Aktuális, Vélemény

Arafat felülbírálta a temesvári hatóságok döntését: újra 3 napos karantént rendelt Temesváron (+videó)

Update:

Alin Nica, Temesvár megyei tanácsának elnöke vasárnap este igen keményen fogalmazott arról az intézkedésről, mely által Raed Arafat egészségügyi államtitkár és Vlad Voiculescu egészségügyi miniszter felülbírálta a temesvári hatóságok azon döntését, hogy felfüggesztik a covid miatt elrendelt karantént Temesváron és környékén. Nica Facebook profilján azt írta, hogy Arafat önkényes intézkedése, a temesváriak megcsúfolása, s azt sem rejtette már véka alá, hogy a temesvári illetékesek többször jelezték, semmi értelme és semmi eredménye az efféle lezárásoknak. A tanácselnök a demokrácia megsértésének nevezte Arafat döntését és bejegyzését ezzel zárta: „Szégyellem magam és elnézést kérek a lakosságtól azért a sértő és ártó eljárásért, amely során  Raed Arafat és Vlad Voiculescu  a temesvári emberek érdekeit figyelmen kívül hagyta, nem enyhítve hanem növelve a fennálló gondok súlyosságát.”

Temesváron forrnak az indulatok, pattanásig feszült máris a közhangulat. Ugyanez történik Bukarestben is, Voiculescu ugyanis vasárnap este kijelentette, nem lát más megoldást, mint karantén alá vonni Románia fővárosát, ugyanis szerinte Bukarestben is egyre nő a covid-pozitívnak nyilvánított esetek száma.

Szombaton, március 20-án  igencsak puskaporos lett a hangulat a bánáti nagyvárosban, Temesváron, többszáz temesvári polgár vonult utcára tüntetni az elmebeteg covid-megszorítások ellen. A város ugyanis a furcsamód felturbózott  covid-statisztika alapján karanténba került, a közeli településekkel együtt.

Szombat este Alin Nica, Temes megye tanácselnöke bejelentette, hogy a körülményeket figyelembe véve, megszüntetik az elrendelt karantént. Ezt hivatalosan be is jelentették. Igenám, de a város nemrég megválasztott polgármestere Dominic Fritz, a covid-őrület temesvári kismestere, vasárnap nyilván szaladt panaszkodni a covid bukaresti nagymogulokhoz, hogy nem bír a fránya temesváriakkal, akik a tüntetésen nem éppen hízelgő módon skandálták a nevét, s mit ád a  covidhívők istensége, maga a román egészségügyi államtitkár Raed Arafat jelentette be vasárnap este, hogy nem oda Buda, azaz Temesvár,az ő személyes  parancsára igenis 72 órára még karanténba kell legyen a város és környéke.

Szöveg: Fritz, a temesváriaknak tudniuk kell, ha választások vannak nincs karantén, ha nincsenek választások van karantén!

Ha Romániában  létezne  a politikusok utálatmérője, a mutató nyilván kiakadna Raed Arafat esetében, az arab származású altatóorvos, a romániai sürgősségi mentősök vezetője, aki karrierje csúcsán igazi covid-fűrerként teszi tönkre a romániai társadalmat, ugyanis rettentő népszerútlenségnek „örvend”.

 

Hogy mi értelme is van egy 72 órás karantén-meghosszabbításnak persze nem tudni, erre semmilyen orvosi, vagy járványügyi ötlet nincs.

A közösségi médiafelületeken az eset nyilvánosságra jutása után azonnal elszabadultak az indulatok, sokan figyelmeztetik Arafatot arra, hogy 1989-ben is Temesvárról lobbant be a népfelkelés szikrája.

A minden orvosi és járványügyi logikát mellőző, eszement intézkedéseket figyelve, egyre nyilvánvalóbb, a kormányok emberei egy nekik kiadott, előre megírt, globalista forgatókönyvet kell, végrehajtsanak… valószínűleg fővesztés terhe mellett…

Hogy mit akar ezzel az eszement, a temesváriakból hülyét csináló intézkedéssel Raed Arafat elérni, egyelőre nem tudni, de könnyen meglehet, hogy most a tűzzel játszik…

-szmm-

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile