Aktuális

Amit Dr. Mengele is megirigyelhetne: A magyar kormánysajtó azzal henceg, hogy a Pfizer, melynek Karikó Katalin is munkatársa, tiltott gyerekkísérleteket végzett  2268,  5-11 év közti kisgyereken a Covid19  genetikai  szérum tesztelésére

Mi az ördög folyik már ebben a világban? –vethetjük fel lépten-nyomon a kérdés, ebben a gyalázatos covid-háborúban , melynek csúcsra járatott attrakciója az amúgy törvénytelen vakcina-propaganda. Most éppen az a „vakcsina- sikersztori”  aktuális része, hogy kisgyerekeken hajtanak végre tiltott gyógyszerkísérletnek számító oltási teszteléseket. Az egész nemcsak horrorfilmbe való, de orvosi szempontból is szemenszedett hazugság, ugyanis egy géntechnológiás szerről pár hónap alatt nem lehetséges kimondani, hogy az biztonságos, még felnőttek esetében sem, nemhogy kisgyerekeknél!

A hosszútávú mellékhatásokat figyelembe véve, főleg kisgyerekeknél, akik előtt ott állna az egész élet, ha lelkiismeretlen szörnyetegek nem gyilkolnák le őket,

A HOSSZÚ TÁVÚ MELLÉKHATÁSOK MEGSACCOLÁSA IS HOSSZÚ ÉVEK KÍSÉRLETE.

ÉS AMI FURCSA, EZ ESETBEN IS KI LETT HAGYVA A KÖTELEZŐ TÖBB ÉVES ÁLLATKÍSÉRLETI SZAKASZ, ITT A KÍSÉRLETI ÁLLATOK TOVÁBBRA IS A HOMO SAPIENSEK, MOST ÉPPEN AZ 5-11 ÉVES KORCSOPORTBÓL.

És mindezt a lelkét és hitelét eladott média úgy közli le, mintha nem egy emberiségellenes bűncselekményről, hanem egy szokványos akármiről lenne szó!

Olvassuk el az alábbi hírt, amit a magyar kormánymédia, ejtsd. covidmédia közölt le szombaton.

Íme:

„Benyújtotta a német BioNTech és az amerikai Pfizer az Európai Gyógyszerügynökséghez (EMA) az 5-11 éves korosztályba tartozó gyermekeknek gyártott koronavírus elleni oltásról szóló kutatási adatokat, így megkezdődött a vakcina európai uniós engedélyeztetési eljárása – közölték pénteken. A német vállalat és az amerikai gyógyszeripari óriáscég a 12 éven felülieknek szánt készítményük piaci engedélyének kiterjesztését kéri a közösség gyógyszerfelügyeleti hatóságának szerepét betöltő EMA-tól, írja az MTI.

A BioNTech/Pfizer-vakcina lehet az EU-ban első szer, amelyet az 5-11 éves korcsoportban alkalmazhatnak a Covid-19 elleni védettség kialakítására. Az oltóanyag nem különbözik a 12 éven felüliek körében már használt vakcinától, de alacsonyabb az adagolás, 30 mikrogramm helyett 10 mikrogrammból áll egy dózis.

A világhírű magyar kutató, Karikó Katalin vezetésével kifejlesztett, hírvivő RNS (mRNS) technológiára épülő vakcina hatását egy 2268 kisgyermek bevonásával végzett vizsgálatban elemezték.

Megállapították, hogy hatékony és biztonságos. A kutatási adatokat az amerikai gyógyszerfelügyeleti hatóságnál (FDA) is benyújtották.”

A cikk azonkívül, hogy alkotmányellenes és törvénybeütköző módon reklámoz egy kísérleti fázisban levő gyógyszernek minősülő, szérumot ( amit nem nevezhetünk védőoltásnak, a tudomány mai állása szerint) rámutat arra, hogy a gyógyszergyártó cég, aminek a Magyarországon agyonajnározott  Karikó Katalin, gyógyszer- és titkosügynök  is munkatársa, egy az egyben tiltott kísérleteket folytat kisgyerekeken.

A cikkbe ez így van leírva: „A világhírű magyar kutató, Karikó Katalin vezetésével kifejlesztett, hírvivő RNS (mRNS) technológiára épülő vakcina hatását egy 2268 kisgyermek bevonásával végzett vizsgálatban elemezték.”

Magyarán ez azt jelenti, hogy felrúgva minden orvosetikai és jogi szabályt nyilvánosan, a sajtóban is reklámoztatva kisgyerekeken kísérleteznek, elismerten 2268,  5-11 év közti kisgyereken , egy olyan géntechnológiás szerrel, ami még a felnőtt kategóriában is csak ideiglenes , a hamisított p(l)andémiás helyzettel magyarázott módon is kísérleti szakaszban van 2023 decemberéig.

  • Kik ezek a gyerekek? Ezek a kis kísérleti patkányokká változtatott embergyerekek?
  • Ki hagyta jóvá, hogy az általános nemzetközi törvényeket felrúgva kiskorúakon végezzenek genetikai kísérleteket?

Erre talán Karikó asszonyság tudna válaszolni, ha akarna!

  • Hány gyerek a befogott kísérleti csoportból szenvedett mellékhatásokat, esetleg halt meg?
  • Ki hagyta jóvá ezeket a kisgyermekeken elvégezett emberkísérleteket, hiszen még a maga szülő/gyám sem járulhat ilyesmihez hozzá, csakis egyetlen esetben, ha a gyerek végső stádiumban levő betegségben szenved és a kísérleti szer feltehetően meghosszabbíthatja az életét vagy enyhítheti szenvedését. Ilyen esetekbe is szigorú szabályok szerint, többszörös orvosi konzilum mondhatja ki, hogy a szülő beleegyezésével a végső stádiumú megbetegedésben szenvedő gyereken kipróbálhatnak életmentés céljából egy kísérleti szert.

Hol vannak most ezek a gyerekek , akiket ezek a sátáni vakcina-dillerek befogtak kísérleti patkánynak, szembeköpve az orvostudományt és a törvényeket?

Mivel ez eleve egy tiltott emberkísérletnek számít , mi a garancia, hogy a közölt adatok valósak? Semmi.

És marad a kérdés, KIK ezek a szerencsétlen kisgyerekek, akiket a jelek szerint befogtak kísérleti patkánynak?

Árvaházakból, nyomornegyedekből összeszedett kisgyerekek esetleg, akiknek senkijük nincs, hogy az emberarcú szörnyetegek kísérleteitől megmentse őket?

És akiket senki nem fog keresni, ha netán belehalnak a törvénytelen GMO-s szérum kísérleteibe?

Karikó Katalint ezekről kellene megkérdezni valójában, nem üres és hazug reklámozást csapni neki a teljesen lealjasodott kormánysajtóban!

És e cikk zárókérdése: HOL VANNAK AZ  ORVOSOK? Azok az orvosok, akik megszegve orvosi esküjüket cinkos, gyáva hallgatással nézik mindezt???

 

Szőke Mária

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile