A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, GREAT RESET

Átok, titokzatos hadművelet vagy a COVID-injekció öli az Erzsébet királynő koporsója mellett őrt állt testőröket? Konteók, átkok, a brit “királyi ” familia és a DIGITÁLIS JOBBÁGYOK agymosodája

A digitális apokalipszis manipulációiba fulladó világunkban kevés furcsább vezetői csoport  van, mint az úgynevezett angol királyi család.

Szinte hihetetlen, hogy mikor  hivatalosan is bejelentették II. Erzsébet halálhírét szeptember 8-án, a virtuális agymosodák , lásd a Facebookot és társait, azonnal idomító üzemmódba helyezkedtek s a tudatlanok és megvezetettek tömegei borultak azonnal mély virtuális gyászba, pont úgy mint a rabszolga- maszkhordás, a COVID méreginjekciók, majd a slava ucraina őrület alatt, mert a divatirányzat, az agymosó parancs épp ezt kívánta.

 

De minek is volt a jelképe II. Erzsébet? A digitális jobbágyságé, a globalista feudalizmusé, annak a titkos, arctalanság mögött lapuló sátánista elitté, mely az emberiség pusztulására tör, mint például a WEF is?

Egy testőr a kamerák előtt esett össze a koporsó mellett s a fáma szerint életét is vesztette pár órával később. 21 éves volt. Erről az esetről a média is hallgatni próbált, a közösségi felületeken azonban elterjedt hamar a fiatal testőr halála.

Ezt követően pár nappal egy újabb, a koporsó mellett díszőrséget álló testőr furcsa és eddig megmagyarázhatatlan halálának híre jelent meg a médiában.

A TELJES CIKKET ITT OLVASHATJA EL!

Ugyanitt fel is iratkozhat hírlevelemre.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile