Aktuális

Az ECDC jelentése nyilvánvalóvá tette: az „Omicron járvány” az OLTOTTAK JÁRVÁNYA, a hivatalos jelentés szerint a betegek 90 százaléka oltott, és az oltatlanok zöme teljesen tünetmentes

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) közzétette az úgynevezett Omicron variánssal kapcsolatos első hivatalos adatokat, amelyek szerint a halálozási arány 0,06%, az intenzív- terápiás ATI osztályokon pedig 0,16% a kórházi kezelések aránya. Ugyanakkor a legújabb Covid-változattal fertőzöttek 90%-a kapott egy, két vagy három adagot, és csak 10%-uk volt oltatlan , utóbbiak, azaz az  oltatlanok  valószínűleg a tünetmentes 24%-ba kerültek.

Az ECDC hivatalos bejelentésének alapján  az Omicron szezonális vírussá válik.

TEHÁT A JELENLEGI , EURÓPA SZERTE TÖBBEZRESNEK JELENTETT FERTŐZÉSI ESETSZÁMOK 90 SZÁZALÉKÁBAN OLTOTTAK ÉS TÍZ SZÁZALÉKBAN TÖNETMENTES OLTATLANOK SZEREPELNEK.

Az amerikai kutatóintézet lenti grafikonja szerint, hogy az Omikron (mesterséges) vírusvariáns, melyet hivatalosan a „legújabb mutációként” próbálnak pár hete bevezetni a fősodratú médián keresztül a köztudatba, már jóval azelőtt megvolt, mint maga az eredeti Wuhan-vírus, a SARS Cov 2. , evidens, hogy egy előre megírt forgatókönyv szerint játsszák népirtó emberkísérletüket, a COVID 19-et. És nyilvánvaló, ha az Omicron hamarabb meg lett tervezve,mint a Wuhan-vírus, akkor az Omicron nem a wuhan-vírus új mutációja, hanem több mint valószínű a kísérleti vakcinákkal kerül az emberek szervezetébe!

A hivatalos forgatókönyv szerint 2022. január 20-tól az Omicron változatot az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térség valamennyi államában azonosították. 2021. december 20. és 2022. január 9. között 23 országban volt megfelelő mennyiségű szekvenálás, ahol az Omicron variánsok előfordulásának becsült értéke 57%-ról 99,9%-ra nőtt, ami több mint 20%-kal magasabb, mint az előző héten. az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) nyilatkozata.

A vizsgálatok kimutatták, hogy az Omicron esetében alacsonyabb a kórházi kezelés kockázata, mint a Delta esetében.

Az azonban kérdéses, hogy az Omocronnak nevezett verzió hogyan is vált járványügyi tényezővé. Hivatalos USA –beli dokumentációk ugyanis egyértelműen igazolják, hogy az Omikron (mesterséges) vírusvariáns, melyet hivatalosan a „legújabb mutációként” próbálnak pár hete bevezetni a fősodratú médián keresztül a köztudatba, már jóval azelőtt megvolt, mint maga az eredeti Wuhan-vírus, a SARS Cov 2. , evidens, hogy egy előre megírt forgatókönyv szerint játszzák népirtó emberkísérletüket, a COVID 19-et. És nyilvánvaló, ha az Omicron hamarabb meg lett tervezve,mint a Wuhan-vírus, akkor az Omicron nem a wuhan-vírus új mutációja, hanem több mint valószínű a kísérleti vakcinákkal kerül az emberek szervezetébe!

A legtöbb fertőzés a beoltottak között

Az Omicron változat jelen van, de nem domináns: Bulgária 43,5%-kal, Észtország 45,8%-kal, Lettország 5,8%-kal, Lengyelország 26,2%-kal, Románia 37,8%-kal és Szlovákia 29,9%-kal. Bulgáriában, Cipruson, a Cseh Köztársaságban, Észtországban, Németországban, Magyarországon, Olaszországban, Luxemburgban, Máltán, Spanyolországban és Svédországban több mint 20%-os növekedésről számoltak be az Omicron esetek számának az elmúlt héten. Az ECDC szerint az Omicron megbetegedések átlagos életkora 30 év volt, 7%-a 60 év felettieknél, 50%-a pedig férfiaknál volt. Az összes jelentett Omicron-eset 76%-a tünetmentes, 24%-a pedig tünetmentes volt. A fertőzöttek közül, akiknél megkapták az oltási státuszt, 9%-a egy adaggal, 69%-a két adaggal, 11%-a három adaggal, 10%-a nem oltott, 1%-a pedig ismeretlen számú adaggal oltott be.

Nyilvánvaló tehát, hogy  az úgynevezett „Omicron járvány” a OLTOTTAK JÁRVÁNYA, a hivatalos jelentés szerint a betegek 90 százaléka oltott, és az oltatlanok zöme teljesen tünetmentes.

 

Sursa: national.ro 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile