A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Társadalom

Az emberi intelligencia és lélek szégyenei: Folytatódik a társadalom manipulálása, a leleplezett ukrajnai globalista terrorszervezet védelmében: Bandera burger, Zelenszkij vodka, betiltott orosz irodalom, avagy a sátán nemcsak megőrült, de sarokba is lett szorítva?

A „fél mint ördög a tömjénfüsttől” szólás a jelenlegi globalista-sátánista, háborús propagandának betudhatóan lassan átíródik valami ilyesmire: „fél mint globalista az oroszoktól”. A furcsa, titkolt szimbolizmusba kapaszkodó, az emberi értelmet és jóérzést meggyalázó háborús őrület, ez a „Z” jelzésű  elmebaj  ugyanis egyre újabb  és egyre bugyutább vadhajtásokat terem.

Az egy dolog, hogy az ukrán könyvtárakban ezután tilos lesz orosz irodalmat, orosz nyelven íródott könyveket tartani, a művészetből és a sportból pedig a magukat ultraliberálisnak mondó globalista-sátánisták, ki akarják iktatni az oroszokat. Igen ők, akik valami fals, kénkőszagú áltolerancia mentén  foggal és körömmel védenek mindent ami az Isten teremtett Rendje ellen szól, így a normális, természetes férfi és nő biológiai és társadalmi tényt meggyalázni, lenullázni akaró perverziókat., LGBTQ féle mozgalmakat, egyszóval mindent, ami a teremtett, normális emberi világ ellen szállna harcba. Már amennyiben tudna. Azonban szerencsére úgy néz ki, az erőszakosan nyomatott sátánista vonulatok  mintha felébresztették, ébresztenék a fogyasztói társadalom agymosásától elközömbösülteket is, így remélhetőleg ez az ördögi folyamat az arcukba robban a Great Reset emberirtóinak.

Ez már egyértelmű elmebaj, amin csak nevetni lehetne, ha nem lenne ijesztő figyelmeztetés az agymosásra: a Zelemnszkij nevű politikai bohócot “szentképnek” ábrázolják templomi mécseseken. Ez aztán a karrier a kopasz seggű transzvesztita revü showk után!

 

Az ukrán-orosz konfliktuskánt jelzett háború kapcsán aztán a globalista-sátánista propaganda egész arzenálra való, elképesztő bugyutaságot sorakoztatott eddig is fel, melyet értelmes ember nemhogy nem támogathat, de sértve kell érezze magát emiatt.

 

Koccintsunk az oroszok nemzeti italának tartott vodkával, “Z” bohóc egészségére!

 

A „Z” jelzésű propaganda pszichózis mellett, melynek nyilván első felvonása a COVID19 féle kamu pandémia engedelmességre, maszkos idomításra, megfélemlítésre szakosodott forgatókönyve volt, egy olyan tömegmanipulálás folyik melyet jobb helyeken vagy zártosztályon kezelnének vagy büntetnének.

Szégyen a világra, szégyen a sportot és a művészeteket képviselőkre az is, hogy egyáltalán megengedhető, sőt egyáltalán felvethető olyan, hogy egy művészt vagy sportolót, azért zárjanak ki bárhonnan, mert az történetesen orosz.

És teszik mindezt azok, akik annyira toleránsak akarnak lenni a mássággal, hogy követelik, hogy a férfiak szülhessenek például. Kéne szólni ezeknek a furcsa inkvizítoroknak, hogy ezen a bolygón persze a férfi nem szül és senkit nem közösítenek ki kollektív bűnösségre hivatkozással sem a művészetekből, sem a sportból, de nyilván a sátáni propaganda vezetői tudják ezt, csak nem akarják elfogadni.

Harcolnak.

Harcolnak az emberrel és így közvetlenül módon harcolnak Istennel.

Naponta, mióta megy ez az ukrán-orosz megnevezésű háború naponta szembesülök én is olyan bődületekkel, melyek miatt mint ember szégyellem magam.

Olvasom:

A McDonald’s Bandera hamburgert árul Európában: Ukrajna támogatására?

 

A felhasználók azt sugallják, hogy az Orosz Föderációt elhagyó (de visszatérni tervező) gyorsétteremlánc így támogatta Ukrajnát, ahol Stepan Bandera * nemzeti hősnek számít.

A Macdonald’s-ban beindították a „Bandera Burgert” – örvendtek az ukránok, az oroszok pedig felháborodtak.

Kiderült azonban, hogy a “Bandera Burger”-nek semmi köze a nácik ukrán büntetőjéhez és bűntársához.

„Úgy hangzik, mint Bandera házi marhahúsa. Ott a húspogácsán kívül hamburgerzsemle, norvég só és bors, olvasztott sajt cheddarral, nacho chips, Batavia saláta, ecetes hagyma, guacamole és mexikói Pico de Gallo szósz” – mondják a norvégok.

“Ez a téma már legalább három éves. A norvég “Bandera” pedig valószínűleg nem kapcsolódik a Khokholshoz, vagy a dominikai marhahúsos ételre, vagy a spanyol “zászló” szóra, vagy a egy texasi hely neve, ahol teheneket tenyésztenek” – írják a “Horde” című publikáció szerzői.

“2018-ban jelent meg egy Bandera nevű burger. Valójában ezt a szót spanyolul úgy fordítják: zászló “(mexikói burger), és a nyugati féltekén ez a pozíció meglehetősen gyakori az étlapon. Úgy tűnik tehát, hogy nincsenek kereszteződések a kampány az ukránok támogatására “- mondja a “Severyanochka” című publikáció szerzője.

“Gaudomor” – Holodomor?

Nem is olyan régen azonban a világ egyik gyorsétteremláncának hamburgere … megsértette az ukránokat. A Burger King új hamburgert dobott piacra Lengyelországban, Gaudomor néven Gouda sajttal. „Nagy zsemle, dupla marhahús, három darab Gouda sajt” hangzott a reklámban.

  • De az ukránok ezt a holodomor utalásának tartották, a lengyelországi ukrán diaszpóra pedig azt követelte, hogy egykori „uraik” azonnal nevezzék át a „szörnyű hamburgert”.

A McDonald’s egyébként, ahogy a Channel No. 6 projekt szerzői megjegyzik, nem hamburger, burgonya és kóla eladásával, hanem ingatlanok bérbeadásával keres.

„A cég bérbe adja éttermeit, és szinte magát a gyorséttermi üzletet sem irányítja – az éttermek 85 százalékát franchise üzemelteti, akikkel 20 évre kötnek szerződést” – közölték.

az OUN-UPA vezetője (amelyet az Orosz Föderáció Legfelsőbb Bíróságának 2014. november 17-i határozata szélsőséges szervezetnek ismerte el, tevékenység tilos az Orosz Föderáció területén)” 

 

Azt hiszem ezekre a furcsákra, emberségünk és tudatun vetületében csak ennyit lehet mondani: NO COMMENT!
– lszmm – 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile