Aktuális, Vélemény

Arafat bebizonyította, úgy manipulálják a hírhedt „covid-statisztikát” ahogy érdekeik megkívánják

Hónapok óta sejteni lehet, hogy Romániában (sem) egészen átláthatóak azok az úgynevezett „covid-statisztikák” melyek alapján az illetékes járványügyi hatóságok, ez esetben a DSP ( Egészségügyi Igazgatóság) megállapítja hány covidos beteg van adott városban, megyében. Nem kell matematika zseninek lenni, hogy az ember, ha ráér, és tiszta vizet akar önteni a covid-terror poharába, akkor utánaszámol.

Még véletlenül sem egyeztethetőek a sorozatosan a sajtóban leközölt adatok, azzal a matematikai taktikával mely alapján kiszámolják a fertőzöttségi rátát adott területen. Magyarán szólva úgy kalkulálják, azaz manipulálják, de mondjuk ki, csalják el a statisztikai adatokat, ahogy ezt az érdekek és a nyilván előre megkapott covid-forgatókönyv megköveteli, hogy ezek függvényében rendeljenek el társadalmi megszorításokat s tegyék tönkre az emberek életét és az országok működését. Mert lássuk be ezek a minden járványügyi és karantén szabályzatot nélkülöző intézkedések nem igazán kapcsolódhatnak egyetlen vírusos, ragályhoz sem. Nincs elfogadható orvosi magyarázat az éjszakai kijárási tilalmakra, a távolságtartásokra, az egész embertelen és elmebeteg korlátozásra. Már a látszatra sem adnak, hiszen ugye tavaly azért voltak a lezárások, hogy pár hét, majd pár hónap múlva vége legyen a covid-horrornak, hanem ahelyett hogy ez történt volna, újabb és újabb kamuszagú hullámokkal újrakezdik az egészet, magasról tojva a virológia, az orvostudomány és a logikus józanész szabályaira.

Ékes példa erre a Raed Arafat belügyi államtitkár féle nagyváradi fertőzöttségi rátás esete, mely péntek délután egyértelműsítette, hogy derék illetékeseink úgy manipulálják a hírhedt covid-statisztikát és számadatokat, ahogy akarják.

Arafat ugyanis megérkezvén Nagyváradra, standapityere közölte, hogy ott márpedig meghaladja a négy ezreléket a fertőzési arány. Márpedig ha így van, akkor jóval szigorúbb rabszolgatartó szabályokat kell bevezetni a covid-fasizmus szabályai szerint.

Történik mindez azután, hogy ugyanaznap, péntek  reggel a Bihar Megyei Prefektúra még azt közölte, hogy Nagyváradon  a „fertőzési ráta”3,83 ezrelék. Tehát nem kellenek a rabszolgatartó szigorúbb szigorítások.

Ezen aztán  őfelsége Raed Arafat (Allah növelje meg a szakállát) vitába is keveredett

Dumitru Țiplea kormánybiztossal a közösen tartott sajtótájékoztatón, utóbbi ugyanis azt mondta, hogy a prefektúra által közölt adatok hivatalosak, melyek a Bihar Megyei Közegészségügyi Igazgatóságtól és a Speciális Telekommunikációs Szolgálattól származnak. Arafat erre lazán közölte, hogy de nem, mert az ő adatai a pontosabbak, mert azok az Országos Vészhelyzeti Bizottságtól származnak. Hozzátette, hogy valószínűleg kommunikációs problémáról lehet szó, mindazonáltal Nagyváradon 4,07 ezrelék az esetszám, majd elmagyarázta, hogy az adatok a különböző számítási mód miatt térhetnek el egymástól, csütörtök óta ugyanis másképp számolják ki az esetszámok arányát. Az új számítási mód még péntek délután megjelenik egy kormányhatározatban, ezt követően hivatalosan is 4,07 ezrelékkel kell számolni Nagyváradon, ami újabb megszorításokat vonhat maga után, figyelmeztetett Arafat.

A PCR tesztek mentén úgy vélem, nem kell IQ tesztet végeznünk ahhoz, hogy felfogjuk, mekkora kormányszintű hazugság, szélhámosság ez az egész, ami rég nem egy járvány terjedéséről vagy nem terjedéséről szól, hanem egy globalista , sátáni számháború, aljas ürügy az emberi civilizáció szétverésére.

Szőke Mária

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
TUNGLI
TUNGLI
3 ani în urmă

3964 halott és 162 610 komly komplikaciót jelentett EudraVigilance nemzetkozi szervezet.
Erre a hírre mindenki legyint, mert 508 millio ember kapott már oltást és ebből 3964 elenyészőnek tűnik.
Valóban?
1. A bejelentés önkéntes és a tapasztalatok szerint (USA) kb. csak 10%-a a valóságnak.
2. Milyen idő alatt érték el ezt a vakcínák? Nagyon rövid idő alatt.
Ha mindezt számbavesszük, akkor azt állapíthatjuk meg, hogy a vakcinák majdnem olyan hatásosan ölnek mint a COVID-19.
Szuper – ez a jó megoldás, mert ezért még fizetünk is, mert hivatalosan a vakcinák max. 1 évig védenek. Utána újra megvásárolhatjuk.
Már majdnem minden ország óriási kölcsönöket vett fel Európában- szuper. (persze kivétel Oroszország ….)
Na ezért kell ezt nyomni, el kell adósítani mindenkit. Nem fogják sajnalni ehhez a propagandára az eszközöket, hiszen a legjobb biznisz.
Ezt be is ismerték, hiszen ezért nem szabad teret engedni a SPUTNIK-nak, mert akkor mashova megy a pénz és nem tudják majd megvalósítani Európóban, hogy dirigáljanak az eladósodott államoknak egy centumból.
A bibliai jövendölés szerint a betegségek után az utolsó lovas a halalál. Valyon mi fogja okozni a halált, csak úgy betegség és háború nélkül ?
Csak remélni tudom, hogy tévedek….