Aktuális, Tények mögött a lényeg, Vélemény

Amit oly rég várunk: az Orbán Viktor vezette magyarországi kormány tettekkel bizonyította be, hogy a Covid19 pandémia és a negyedik hullám  csak hazugság!!! (+ VIDEÓ)

Régóta várom, hogy végre valamelyik európai kormány, európai kormányfő igazolja, nyilvánosam bebizonyítsa, hogy az egész Covid19 féle pandémia, ez a negyedik hullámnak nevezett grippe járvány, valójában nem létezik és az egész egy hazugság.

Örülök annak, hogy végre-valahára Orbán Viktor és kormánya bebizonyították nyilvánosan és nyilvánvalóan, hogy nincs semmiféle járványhelyzet, negyedik hullámnak nevezett rohamléptekkel terjedő vírusfertőzés, igazolták, hogy az egész oltásra buzdító, járványveszélyre figyelmeztető tömeghisztéria tulajdonképpen egy nagy hazugság, alaptalan rágalom, társadalmi manipuláció, és igaziból nincs semmilyen veszedelmes vírus vagy annak mutációja, ami szájról szájra vagy még inkább szájhagyomány útján terjed az emberek között.

Köszönöm Orbán Viktornak, hogy végre tiszta vizet öntött a pohárba és szavak helyett tettekkel igazolta, mekkora nagy hazugság ez az egész pandémia show és bebizonyította felelős miniszterelnökként, hogy semmiféle covidveszély nem fenyeget is senkit. Le a kalappal a miniszterelnök úr előtt!

Mert akárhogy is csűrjük-csavarjuk, az október 23-ai budapesti Békemenet nemcsak azért volt felemelő, mert több tízezer összezsúfolt, maszk nélküli magyar menetelt, vonult fel a Duna-parti fővárosban, igazolva, hogy Orbán Viktor apparátusa minden idők legjobban szervezett békemenet csinálója és éljen a Fidesz és éljen Orbán Viktor, de ezzel a békemenettel a magyar miniszterelnök nyilvánvalóan és minden kétséget kizáróan elismerte, hogy hazugság az egész járványveszély, aljas kitaláció a pandémiás sátán-show és igaziból nincs itt semmilyen terjedő „delta” vagy miféle kitalált „vírusmutáció”.

Még egyszer köszönöm kedves miniszterelnök úr, hogy igazoltad, bebizonyítottad, hogy az őszi influenza és nátha szezont leszámítva NINCS itt semmilyen járvány, járványveszély, hogy a fősodratú média hazudik, hogy a Covid19  hadművelet lódoktorai ( a rusvaik, szlávikok, cecinénik, káslerek, satöbbik) mind- mind hazudnak a mentálisan fertőző médiában.

Köszönöm kedves Viktor, hogy megemberelted magad és végre bebizonyítottad NINCS SEMMILYEN JÁRVÁNYHELYZET a Kárpát-medencében, legfeljebb az őszi influenza.

Mert ha lenne valós járványveszély és ennek ellenére te több százezernyi embert hívnál, terelnél össze egy kupacba, maszk és távolságtartás nélkül, mely hiánya miatt nemrég még katonákat vetettél be az emberek ellenőrzésére és megbüntetésére,  ráadásul több busznyi Romániából ( az állítólagos covid-pokolból) érkezett székelyt, (lobogtak ám azok a kék-arany székely zászlók a pesti szélben!) akkor te nem lennél, egy most általam is dicsért miniszterelnök, hanem  csak egy közveszélyes bűnöző, aki kiteszi  a magyar állampolgárokat egy pandémia egy veszedelmes negyedik hullámos vírusmutáció terjedése  alatt a járványveszélynek, életveszélynek.

De nyilván nem vagy ilyen felelőtlen, a polgárok életét kockára tevő ember és vezető, hiszen ha valaki, te pontosan tudod, hogy szó sincs semmilyen pandémiáról, semmilyen covid-mutánsok támadásáról. És azt is tudom, nem érvelnél az oltottsággal, hiszen pont a fősodratú média lódoktorai ( a rusvaik, szlávikok, cecinénik, káslerek, satöbbik) állították azt, hogy a Covid19 kísérleti, genetikai szérummal oltott emberek is fertőződhetnek és fertőzőek lehetnek.

Tisztelt miniszterelnök úr, kedves Viktor! Büszke vagyok rád, hogy végre te lettél az a kormányfő, aki igazoltad a világ előtt, mekkora aljas, globalista hazugság az egész Covid19 pandémia és ezt nem üres szavakkal, hanem tettekkel és örökre fennmaradó fényképekkel, videó filmekkel tetted!

Én is tudom, hogy az egész pandémia, igaziból csak egy p(l)andémia, egy sátáni, globalista hazugság, amit soha senki nem támasztott alá semmilyen elfogadható orvosi, járványügyi, hiteles és hivatalos dokumentációval, még maga a WHO sem tudta ezt megtenni. Pedig a hamis statisztikákon fogott ám a ceruza, ahogy az ki volt adva előre parancsba.

Kedves Viktor, tisztelt miniszterelnök úr! Köszönöm szépen, hogy végre akadt egy kormányfő, aki saját személyi kultuszának építését és hódoló alattvalóinak felseregeltetését fontosabbnak vélte, minthogy kitartson egy globalista hazugság a Covid19 vírusjárvány hamis meséje mellett.

Büszke vagyok rád Viktor! Kellett már, nagyon kellett, hogy valaki tényekkel bizonyítsa mekkora hazugság az egész „covid – pandémia”.

E köszönetnyilvánításhoz mellékelek pár kedvenc fotót a nagy bizonyítékról, az október 23-ai budapesti Békementről, miszerint a Kárpát-medencében, Pannónia szép vidékén, nincs igaziból semmilyen vírusjárvány, semmiféle vírusveszély és tiszta szívből kívánom, hogy a covid-oltás címszó alatt beadott szérum/sóoldat se okozzon neked semmilyen  maradandó mellékhatást.

Mert igenis  elmondhatjuk most miattad, hogy nagy hatalom ám a globalista világparancs, a hamis pandémia terjesztésére, de még nagyobb hatalom maga a hatalmi vágy, mely miatt bátran és rezzenéstelen arccal lenulláztátok a sátánista covid maffia  pandémiát éltető és terjesztő meséjét! Tiszta vizet öntve a PCR tesztek kamu poharába.

Kívánom, hogy legyen még sok ilyen kötetlen, maszk és távolságtartás nélküli Békemenet Budapesten, hogy az emberek zöme végre fellélegezhessen, s megértse, ez a Covid19 show mekkora nagy globalista átb@szás!

Tisztelettel és köszönettel, vagy ahogy felétek járja  Orbán Viktor alavju ! 

Szőke Mária

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile