Aktuális, Tények mögött a lényeg, Vélemény

Az agymosás sátáni stratégiája: A covid-hazugságok után dúl a kettős mércére alapozott, értelmes emberhez méltatlan “ruszofóbia”

Hat napja, hogy kitört az orosz-ukrán konfliktus. És ezzel párhuzamban az emberi ostobaság, a manipulált kettős mérce ismét felvillantotta sátáni portréját a stratégikusan végrehajtott globalista agymosodák propagandájában.

Isten, megadta az embernek a szabadon döntés jogát, ám úgy látszik, pont ezt az isteni kiváltságot akarják a sátáni, globalista hatalmak meggyalázni, elvenni az embertől. Már akitől lehet.

Ahogy nemrég ránk kényszerítették az úgynevezett  covid-resztrikciókat, a semmilyen vírusvédelemre  nem jó, lelki megtörésre használt  arcmaszkokat, az emberek életét megalázó, járványügyi alappal nem rendelkező megszorításokat, úgy próbálják ugyanezt az agymosó stratégiát most átzsuppolni  egyfajta  értelmetlen és érthetetlen ruszofóbiává. Mindez persze a „demokrácia” meg a „liberalizmus” égisze alatt.

Orosz sportolókat, termékeket, cégeket, repülőjáratokat, stb. stb. nyilvánítva ellenségnek, ellehetetlenítve ezeket, azért mert orosz-ukrán affér folyik éppen.

Ismétlem, elítélek minden háborút és erőszakot, de magyarázza már meg nekem valaki, mi a halál holdkóros fasz…éntartaléka köze van egy sportolónak, vagy például az orosz vodkának bármilyen háborúhoz?

És miért döntik el helyettem és a többi szabad polgár helyett azt, hogy bárki ruszofób legyen vagy sem?

Szögezzük már le, egyetlen , úgynevezett “megválasztott” politikus, de még az ezeket  bábként irányító háttér erők sem dönthetik el, hogy ÉN mit gondoljak valamiről! Nem vagyok se a tulajdonuk  és felnőtt, épelméjű, törvénytisztelő, adófizető polgárként jogom van eldönteni miről mit gondolok vagy mit teszek, mindaddig míg ez nem ütközik a törvényesség határaiba!  ÉN döntök a saját életemről és egészségemről és nem azok, akik valamiért azt hiszik a gazdáim vagy nem tudom, mi jogosítja fel őket ilyen  téveszmékre!? 

Egy politikus sem a gyámom  és egy politikusnak sem vagyok sem a kutyája vagy a megvásárolt rabszolgája, hogy döntsön az én életem, gondolkodásom felől!  Fogjuk már ezt fel! 

Miközben ha  kérek egy adag cigánypecsenyét a vendéglőben, vagy neadjisten nem tetszik, hogy kopasz valagú , magukat nőnek képzelgő parókás, melltartós férfiak riszálnak mindenféle menetekben  fényes nappal az utcán, akkor engem akarnak megbélyegezni, hogy rasszista, homofób, ki tudja mi minden vagyok…

Ez a sátáni kettős mérce, ami már olyan primitív, hogy nem is vicces.

Kirakják az ukrán zászlókat mindenfele, kivilágítanak az én adópénzemből is fenntartott épületeket ukrán színekkel. Döntenek helyettem. Miért is?

És miért nem beszélünk akkor arról is a dübörgő orosz tankok mellett, hogy  Ukrajna területén tucatnyi amerikai laboratóriumban kísérletezik évek óta az emberiség kipusztítására szakosodott biológiai fegyvereket?! Igy a COVID19 után ez nem volna érdekfeszítő téma például? Vagy  miért nem esik szó arról, hogy Vologyomir Zelenszkij ukrán elnök nyíltan pártol olyan neonáci szervezeteket, lásd például a hírhedt Azovi Gárdát, akik rasszista indíttatású gyilkosságokat követnek el sorozatosan?  S azok, akik osztogatják és lájkolják könnyes bugyutasággal az ukrán színekre világított izéket, ezt vajon tudják?

Megjegyzem halkan, hogy Kína éppen hadban áll Tajvannal. Mégsem láttam sehol, hogy betiltották volna a kínai termékeket a boltokban. Ahogy nem emlékszem, hogy az afgán vagy iraki háború alatt bármilyen megbélyegzést alkalmaztak volna USA termékekre….

Hogy van ez?

Szerencsére, vannak normálisan gondolkodó emberek szép számmal, akik  átlátják ezt a sátáni, kettős mércés manipulációt.

Az alábbi két írást a Facebookon találtam, onnan vettem át. És tökéletesen osztom a bejegyzésekben olvasható véleményeket.

 

L.Szőke Mária 

***************************************************************************************************

“Olvasom, hogy sorra minden sportszövetség kitiltja a versenyeiről az orosz sportolókat. Jogos a kérdés, hogy azoknak mi a vétkük, miért kell a politikát a sporttal keverni?

De van itt más is. A jelenlegi helyzet az, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát, háború van, emberek halnak meg, s ez szörnyű tragédia az érintetteknek. Erre való tekintettel pedig orosz sportolókat büntetnek. Az iraki háború már jó pár éve zajlott, de azért nem olyan régen, hogy ne emlékezzünk arra, hogy ott az Egyesült Államok támadta meg Irakot, de az amerikai sportolókat semmilyen retorzió nem érte.

***

“Ha valami fel tud bosszantani az a kettős mérce. Nem olvastam arról, hogy ez az Átrium beszüntette volna a Crown Royal whisky forgalmazását akkor, amikor a kanadai lovasrendőrök vertek szét békés polgárokat, akik a zsarnokság ellen tüntettek!

Egyszer sem olvastam arról, hogy a Jack Daniels whisky forgalmazását bárki is korlátozta volna amiatt, hogy az USA lerohant és szétbombázott különböző országokat!

Sorra veszik vissza az orosz sportolók kitüntetéseit, és megtiltják nekik, hogy nemzetközi tornákon részt-vegyenek! Szegények tehetnek arról, hogy az elnökük háborút indított?

Ők lövöldöznek?

Láttuk-e bár egyszer, hogy amerikai sportolók érmeit visszakérték volna azért, meg jogtalan háborút indított a vérszomjas és aljas elnökük Irak vagy Líbia ellen?

Ez is olyan, mint két éve, amikor mindenkinek otthon kellett maradni és rettegni a plandémiától, miközben a különböző államfők ott és annyian buliztak, ahol és amennyien akartak! Elítéled az agressziót? Helyes, de akkor minden esetben tedd, ne csak akkor amikor a tévé kikiált valakit diktátornak! Bojkottálsz valamit mert bántja az igazságérzetedet? Rendben, de ezt ne parancsszóra tedd!

Bezárod az légteredet, az országodat, az ajtódat az “ellenség” előtt?

Megteheted, csak ennek következményei is lesznek! Mérlegelj!

Az a fiatal, amelyik “lipsiként” a vietnámi háború idején pacifista volt, ma teli torokból ordítja: fegyverbe!

Igen, a Sátán elhiteti köztünk a legjobbakkal is, hogy a jó rossz, és a rossz jó!

( https://index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/28/az-atrium-beszuntette-bufejeben-az-orosz-vodka-forgalmazasat/?fbclid=IwAR0-n53i6Nsd100jkzoqjquAI9hPS7z_wLjniodMc-64wWiC7dvhS-clyOw ) “

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile