Aktuális

Az erdélyi magyarság zöme elutasítja  a kötelező „vakcina igazolvány” féle fasisztoid covid-bárcát – Több százan hivatalosan is kérik, az RMDSZ-t ne szavazza meg a gyalázatos náci-törvényt!(+VIDEÓ)

Az elmúlt napokban, Romániában az egyik leggyakrabban emlegetett és legnagyobb indulatokat kiváltott történése a tervbe vett ,úgynevezett „oltási igazolvány”, azaz az a covid-bárca, mely lekörözve a hitleri rémuralom sárga csillagos zsidótörvényét, egy minden képzeletet felülmúló diszkriminációt szeretne a 21. századi társadalomban meghonosítani. Oltottakra és oltatlanokra akarják választani a társadalmat, komoly  szociális , gazdasági és lélektani ellentéteket kreálva az emberek között.

Az erdélyi magyarság állítólagos érdekképviseleti szervezete, az RMDSZ, ez esetben sem hazudtolta meg a politikai prostituáltakra kirótt szerepet és ők azon pártok közzé tartoznak, kaik teljes mellszélességgel akarják bevezetni azt a fasiszta törvényt, mely szerint csak az oltottak vásárolhatnak, ehetnek vendéglőbe, mehetnek színházba, sőt dolgozhatnak, részesülhetnek orvosi ellátásban.

Az erdélyi magyarság körében óriási felháborodást váltott ki, hogy a múlt szerdai, bukaresti parlamenti ülésen, mikor a szenátus szavazásra bocsátotta azt a törvénytervezetet, mely kötelezővé akarja tenni Romániában a munkahelyeken a kötelező vakcina igazolványt, az RMDSZ teljes mellszélességgel azért harcolt, hogy a minden alkotmányos és emberi jogot megsértő covid bárca, azaz digitális vakcina igazolvány kötelező legyen minden romániai munkahelyen.

A náci- vakcina törvény képviselőházi szavazása eddigi információink szerint  e hét szerdán lesz megtartva a bukaresti parlamentben.

Magyar és román fórumokon hangzott el a felhívás, miszerint az erdélyi magyarok gyakoroljanak nyomást a Iohanis-Citu-Arafat trió politikai  bábujává silányodott RMDSZ-es képviselőkre, hogy azok nem mocskolják be az erdélyi magyarságot azzal, hogy voksukat adják a minden alkotmányos vagy emberi jogot lenullázni akaró rendelkezést, mely könnyen nagyobb tragédiába, akár polgárháborúba is sodorhatja egész Romániát. Értesüléseink szerint Székelyföldön is megmozdultak a jóérzésű székely emberek, s Hargita megyében 946 aláírással ellátott felhívást adtak le az RMDSZ gyergyószentmiklósi székházán. A kezdeményezők erről így írnak a Facebookon.

„Kedves emberek, akik érdekeltek az ügyben!

Ma reggel benyújtottuk a beadványt az RMDSZ gyergyószentmiklósi székházán, amelyben 946 (kilencszáznegyvenhat) személy fejezte ki kérését, hogy a képviselő urak NE szavazzak meg a Zöld Igazolvány torvényét.

Ezúttal megköszönjük a helyi RMDSZ munkatársainak a segítőkészségét és kedvességet.

A továbbiakban figyeljók az eseményeket ( ettől függetlenül is figyeljük), maradjunk békében, szeretetben!

           Szívbeli tisztelettel: Török Imola es Simon Melinda”

946 aláírás gyűlt össze Hargita megyében, melyben kérik az RMDSZ-es képviselőket, NE szavazzák meg a sárgacsillagot leköröző náci vakcina-törvényt

GRATULÁLUNK A HARGITA MEGYEI SZÉKELYEKNEK EZÉRT AZ EMBERSÉGES,BÁTOR ÉS GERINCES KIÁLLÁSÉRT ÉS REMÉLJÜK, AZ ERDÉLYI MAGYAROK KÖRÉBEN SZÁMTALAN HASONLÓ MEGMOZDULÁSRA KERÜL SOR, HISZEN A TÉT NAGY, ÉLETÜNK, EMBERSÉGÜNK, EMBERI JÖVŐNK ÉS NEM UTOLSÓSORBAN GYERMEKEINK JÖVŐJE!

A mellékelt videóban egy vasárnap esti kötetlen beszélgetés során politikusok, újságírók jelzik, hogy az oltásigazolvány miatt diszkriminált román állampolgárok hol kérhetnek jogi segítséget.

Az Informația Liberă két nyelven, románul és magyarul megjelenő, politikailag független hírportál szerkesztősége csatlakozva a képviselő kezdeményezéséhez felvállalja, hogy mind román, mind magyar nyelvű olvasóink panaszaival foglalkozunk és segítjük a hozzánk fordulókat, hogy felvehessék a kapcsolatot Mihai Lasca képviselői irodájával s ha szükséges jogi képviselethez jussanak, akár munkahelyükön, akár máshol éri őket diszkrimináció az „oltás” hiánya miatt.

Az alábbi telefonszámon, vagy az Informația liberă vagy Informația Liberă HU  Facebook oldalán is lehet jelezni, ha valaki úgy érzi, bajban van és segítségre van szüksége.

 

Szőke Mária

Ha Önt diszkriminálják, mert nincs vakcina igazolványa és jogi segítséget akar kérni itt megteheti:

0750 773 630

[email protected]

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imola
Imola
2 ani în urmă

Szeretném hozzá fűzni, hogy 3 nap alatt gyűjtöttük össze az alàírásokat, és utolsó nap délután jöttünk rá, hogy ezt, hogy kell csinálni😊
Megköszönöm a sok embernek akik mellénk álltak és , hogy egy csodában lehetett részünk, amikor a sok gyönyörű és tiszta szív együtt dobbant, egy új élet reményében.

Ján TUNGLI
Ján TUNGLI
2 ani în urmă

Korunk globalizációja és covid járványa a bibliai jövendölések szemszögéből
http://www.tarot.72.sk/?m=IS

Ultima modificare 2 ani în urmă de Ján TUNGLI