Aktuális, Belpolitika

Az Európai Bizottság nagy vakcina panamája és a Nagy Emberirtó projekt – avagy miért is rendeltek meg előre 120 millió adag vakcinát a 20 milliós Romániának?  

Az alábbi covid-mizériás epizód bár Romániában történt, példaértékű mindenkinek, ugyanis ugyanez történik valamennyi EU-s tagállamban. Annak ellenére, hogy Romániában   a már behozott  covid kísérleti vakcina szállítmány  jelentős  része lejárt vagy elkellett adományozni azokat, mivel a romániai  polgárok zöme nem hajlandó beadatni magának a kísérleti szert, sem az oltás-kampány primitív mézesmadzagáért sem a még primitívebb fenyegetések miatt, szóval Romániába már megint  leszállítanak egy rakás  kísérleti szert, noha a már itt levők is éppen rohadnak rá a kormányra és mennek a szemétbe. Mondjunk inkább oda is valók, mint az emberek szervezetébe.

Erről az Agerpres hírügynökség vasárnap így számolt be:

„Újabb, 662.220 dózist tartalmazó szállítmány érkezik hétfőn Romániába a Pfizer–BioNTech koronavírus elleni oltóanyagából – tájékoztat vasárnapi közleményében a COVID-19 elleni oltáskampányt koordináló országos bizottság (CNCAV).

A szállítmány légi úton érkezik Bukarestbe, ahonnan – speciális konténerekben – a fővárosi Cantacuzino Intézetnél kialakított országos tárolóközponthoz viszik, majd szétosztják a regionális központok között.”

És akkor felvethetjük a kérdést, hogy mi a fenének vásárolja fel orrba-szájba a román kormány a kísérleti covid szereket, mikor még az is  megvan, amit eddig vettek.

A válasz egyszerű, mert muszáj nekik, az előre megállapodott covid-protokoll szerint, melyben valószínűleg valamennyi állam vezetőségét bevonták azok, akik ezt az egész Covid19 őrületet már évekkel ezelőtt kitervezték és tavaly végre is hajtották.

Erre a sátáni projektre világít rá, a Cotidianul egyik oknyomozó írása, melyben a román miniszterelnök a kellemetlen kérdések kereszttüzében, mint egy kígyó, amelyiknek a farkát tapossák elszólta magát.

Florin Cîțu ugyanis ezeket mondta:

„Nem én vettem meg az oltásokat. Nagyon jól tudjátok, hogy az Európai Unióban egy egységes  stratégia szerint kellett megrendelni és kiszállítani minden tagállamban a vakcinákat. Az egész vakcina megrendelést az Európai Bizottság szervezi és koordinálja és ebből Románia sem maradhat ki. Évekre előre meg kellett venni az oltásokat. Már a jövő évre is megvettük. Nem tudjuk, mennyibe kerülnek pontosan, majd meglátjuk az utólagos kiszámlázásokon. A beszállított és fel nem használt vakcina egy részét el is adtuk.”

Ebből a több mint zavaros és mégis nagyon is érthető miniszterelnöki nyilatkozatból konkrétan kiderül, egy évekre előre megtervezett projektről van szó. Az Európai Bizottság páholymesterei a lakosság folyamatos oltását már eldöntött tényként kezelték, már akkor, amikor állítólag még nem is volt meg a Covid19 féle kísérleti szer, amit ők vakcinaként szerepeltetnek ebben a világháborúban.

Mi válik világossá a román miniszterelnök elszólásából:

Hogy Románia nem a szükséges mennyiségű oltásokat rendelte meg, hanem az Európai Bizottság 120 millió oltás megrendelésére kötelezte Romániát, amelyet Florin Cîțu habozás nélkül elfogadott.

Tízezer adag vakcina került csak eddig  a szemétbe.

Hogy Románia akár viszonteladással, akár más országoknak nyújtott adományokkal megszabadulhat az oltások feleslegétől ez is erősen sántít.

Hiszen a tagországok is kaptak oltásokat, és a Moldovai Köztársaságon kívül, ahol „hazafias” magyarázat lenne, a többiek számára ez azt jelentené, hogy Románia vásárlókat keres, vagyis üzérkedik a kötelezően megvett szerekkel?

Florin Cîțu leleplezi az Európai Bizottság stratégiáját, amely „több évre” ütemezte a lakosság  oltását, nyilvánvalóan a hamis járványra hivatkozva és társadalmi megszorításokkal zsarolva az embereket. Tehát az egész  koronavírus-válságot évekkel ezelőtt évekkel előre megtervezték! Mint Cîțu mondja, az oltóanyagokat már „megvásárolták” a következő évre „!

Nyilvánvaló, hogy ez az oka annak is, miért mondták már nekünk, hogy egy harmadik adag oltásra is  szükség lesz.

Florin Cîțu elismeri, hogy „sok oltást eladtam”! Az ilyen kijelentés nyilvánosságra hozatala nem maradhat pusztán egy sajtó információ.

Kinek is adta el a vakcinákat és milyen áron adta el? Hogy zajlott az eladási menet?  Ki fizetett és ki nem fizetett és mennyit a román kormánynak ?

Mindezt sürgősen tisztázni kell, mert arról van szó, hogy közpénzeket költenek 120 millió adagnyi  oltásra.

Ha a teljes romániai populációt kétszer oltják be, beleértve az újszülötteket is, akkor is 40 millió adag elegendő lenne!

Különösen azért, mert a primitív  oltási kampányok ellenére a statisztikák azt mutatják, hogy július 13-án a 20 és 29 év közöttiek 76,22% -át nem oltották be. A százalékos arány a 30 és 39 év közöttieknél 72,82%, a 40 és 49 év közöttieknél 69,52%!

A Parlamentnek el kell számoltatnia a kormányt ezekről a vakcina vásárlásoktól. Főleg mert mindez egy olyan időszakban történik Romániában, amikor a szociálisan hátrányos helyzetű embereket, a gyerekeket a kormány nem támogatja kellőképpen!

Nem titok az sem, hogy a Capital oknyomozó cikkének szerzőjét Ion Spânu-t azonnal furcsa támadások érték, mihelyt a cikk megjelent a nagy vakcina- panamáról.

A covid-médiában erőszakos halálhírét költötték, holott az újságíró csak nyaralni utazott el. Nyilván a román kormány és az európai covid-terroristák maffiája ezt egyfajta figyelmeztetésnek szánta, vagy csak mellément, a kellemetlenkedő újságírót kiiktató projekt mert az elutazott a célkeresztből nyaralni?

szmm

Forrás: Cotidianul/ Agerpres

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile