Aktuális

Az egészségügyi dolgozók sem bíznak a kísérleti covid-vakcinában: a Sanitas szakszervezet a természetes immunitással érvel

Nyilvánvaló, hogy az orvosok jó része sem bízik a kísérleti vakcinában, Romániában- Miféle szer lehet az, a védőoltásként reklámozott valami, amitől  maguk az egészségügyi dolgozók is ódzkodnak, még akkor is, ha a kormány terrorista módszerekkel akarja őket erre rákényszeríteni? Nyilván az egészségügyi dolgozók tudnak és láttak pár olyan dolgot a covid-mizéria elmúlt másfél esztendeje alatt, ami miatt úgy döntöttek, nem kockáztatják meg a kísérleti GMO-s szer beadását maguknak.

A Sanitas egészségügyi szakszervezet szerint  az egészségügyi dolgozók több mint 60 százaléka védett a koronavírus ellen, tehát semmi értelme kényszeríteni őket a kísérleti trutyi beadására, derül ki az Agerpres beszámolójából.

Az egészségügyi dolgozók több mint 60 százaléka vagy megkapta a koronavírus elleni oltást, vagy átesett a betegségen, így megszerezte a védettséget – állítja a Sanitas egészségügyi szakszervezeti szövetség, hangsúlyozva, az utóbbi kategóriába tartozóknak jogukban áll halasztani az oltást, mert döntésükkel nem veszélyeztetnek senkit.

 

Az érdekvédelmi szövetség Facebook-oldalán közzétett bejegyzés értelmében az egészségügyi rendszerben dolgozók (az adminisztratív személyzetet is beleértve) 60,14 százaléka vagy megkapta már a vakcinát, vagy átesett a betegségen az elmúlt hat hónapban, és így szerzett védettséget. „Esetükben az oltással kapcsolatos egyéni döntés halasztható, anélkül, hogy bárkit is veszélyeztetnének” – fogalmaztak.

Megjegyezték: a több mint 60 százalékba azok is beletartoznak, akiknek valamilyen betegség miatt ellenjavallt a védőoltás, ők azonban az egészségügyben dolgozók mindössze 0,01 százalékát teszik ki.

 

A kategóriák szerinti leosztásból az is kiderül, hogy az orvosok 68,22 százaléka van beoltva mindkét dózissal, 0,30 százalék pedig az első adaggal. Az orvosok 28,42 százaléka nem kérte az oltást, 2,84 százalék pedig az elmúlt félévben esett át a betegségen, ezért még halaszthatja az oltást – írták.

A dolog jelenségértékű és  választ is ad a kérdésre, mennyire  tartják az emberek megbízhatónak és hitelesnek az egész covid terrorista  handabandát, melyet a román kormány is  előad az egységes globalista forgatókönyv szerint.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile