Aktuális, Külpolitika

Angliában 130 egészségügyi szakember támadta ki nyílt levélben a britt kormány covid-terrorizmusát

A több mint 130 brit egészségügyi szakember írta alá azt a nyílt levelet, ami azzal vádolta Boris Johnson brit miniszterelnököt és más kormánytisztviselőket, hogy rosszul kezelik a COVID-helyzetet, és „hatalmas de szükségtelen kárt” okoznak az országnak. .

A levél tíz vezető szerzője azt írta, hogy nevük és álláspontjuk felvállalásával

„személyes kockázatokkal kell szembenéznünk a munkaviszonyunkkal kapcsolatban”.

A szerzők azzal vádolták a kormánytisztviselőket, hogy elmulasztották felmérni a bezárási politikák ártalmait, a vírus fenyegetésének eltúlzását és a gyermekek értelmetlen tömeges tesztelésének hatását.

Így fogalmaztak: „A gyermekek ismételt tesztelése a tünetmentes esetek felkutatása érdekében – akik nem valószínű, hogy vírust terjesztenek – és őket „biológiai veszélyként” kezelik, ami káros, és nem szolgál semmilyen közegészségügyi célt. Le kell állítani!

A levél emellett felszólította a tisztviselőket, hogy a korai kezelésre vonatkozó protokollokat vegyék át olyan országokból, ahol ez eredményesen működik.

A szerzők megállapították:

„Az Egyesült Királyság megközelítése a COVID-hoz egyértelműen kudarcot vallott.

Johnson mellett megkapta a levelet Nicola Sturgeonnak, Skócia első miniszterének címezték; Mark Drakeford, Wales első minisztere; Paul Givan, Észak-Írország első minisztere; Sajid Javid, egészségügyi titkár; Chris Whitty, tisztifőorvos; és Dr. Patrick Vallance tudományos főtiszt.

A teljes levél ITT olvasható.

Forrás: MédiaForrás 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile