Aktuális, Tények mögött a lényeg

Amit eddig “konteóknak” nevezve tagadtak a kormányok, sorra beigazolódnak: a CIA, és a kínai kormány évek óta részt vett a biológiai fegyverek előállításában – DR. PETER DASZAK a COVID egyik őrült tudósa is ügynök!

Miközben majd 2 éve folyik a COVID 19 elnevezésű, “véletlen világjárványnak” hazudott globális biológiai világháború, úgy tűnik most végre érkeztünk oda, hogy hivatalosan is bizonyosságot nyerjenek  azok a TÉNYEK melyeket nagyon sokan eddig is tudtak, sejtettek, kiköveztettek, ám a covid-terrorizmust kiszolgáló politikusok és az ezek láncos kutyáivá vált sajtó mindezeket konteóknak, alaptalan összeesküvés-elméleteknek minősítette. Az idő múlásával azonban világossá vált a legtöbb, a COVID 19 háború kapcsán napvilágot látott „konteók” a mesterségesen, laboratóriumba átszerkesztett vírusról, ezek tudatos szétszórásáról, a betegség megjelenését “pandémiának” minősítő WHO-hazugságokról, a hamis adatok  alapjáratú csodafegyverévé változtatott genetikai PCR-tesztekről és a mindezek csúcsának számító védőoltásnak hazudott, ám valójában  emberirtó szerként alkalmazott biológiai fegyverről, a titkosított összetételű  COVID-kísérleti vakcinákról sajnos IGAZAK!

Az alábbi cikkben a Covid 19 projektet beindító,  laboratóriumban módosított vírust kivitelező egyik tudósról, Dr. Peter Daszakról derítik ki, hogy az a CIA-nak és a kínai kommunista vezetésnek is dogozott, s pszichopata tudósként  kísérletezte ki a biológiai fegyverként alkalmazható,  „denevér-vírusból” előállított tüskefehérjét   amivel lemérgezték, sakkba tartották majd kontroll alá akarják venni világunkat.

 

Anthony Fauci, Ralph Baric, Bill Gates, Peter Daszak és Shi Zhengli –  A Covid-19 Globális csapata

Egyre több részlet lát nyilvánosságot, bár egyelőre az Európai Unió területén megpróbálják ezeket a dokumentált tényeket tagadni, titkolni és tovább fújják a covid-mantrát, annak ellenére, hogy a főgonosz szerepét alakító WHO is megpróbál már kitáncolni a Covid – háborúból.

A lenti cikket módosítások nélkül fordítottuk le a InforWars-ból.

JELENTÉS: Peter Daszak a CIA-nak dolgozott, az EcoHealth Alliance a „CIA frontszervezete”

 

szerző : Andrew White | Nemzeti akta

  1. január 20., 17:50

 

Az EcoHealth Alliance alelnöke, Dr. Andrew Huff a közelmúltban azt állította, hogy az EcoHealth Alliance elnöke, Peter Daszak*, aki a kínai Vuhani Virológiai Intézetben végzett funkcionális kutatásokat, azt mondta neki, hogy a Központi Hírszerző Ügynökségnek dolgozik.

Dr. Andrew Huff, PhD, MS január 12-én nyilvánosan kijelentette, hogy az EcoHealth Alliance elnöke, Peter Daszak bevallotta neki, hogy a Központi Hírszerző Ügynökségnek dolgozik, és kijelentette, hogy meggyőződése, hogy az EcoHealth Alliance a CIA frontszervezete.

Huff aki Környezet Egészségügyből doktorált, újonnan kialakuló betegségekre szakosodott, mielőtt az EcoHealth Alliance alelnöke lett.

 

Dr. Andrew Huff, PhD, MS

 

Kanekoa  független újságíró beszámolója  szerint, a Substack hírlevelében részletezte Huff megpróbáltatásait.

Miközben a globális, tudományos nonprofit szervezettel dolgozott, azt a feladatot kapta, hogy dolgozzon ki „új biológiai felügyeleti módszereket, adatelemzést és vizualizációt a betegségek észlelésére és érzékelésére.

A Daszak vezette EcoHealth Alliance, amelyet több amerikai kormányzati szerv finanszírozott,  együttműködött Dr. Ralph Baric-cal az Észak-Karolinai Egyetemről és Dr. Shi Zhenglivel, a Wuhani Virológiai Intézet munkatársával, hogy  a  denevérek által terjesztett koronavirusos fertőzésekkel kapcsolatos kutatásokat végezzenek a kommunista Kínában , a COVID-19 kezdeti kitörése előtt.

A hírek szerint Daszak felügyelte „denevér minták ezreinek újszerű koronavírusok kiszűrését”. Az ellentmondásos kutatás része volt az élő állatokkal dolgozó emberek szűrése is.

A leleplezések tovább fokozták az aggodalmakat, hogy a koronavírus-járvány éppen ebből a laboratóriumból indult ki, bár Daszak vehemensen állítja, hogy ez nem igaz.

A   január 12-én közzétett tweetsorozaton keresztül Huff ezt írta:

Jegyzetül: 2015-ben Dr. Peter Daszak megállított, amikor késő este indultunk el, és megkérdezte, hogy működjön e együtt a CIA.val? Megdöbbentem a nemzetvédelem terén szerzett tapasztalataim alapján. A következő 2 hónapban három alkalommal tájékoztatott a CIA-val végzett munkájáról.

Amikor feltette a kérdést, azt mondtam: “Peter, soha nem árt velük beszélni, és lehet, hogy pénz is lehet benne.” Közben megborzongtam, hogy mindezt nem titkosított környezetben (SCIF) mondta nekem, egy nem „beolvasott” és nem beavatott személynek.  

Aztán a következő két hónapban a kávészünetek alatt vagy gyűlések, megbeszélések  között kijelentette,  hogy érdeklődnek (CIA)  a helyek iránt, ahol dolgozunk, az érintettek iránt, az általunk gyűjtött adatok és az általunk végzett munka folyamata iránt,

Peter Daszak és Anthony Fauci 

 

Ezután Huff részletezte azt a meggyőződését, hogy Daszak EcoHealth Alliance egy „CIA frontszervezet” volt. A nyilatkozat így folytatódott:

Visszatekintve most úgy gondolom, hogy az EcoHealth Alliance a CIA frontszervezete volt vírusminták gyűjtésére és a külföldi laboratóriumi kapacitással kapcsolatos információk gyűjtésére. Nem volt mód arra, hogy az összegyűjtött adatok vagy a kidolgozás alatt álló modellek előre jelezzék a terjedést vagy a járványokat. Kontextusban az EcoHealth alig volt fizetőképes, és gyakori szokás volt az alkalmazottak elbocsátása a szövetségi és magánfinanszírozás megcsappanásával.

 Péter bármit megtenne vagy bármit mondana, hogy finanszírozást szerezzen. A titkosszolgálati szervezetek gyakran a pénzügyi nehézségekkel küzdő embereket veszik célba.

A CIA szemszögéből ez egy nagyszerű terv volt szerintem, ha igaz, amit Dr. Peter Daszak mondott. Mivel Peter gyakran hazudott nem feltétlenül hittem neki, amikor elmondta. Azonban…

Annak alapján, hogy az Egyesült Államok kormánya az elmúlt két hónapban dollármilliókat költött rám és az MTRX INC alkalmazottai megfigyelésére, beleértve a katonai repülőgépeket, megkísérelte lerombolni a házam, mindent lehallgatott benne, ellopta a tulajdonomat és feltörte az összes elektronikai eszközömet, úgy gondolom, hogy a legrosszabb valószínűleg igaz .

Visszatértem… Megállapítottuk, hogy az Egyesült Államok kormányának IC közösségének tagjai zaklatnak, betörtek a házamba, merevlemezeket loptak, és elektronikus felügyeleti eszközöket telepítettek a házamba. Feljelentést teszek ellenük az Egyesült Államok Szövetségi Bíróságán.

. @RaviBatra @joerogan

Huff szerint ez azt sugallja számára, hogy Daszak nem hazudott neki, amikor láthatóan elmagyarázta, hogy a CIA-nak dolgozott.

„Az EcoHealth Alliance valószínűleg a CIA frontszervezete. A COVID-19 a legnagyobb hírszerzési mulasztás  szeptember 11. óta” – írta Huff. „Ez az összeesküvés a legnagyobb az Egyesült Államok történetében, sokkal rosszabb, mint az Irán-Contra botrány. Az igazság kiderül, és erről eskü alatt teszek tanúbizonyságot.”

Egy külön bejegyzéssorozatban Huff elmondta, hogy „nem lenne meglepve, ha a CIA/IC közösség megszervezné a COVID-eltussolását, közvetítve Fauci, Collins, Daszak, Baric és még sokan mások között. Legjobb esetben is ez volt az Egyesült Államok történetének legnagyobb bűnszövetsége, amelyet bürokraták vagy a politikusok által kinevezett egyének  követtek el.”

Forrás:  InforWars

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile