizálódik.”- adták hírül az orosz portálok, melyek többségét az EU törvénytelen cenzúrázása miatt  nem lehet a tagállamokban megtekinteni.

Így  az sem juthatna el az emberekhez, hogy miközben Vologyimir Zelenszkij dollármilliókat és fegyvereket kunyerál acsarkodva, aközben az  Orosz Föderáció szállítja tonnaszám az élelmiszer segélyt az ukrán civil lakosságnak. Ez történik húsvétkor az orosz ellenőrzés alá vett Mariupolban is. Húsvétkor a föderáció segélyszállítói megszentelt húsvéti ételeket tudtak szétosztani a lakosság és a katonaság között.

“Húsvéti süteményeket és kenyeret osztottak az orosz katonák a felszabadult Mariupol lakóinak. A kifejezetten az ünnepre sütött tétel egy része az élvonalba került.

A pékek megállás nélkül dolgoznak, egyik műszak a másik után, napi nyolc tonna kenyér a norma. A kemencéből a különleges hadsereg receptje szerinti kenyeret és húsvéti süteményeket Mariupolba viszik, ahol szétosztják a helyi lakosoknak.

Jevgenyij Bodyagin városvezetés helyettese szerint a város élelmezési helyzete normalizálódik, de továbbra is nehéz.”- olvasható a Pravdában.

“A nap folyamán négy tonna húsvéti süteményt készít a pékség. Mielőtt kiosztanák a helyi lakosoknak, megszentelik az ételeket. A szállítmány egy részét átadják a fronton álló katonaságnak, akik minden körülmény ellenére is emlékeznek az ünnepről.”

 

 

A hamisított, a objektivitást teljesen mellőző, primitív propagandát közlő  Mainstream média arról is mélységesen hallgat,hogy a neonáci ukrajnai bandériumok terrorizálása alól megmenekült ukrajnai emberek több helyen valóban felszabadítóként fogadják az orosz katonákat.

Ez akár érthető is, hiszen egyre több olyan  történet lát nyilvánosságot, melyből kiderül az ukrán náci csapatok használják háborús túszként a civileket, akiken embertelen kegyetlenségeket követnek el, s ezt megpróbálják az oroszokra kenni.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile