Aktuális, Tények mögött a lényeg

Az ENSZ Biztonsági Tanácsának rendkívüli ülése: Nem Oroszország az egyetlen ország, amely aggódik az Egyesült Államok által finanszírozott biolaboratóriumok miatt – JOGOS A GYANÚ, HOGY UKRAJNAI BIOLABORATGÓRIUMOKBÓL SZÓRTÁK KI A COVID19 “JÁRVÁNYT” ELŐIDÉZŐ BIOLÓGIAI FEGYVERT?! (+VIDEÓ)

Az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT) pénteki rendkívüli ülésén Ghána, India, Brazília, Kenya, Kína, Mexikó és Gabon képviselői aggodalmuknak adtak hangot Oroszország azon állításai miatt, miszerint az Egyesült Államok titokban finanszíroz illegális biológiai kutatásokat Ukrajnában és más országokban.

Miközben a nyugati nemzetek és a hazug propaganda terjesztő médiakutyáik továbbra is azt a narratívát visszhangozzák, hogy az amerikai biolaboratóriumok  létezése csak „ orosz dezinformáció ”, eltitkolják a tényt, hogy világszerte több milliárd embert képviselő diplomaták is azt szeretnék, hogy  tovább vizsgálatok legyenek ezeket az állításokat tisztázandó.

Juan Ramón de la Fuente, Mexikó ENSZ-képviselője megkérdezte tanácstagjait: „Ha annyi kétség vagy új információ merül fel, mint amennyit javasoltak, miért nem jár el az egyezményben foglaltak szerint?”

Az egyezmény, amelyre a mexikói szóvivő hivatkozott, az 1972. évi biológiai fegyverekről szóló egyezmény, amely az ENSZ leszerelési ügyekért felelős főképviselője, Izumi Nakamitsu szerint a megfelelő eljárás az orosz állítások kivizsgálására.

Uganda képviselője azt mondta a tanácsnak, hogy az egyetlen módja annak, hogy biztosan megtudják, igazak-e az orosz vádak, ha az illetékes nemzetközi akkreditált testületek alapos vizsgálatot folytatnak le.

Brazília azt mondta a tanácsnak, hogy úgy érzik, „az ilyen súlyos vádakat szilárd bizonyítékokkal kell alaposan alátámasztani, amelyeket egy független és pártatlan hatóságnak kell bemutatni, és annak meg kell erősítenie, ahogyan azt a biológiai fegyverekről szóló egyezmény 6. cikke előírja”.

India képviselője, R. Ravindra azt mondta a tanácsnak: „India nagy jelentőséget tulajdonít a BTWC-nek [a biológiai és toxinfegyverek tilalmáról szóló egyezmény], mint kulcsfontosságú globális és megkülönböztetéstől mentes leszerelési egyezménynek, amely a tömegpusztító fegyverek egész kategóriáját tiltja.”

Így folytatta: „Úgy gondoljuk, hogy a BTWC szerinti kötelezettségekkel kapcsolatos minden kérdést az egyezmény rendelkezéseinek megfelelően, valamint az érintett felek közötti konzultációkon és együttműködésen keresztül kell kezelni.”

A kínai képviselő felszólította Amerikát, hogy mutasson be olyan információkat, amelyek Oroszország állításait hamisnak bizonyítják, hogy „eloszlassa a nemzetközi közösség kétségeit”.

Ghána felszólalási idejében képviselőjük azt is kijelentette, hogy a világ egyetlen módja annak, hogy megtudja az igazságot az Oroszország által felrótt súlyos vádakról, ha az Egyesült Államok és Ukrajna ellen a biológiai fegyverekről szóló egyezmény alapján nyomoznak.

Kenya afrikai nemzete kijelentette, hogy a vádakat „nem szabad félvállról venni”, hozzátéve: „Felhívjuk az egyezményben részes államokat, hogy használják ki a kialakított mechanizmusokat annak érdekében, hogy e rendkívül veszélyes fegyverek jelenlétével kapcsolatos aggályok vagy gyanúk elkerülhetők legyenek. ellenőrizni kell.”

A Gabont képviselő férfi megerősítette nemzete elkötelezettségét a biológiai fegyverekről szóló egyezmény mellett, és azt javasolta, hogy minden olyan nemzetet, akit annak megszegésével vádolnak, folytassanak további vizsgálatot.

Az ENSZ Albánia, Írország, Egyesült Államok, Franciaország, Nagy-Britannia és Norvégia képviselői felszólalási idejükben dezinformációnak minősítették az orosz vádat, és nem vállalták, hogy megvizsgálják az ügyet.

A találkozó elnapolása után Vaszilij Nebenzja orosz ENSZ-nagykövet a nyugati nemzetek álláspontja miatti csalódottságáról beszélt a sajtónak.

“Partnereink teljes mértékben tagadják” – mondta. „Nem fognak hallgatni arra, amit mondunk. Nem fogadják el, hogy tényeket közölünk, nem csak propagandát. Új anyagokat terjesztettünk a tanácstagok és a közgyűlés között. Biztos vagyok benne, hogy Ön [sajtó] hozzáférhet ezekhez a dokumentumokhoz, nem bizalmasak vagy titkosak, és eldöntheti, hogy propagandáról és megalapozatlan vádakról van-e szó, vagy olyan dokumentumokról van szó, amelyeket érdemes kommentálni és válaszolni. amit ma nem hallottunk.”

Nebenzya szerint a nyugati ENSZ-nagykövetek lényegében ugyanazokat a beszédpontokat ismételték meg, mint a legutóbbi találkozón, és figyelmen kívül hagyták azokat a dokumentumokat, amelyeket Oroszország szolgáltatott az Egyesült Államok által Ukrajnában folytatott illegális biológiai műveletek állítólagos bizonyítékaként.

Barbara Woodward, Nagy-Britannia ENSZ-nagykövete „kétségbeesettnek” és „képtelenségnek” nevezte az orosz vádakat.

Woodward azt mondta az újságíróknak: “Nem kell dezinformációra pazarolnunk az időnket.”

Arra a kérdésre, hogy az Egyesült Királyságnak vannak-e olyan hírszerzési értesülései, amelyek utalnak arra, hogy Oroszország vegyi támadást tervez, így válaszolt: „Továbbra is tartunk attól, hogy hamis zászlós támadás történhet, és hogy a hamis zászlós támadás vegyi és biológiai fegyvereket is tartalmazhat. Ez továbbra is aggodalomra ad okot, de nem kaptunk publikált hírszerzési adatokat erről.”

Egy másik riporter azt mondta Woodwardnak: „Az ENSZ képviselője azt mondta, hogy nincs bizonyíték az Egyesült Államok biológiai fegyverekkel kapcsolatos programjára Ukrajnában, de azt is mondta, hogy nincs kapacitásuk ennek kivizsgálására” – kérdezte: „Aláássa-e ez a Nyugat érvelését, amikor az ENSZ-re mutatnak. ?”

(szerk. megj. történik mindez amellett hogy Victoria Nuland az USA politikai ügyekért felelős külügyminiszter-helyettes nyilvánosan elismerte  hogy az USA-nak vannak  katonai biolaboratóriumai Ukrjnában!*)

Victoria Nuland eskü alatt az amerikai Szenátusban , elismeri a bio kutatásokat és aggódik az orosz kézbe kerülésük miatt.

 

A brit illetékes teljesen meghökkentő módon kijelentette azt is , hogy helytelennek tartja, hogy az ENSZ eljárjon olyan feladatkörben, ami miatt tulajdonképpen  létezik:

„Nem, szerintem nem, mert a lényeg az, hogy a CBW az a szervezet, amelynek ki kell vizsgálnia ezeket az állításokat” – mondta Woodward. „Tehát, ha valódi aggodalomra ad okot, az lenne a helyes, ha lezárnánk a helyszínt, tűzszünetet kötnének, és engedélyeznénk a szakértőknek a vizsgálatot. Nem helyes, ha hamis követeléseket terjesztünk az ENSZ Biztonsági Tanácsa elé, amelyeket ott mindenki megcáfol.”

Figyeljük meg a „fegyver” szó használatát az utolsó kérdésben, mivel ez az egyik módja a globalisták szójátékának.

Victoria Nuland politikai ügyekért felelős helyettes államtitkár például a múlt héten azt mondta Marco Rubio (R-FL) szenátornak, hogy „Ukrajnának vannak az USA által finanszírozott biológiai kutatási létesítményei, ezek azonban nem számítanak „fegyverek”.

Azok akik mindent megtesznek, hogy az orosz állítás, miszerint Ukrajnában veszélyes biológiai fegyvereket elállító titkos katonai laboratóriumok vannak és ezt ki kell vizsgálni,  úgy látszik „elfelejtették”, hogy  a wuhani laboratóriumot, ahonnan állítólag a Covid-19 megszökött, szintén „kutatási” létesítménynek minősítette az intézmény és a sajtó, ami bizonyítja, hogy ezek a laboratóriumok veszélyesek lehetnek.

Egyre inkább körvonalazódik annak az alapos gyanúja, hogy mégsem a kínai Wuhan lehetett a pandémia alapjának felhasznált, járványnak kikiáltott biológiai fegyver szétszórása a világon 2020-ban, hanem könnyen elképzelhető, hogy a titkos ukrajnai biolaborokból hordták szét a „természetes fertőzésnek” denevérről mutálódott vírusnak hazudott bajt a világban, mely révén megbénították az egész világot, emberek százezreit öltek meg nem megfelelő kezeléssel és emberek millióira kényszerítették rá a védőoltásnak hazudott, kísérleti génterápiás vakcinát, melynek eddig 1291 eltitkolt mellékhatása derült ki hivatalosan és mely naponta több ezer ember megbetegedését vagy éppen halálát okozza azóta is.

Forrás: InfoWars

Szerk. Megj. Az IL szerkesztősége a téma kapcsán oknyomozást folytat, többek között az elmúlt években a nemzetközi sajtóban megjelent  cikkek között, melyekben szó esik az USA kormányzata és az ukrajnai biolaboratóriumok közti összefüggésről. És aki keres talál! Mint a The Washington Post egyik, 2005-ben megjelent cikke igazolja már az Obama kormány alatt  nyilvános volt, hogy az amerikaiak Ukrajnát olyan területnek szánják, ahol titkos katonai biolaboratóriumokat lehet működtetni.

“Az Egyesült Államok segíti Ukrajnát a biofegyverek elleni küzdelemben

2005. augusztus 30

Az Egyesült Államok és Ukrajna tegnap megállapodott arról, hogy közösen dolgoznak a biológiai fegyverek elterjedésének megakadályozásában, és aláírtak egy egyezményt, amely megnyitja az utat Ukrajna kormánya előtt, hogy amerikai segélyeket kapjon a veszélyes mikrobákat őrző létesítmények biztonságának javítása érdekében.A több mint egy éves tárgyalások eredményeként létrejött megállapodást Richard G. Lugar (R-Ind.) és Barack Obama (D-Ill.) szenzor jelentette be az ukrán fővárosban, Kijevben tett látogatása során. A szenátorok a tavaly őszi narancsos forradalom által hatalomra juttatott ukrajnai reformpárti vezetőknek tulajdonították, hogy megtörték a paktum elleni bürokratikus ellenállást.Az egyik laboratórium, amely támogatást kap, a II. Mechnikov Antiplague Tudományos és Kutatóintézet a fekete-tengeri kikötővárosban, Odesszában. Az intézet része volt a hidegháborús „pestisellenes” állomások hálózatának, amelyek rendkívül halálos kórokozókat szállítottak a szovjet biofegyvergyáraknak.

“Ez a megállapodás lehetővé teszi számunkra, hogy megkezdjük az odesszai pestisellenes intézet és a hozzá hasonló helyek problémáinak kezelését” – mondta Mark Helmke, a Lugar által elnökölt szenátus külügyi bizottságának munkatársa. Az egyezmény értelmében az Egyesült Államok finanszírozza a kulcsfontosságú ukrán biológiai intézetek biztonsági fejlesztéseit, és támogatja az ukrán tudósok békés kutatását a természetes betegségek terjedésének leküzdésére – mondta Helmke. A támogatás összegét nem határozták meg.

2005, Ukrajna – Richard Lugar (R) szenátor és Barack Obama (D) egykori amerikai elnök, aki akkoriban  junior szenátor volt!

A szenátorok oroszországi és ukrajnai látogatása megszakadt vasárnap, amikor a helyi hatóságok megtagadták, hogy a delegáció katonai repülőgépe elhagyja Permet, az orosz Urál-hegység egyik városát. A tisztviselők azt követelték, hogy engedélyezzék a gép átvizsgálását, majd néhány óra elteltével beletörődtek, és engedték, hogy a repülőgép Ukrajnába induljon – mondta Lugar szóvivője. Tegnap az orosz külügyminisztérium hivatalosan bocsánatot kért az incidensért..”

 

 

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile
0
Spune-ți si tu părerea.x
()
x