Declaratia politica deputat Mihai Lasca
Aktuális, Belpolitika

Az agresszív oltáskampány és kísérleti géntechnológiás vakcinák alkalmazása ellen emelt szót Mihai Lasca, Bihar megyei képviselő

Miközben a politikusok zömét elsodorta az egy esztendeje tartó covid19-hadművelet és legtöbb esetben a p(l)andémiás forgatókönyv marionettjeiként propagálják az oltáskampányba torkolló covidos halálkultuszt, szerencsére akadnak még politikusok, akiknek helyén a szívük és az eszük s nem félnek szót emelni a bégető tömeg ellenére az igazságért. Azért az igazságért, mely rámutat arra, hogy az egész világjárványnak kikiáltott manipulált vírus-hadjárat nem megalapozott, azért, hogy az agresszív oltáskampány nem más, mint minden idők legnagyobb emberkísérletének törvénytelen reklámozása, mely eddig már több ezer emberéletet követelt és a hosszú távú veszélyekről még fogalma sincs senkinek.

Mihai Lasca Bihar megyei független parlamenti képviselő, április 14-i parlamenti felszólalásában, Bukarestben beszélt arról, hogy a hatóságok nem hajlandóak elismerni, hogy a covid-vakcina néven forgalmazott szerek megbízhatatlanok, veszélyesek, és valójában nem nevezhetők védőoltásnak, ha az orvosi meghatározásokat vesszük figyelembe. Elmondta, hogy ezek a géntechnológia alapján gyártott szerek, a Pfizer-BioNTech-vakcina nyilvános prospektusa szerint is egyelőre kísérleti fázisban vannak, tehát valójában nem is lenne szabad ezeket tömegesen alkalmazni embereken.

„Hány ártatlan ember kell, még meghaljon, hogy a világ észbe kapjon, hogy nem védőoltásról van itt szó, hanem egy hatalmas emberkísérletről? „ – tette fel a kérdést Lasca parlamenti felszólalásában.

„ A Pfizer gyógyszergyártó cég által kiadott prospektusról az Amerikai Gyógyszer és Élelmiszerellenőrző Ügynökség (FDA) honlapján egyértelműen ezt írják:

„A Pfizer- BioNTech Covid19 vakcináról valójában, nem bizonyított, hogy képes lenne megelőzni a covid19 nevű fertőzést, Jelenleg nincs olyan oltóanyag forgalomban, amelyről bebizonyosodhatott volna, hogy valóban megelőzik és meggátolják a covid19 terjedését. A prospektuson felsorolt mellékhatások veszélyesek és ismeretlen kimenetelűek, bármikor felléphetnek a beoltott embernél. A Pfizer- BioNTech Covid 19 oltás egyelőre kísérleti stádiumban van.” – idézte a képviselő a FDA április 5-én frissített bejegyzését.

Megjegyezzük, hogy Romániában az AstraZeneca oltását is engedélyezik, holott ezt több európai országban betiltották a fellépő mellékhatások és halálesetek miatt.

Mihai Lasca április 14-i parlamenti felszólalása a kísérleti vakcinák lakosságon való alkalmazásának etikátlanságáról és veszélyeiről az alábbi videóban tekinthető meg.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile