Aktuális, Médiavilág, Társadalom

POLITIKA-PÁTOSZ-PEDOFÍLIA! : Az Igazságnak nincs politikai hovatartozása, az Igazság az Igazság! – Böjte Csaba levelet írt Bartus Lászlónak, itt olvasható a válasz

Napok óta gyűrűdzik, a Szent Ferenc Alapítvány gyermekotthonai körül kirobbant pedofil botrány, mely fényében nagyon furcsa morális villanásokban szemlélhetjük meg a Valóság és az Igazság leleplezett töredékeit, egy jéghely csúcsát, aminek úgy tűnik, a „szupersztár celebszerzetessé”  degradálódott Csaba testvér Titanic-bálványa nekiment és csicsás nejlonglóriája süllyedni kezdett.

Mint kiderült, az egyik  gyermekotthoni nevelő, Kedves Szabolcs  hosszú éveken keresztül bántalmazott, szexuális erőszaknak tett ki otthonbeli gyerekeket. A csíkszeredai bíróság honlapján nyilvánosságra hozott vádirat hajmeresztő részleteiből kiderül, hogy a pedofil „nevelő” nem csupán több gyereket megerőszakolt, fajtalankodásra kényszerített, de fizikailag bántalmazta, sőt életveszélynek tette ki azokat nem egy esetben. Volt gyerek, akit a perverz nevelő kizárt az emeleti ablakpárkányra, volt, akin seprűnyelet vert szét, akinek a szájába vizelt és volt, akivel fekáliát etetett meg, úgymond büntetésként.

Azt sem értem, vajon miért szerepel a 30 év börtönre ítélt szadista pedofil elérhetősége és neve még mindig az alapítványi honlapon?

 

 

Ennyire nem érdekli még most sem ez az illetékeseket? A történtek után sem? Vagy miért is? Miféle körbezsarolás áll emögött az elinduló lavina mögött?

Felelős vezetőként szereepel ma is a pedofil nevelő az árvagyerek-biznisz forrásaiban. Miért?

 

Ez döbbenetes és hatalmas probléma, de van ennél egy nagyobb is, pedig az, hogy nyilvánvaló nem ez az egyetlen ilyen, hasonló eset ezekben a gyermekmentésből –árvagyerek biznisszé fajult alapítványi gyermekotthonokban.

Ami megdöbbentő, hogy a társadalom pátoszmérgezésben szenvedő része, akiket a Böjte féle álszent propaganda, melynek valójában (leszámítva némi szóhasználatot) nem sok köze van sem a keresztényi, sem a jézusi, sem a Szent Ferenc-i tanokhoz, teljesen elvakított s most éppen nem is a megerőszakolt, bántalmazott gyerekekért aggódnak,hanem azért mi is lesz ezután a celeb-atyával?

MIFÉLE MORÁLIS HULLÁK EZEK AZ EMBEREK?

MI EZ ITT, AMIT LÁTUNK A „KIÁLLUNK CSABA TESTVÉR MELLETT” LOGÓ ALATT? BŰNSZÖVETKEZET, PARANCSBA ADOTT POLITIKAI FORGATÓKÖNYV VAGY VALAMI NEMZETKÖZI PEDOFIL- SZAKSZERVEZET FELLÉPÉSE?

Böjte Csabának rég nincs semmi, de semmi köze ahhoz a lelkiséghez, mely Szent Ferenc követőit  kell(ene) jellemezze.

Jómagam személyesen is megfordultam Déván , egy esztendeig voltam a Szent Ferenc Alapítványnál, 1999-ben, pont akkor, amikor a csodálatos és igazi gyermekmentés hőskorszaka véget kezdett érni és a saját egójától megbolondult Csaba testvér elindult a celebbé válás kísértő útján.

 

Riportkötetem Déváról, amikor még valóban gyermekmentés volt ott és nem árvagyerek-biznisz Szent Ferenc nevével reklámozva

Tudom és tapasztaltam, hogy a Böjte féle gyerekotthonokban első számú alapelv volt a képmutatás, a látszat megőrzése, a szemforgató pátosz mögé bújás , és ha bárki felhívta a figyelmet a bűnökre, vétkekre hibákra, az azonnal feketelistára került és nem azt kövezték meg, aki elkövette a bűnt, hanem aki szólt a hibákért, vétkekért.

Az elmúlt 22 év alatt aztán ez csak tovább burjánzott, fajult, a pátosz mögött pedig belegondolni is rossz mi minden lapult.

Láttam én olyan nevelőt a Csaba menhelyei élén, akinek jelleme, múltja és  erkölcsi bizonyítványa ahhoz se lett volna elég, hogy madám legyen egy ócska kuplerájban, nemhogy egy egyházi gyermekotthonba kapjon vezető szerepet. De jól tudta alakítani , előadni a pátosz, a hazug képmutatás szerepét. Egy ideig legalábbis.

Többször figyelmeztettem is régi jóbarátjaként az Isten útjáról, Szent Ferenc ösvényéről letért Csaba testvért erre az elmúlt években, azonban nem volt kivel beszélni. Az egykori gyerekmentő szerzetes már nem volt, ahogy most sincs, csupán egy istenkomplexusos, politikai prostituálttá gyalázkodott sztár-csuhás maradt ahelyett az ember helyett, akit anno én is tiszteltem, szerettem, ahogy ez a Dévai kolostorról írt riportkötetemben is olvasható.

Ebben a pillanatban nem akarok még saját oknyomozó riportot közölni erről, megtették ezt helyettem mások.

Most is egy ilyen cikket fogok itt leközölni, amihez hozzá fűznék pár dolgot.

Többen a szememre vetették, hogy úgymond „liberális” baloldali lapok cikkeit is átvesszük.

Akkor szögezzük le, engem tökéletesen nem érdekel egy újságíró politikai hozzáállása HA AZ A VALÓSÁGOT, AZ IGAZSÁGOT ÍRJA MEG EGY OLYAN ÜGYRŐL, MELY BÁNTALMAZOTT GYEREKEKET ÉRINT ÉS EZEK VÉDELMÉT SZOLGÁLJA!

MINT AHOGY ELÉG BAJ AZ, HOGY A MAGUKAT KERESZTÉNYNEK, MAGYARNAK, KONZERVATÍVNAK, NEMZETINEK TARTÓ MÉDIUMOK  ÉRDEKES MÓDON NEM MERIK VAGY NEM AKARJÁK MEGÍRNI AZ IGAZSÁGOT, NYILVÁN OKKAL.

UGYE? HA MEGTENNÉK EZT, AKKOR EZ NEM HÁRULNA AZ ÚN. LIBERÁLIS SAJTÓRA.

Nem érdekel tehát egyetlen politikai irányzat sem, az érdekel, hogy egy évtizedek óta zajló nyilvános szemfényvesztés sátáni paravánja ledőljön és az igazság fényében győzzön az emberség.

A lenti cikk szerzőjét nem ismerem személyesen, de tudom ő is liberálisnak mondott újságíró.

És nem érdekel igaziból most ez, mert a leírtakat egy-két mondatot kivéve, jómagam helyzet- és személyismeretem tükrében bátran felvállalnám, aláírhatnám.

És megdöbbenve figyelem azt a magyar társadalmi réteget, mely ebben  a horrorisztikus pedofil történetben még mindig a bemocskolt nejlonglóriájú sztárszerzetest tekinti ártatlanul szenvedő áldozatnak és nem az egész életükre tönkretett otthonbeli gyerekeket.

Igen, ledőlt a bálvány, mert a hamis bálványok ledőlnek! Lehetnek hatalmasak, aranycifrásak, megfélemlítőek, de ha hamisak elég egy fuvallat Szent Ferenc galambjainak szárnya alól és a hamis bálvány sárba dől. Ez történik most éppen.

Ajánlom figyelmükbe az alábbi írást, és nem a szerző politikai hovatartozása miatt, HANEM EGYSZERŰEN MERT AZ ALÁBBI ÍRÁS EGY AZ EGYBEN IGAZ!

L.Szőke Mária, főszerkesztő

Böjte Csaba levelet írt Bartus Lászlónak, itt olvasható a válasz

Böjte Csaba, az elmúlt hetekben a pedofilbotrányáról elhíresült a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, levelet írt Bartus László újságírónak, az Amerikai Népszava főszerkesztőjének, aki számos kritikus cikket írt Böjte Csaba ténykedéséről és a pedofil ügyben viselt felelősségéről. Az alábbiakban közöljük a ferences rendi szerzetes levelét és alatta Bartus László válaszát.

Böjte Csaba az alábbi levelet küldte, amelyben “Egy pohár víz” és “Jó jónak lenni” címmel az alábbi rendezvényre (linkre kattintva) hívta meg Dévára az Amerikai Népszava főszerkesztőjét:

Bartus László az alábbi válaszlevelet küldte Böjte Csabának, az “árvák megmentőjének”:

Tisztelt Böjte Csaba,

köszönöm levelét, örülök, hogy ez lehetőséget ad számomra, hogy személyesen is elmondjam Önnek a véleményemet. Komolyan gondolom, hogy hasznára válhat Önnek. Ezért, kérem, olvassa el.
.
Talán nem tudja, de én is örökbefogadott gyerek voltam, a vérszerinti szüleimet soha nem ismertem. Van fogalmam a nehéz sorsú gyerekek lelkivilágáról, mélyen együttérzek velük, és sorstársamnak tekintem őket. Ezért mélységesen felháborított az, hogy Ön politikai célokra, politikai haszonszerzésre használja az árva és/vagy nehéz sorsú gyerekeket. Mint hívő embert, megbotránkoztat az is, hogy személyes dicsőségre használja azt a szolgálatot, amit szerényen, névtelenül, alázatosan kellene végeznie, szinte titokban, mert ez így nem hiteles. Jézus tanításával, a zsidó újszövetség szellemiségével a legteljesebb mértékben ellentétes a képmutatás, ahogy “kürtöltet maga előtt”, dicsőséget hajszol a “jó cselekedetével”, ami a legteljesebb mértékben pogány, istentelen magatartás.
.
Önnek a celebkedés, a sztárpapság közben nem maradt elég ideje, türelme, figyelme a lényegre, a gyerekekre. Így történhetett meg, hogy egy szadista pedofil tíz éven át erőszakolhatott, abuzálhatott szexuálisan kisgyerekeket, terrorizálhatta, verhette, megfélemlíthette őket, pokollá tette az életüket. Egy életre szóló károkat okozott bennük. Ezek a gyerekek a sorstársaim, a “testvéreim”, ha úgy tetszik. Mindezt Isten nevében, az esti imádkozás után pornónézésre csábítva, és szexuálisan kihasználva őket. Miközben ez az ember, akiből Ön csinált “nevelőt”, ugyanolyan ájtatosan, kenetteljesen adta elő a hazugságokat, mint Ön. Nyilván valakitől tanulta. Láttam a videófelvételt, ami egy tévéműsorról készült, amelyben az Ön pedofilja szerepelt. Gyomorforgató.
.
Ez a kétszínű, álszent, farizeus képmutatás, amelynek a következménye a legdurvább és legaljasabb bűncselekmények elkövetése ártatlan, kiszolgáltatott gyerekekkel szemben, elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan. Ön arra használja fel őket, hogy pénzt, dicsőséget szerezzen velük. Olyanok, mint a cirkuszi állatok. Ezek a kiszolgáltatott, védtelen, támasz nélküli gyerekek rábízták magukat Önökre. Leginkább Önre. Ön pedig ezzel a naiv, tiszta, feltétlen bizalommal a legaljasabb módon visszaélt, amikor nem gondoskodott ezeknek a gyerekeknek a biztonságáról és védelméről.
.
Visszataszító, ahogy ezeken a gyerekeken átlép, mintha mi sem történt volna, s azokon is, akiket az Ön vezetése alatt más pedofilok abuzáltak, és még nem merték elmondani. Mert nem Kedves Szabolcs volt az egyetlen pedofil az Ön intéményeiben, akik zavartalanul erőszakolhatták meg a kiszolgáltatott gyerekeket, és azt biztos forrásból tudom, hogy ezt Ön is tudja. Ha nem lett volna egy kívülálló pszichológus, akinek nagyon óvatosan elkezdett beszélni az egyik gyerek, aki ezt komolyan vette, és a sarkára állt, Ön soha nem ment el volna a rendőrségre feljelenteni az emberét, hanem a mai napig védelmezné. A pedofil bűnöző a mai napig erőszakolhatná és verhetné a kisgyerekeket. Ezért mélységesen felháborít az a cinizmus, ahogy Ön kezeli a történteket.
.
Önnek sírva, zokogva kellene bocsánatért könyörögnie, mindenekelőtt azoknak a gyerekeknek, akiket az Ön hanyagsága, felelőtlensége és totális alkalmatlansága, s mondjuk ki: szeretetlensége miatt bántalmaztak, szexuálisan kihasználtak, bemocskoltak, megerőszakoltak, és még vertek is, mint a dickensi árvaházakban. Ehelyett Ön egy propagandarendezvényt szervez, amiben nagy gyakorlata van, ahol mindenki be van tanítva, hogyan kell viselkednie. Ez azt jelenti, hogy Ön folytatja ugyanazt a gyalázatos képmutatást, “parasztvakítást”, amit eddig végzett, és aminek több tucatnyi gyerek az áldozata. Mintha semmi nem történt volna. Ez egyszerűen elképesztő.
.
Arra hív meg engem, az oknyomozó újságírót, hogy ezen a gusztustalan kirakatrendezvényen keresztül ismerjem meg az “igazságot”, amit Ön az emberek elé varázsol, akiket teljesen hülyének néz. Ha én egyszer odamegyek, akkor én nem azt fogom nézni, amit Ön elém tesz, hanem még kipiszkálok onnan egy-két pedofilt. Felháborítónak tartom, hogy a történtek után “keresztény” pap létére egyetlen szóval nem kért bocsánatot, hanem önmagát sajnáltatja, és az érdemeire hivatkozik. Tíz éven át brutálisan vert és szexuálisan kihasznált, megerőszakolt gyerekek után nincsenek érdemek, Böjte úr, hanem csak a szégyen és a gyalázat van.
.
Ha pedig Ön tisztességes ember lenne, és megütné az ateista bűnös pogány világ emberi normáit, akkor most azonnal lemondana, bocsánatot kérne, és visszavonulna. Ezt a politikai célokra használt, a legalapvetőbb szakmai szabályokat be nem tartó, szeretetlen, kíméletlen, embertelen gyerekrezervátumot, gyerekkereskedelmet, amit pénzszerzésre, saját dicsőségére és egy fasiszta diktatúra fényezésére használ (nem beszélve az ingatlanbizniszről, ami emögött van), azonnal átadná hozzáértő, felelős, tisztességes embereknek. Sok gyermekotthon van, de mindenki csak az Ön gyermekotthonairól tud. Vélhetően azokban vigyáznak a gyerekekre, amelyekről senki nem tud, csak teszik a dolgukat felkészülten, tisztességesen és emberségesen.
.
Hacsak egy kicsit együttérző lenne ezekkel a gyerekekkel (szeretetről nem beszélek, mert az ebben a dilettáns, amatőr, felelőtlen és botrányos kócerájban nincs), akkor ezt tenné.
.
De mit várjunk olyan embertől, aki a Transindexben “fonnyadt almának” nevezte az olyan gyerekeket, akiket szexuálisan bántalmaztak, és nem tudnak szabadulni a problémáiktól. Mint mondta, a “fonnyadt alma” semmire nem jó, abból “pálinkát főznek”. Az áldozatokat hibáztatja, akiket megerőszakoltak Ön miatt, s utána még cinikusan selejtnek nevezi őket. Micsoda szemérmetlen aljasság ez, így beszélni kiszolgáltatott, megalázott, megerőszakolt, szexuálisan kihasznált gyerekekről? Milyen ember az ilyen? Micsoda mocsok álszentség, képmutatás kell ahhoz, hogy valaki ilyen embertelen és szívtelen legyen, utána pedig ájtatos pofával prédikáljon a szeretetről, tízezer számra adva el az ömlengő képmutatással írt, nyáltól csöpögő, hazug könyveit?
.
Nem érzi Ön, hogy ez micsoda gusztustalan, visszataszító ocsmányság? A történtek után van képe odahívni embereket, és a gyerekeket megint kitenni annak, hogy hazudjanak, képmutatóskodjanak, mosolyogjanak? Hogy fényképezkedjenek az ajándékokkal, a ruhával, a csokoládéval, amiket kapnak, s amit utána elvesznek tőlük és beviszik a raktárba, a javát pedig ellopják? Van szíve Önnek, Böjte? Hogy merészeli ezt gyerekekkel megtenni? Természetesen, amikor hazug propagandacsődületet szervez, amelynek célja lenullázni, elkenni, semmissé tenni több tucat gyerek szexuális zaklatását, akkor sem feledkezik el a lényegről, a pénzgyűjtésről. Undorító. Előadnak egy hazugságot, a becsapott vendégek pedig még fizessenek is. Ügyes.
.
De miféle szeretet is lenne olyan emberben, aki antiszemitákkal, címeres nácikkal turnézgat Amerikában, a cigánygyűlölő és cigánygyilkos Magyar Gárdával fotózkodik? Aki nem tanárokat, könyvtárosokat, finom lelkű művészeket farag a rábízott gyerekekből, kinek-kinek tehetsége és érdeklődése szerint, hanem bokszoltatja őket, szétvereti a fejüket, és azt tanítja nekik, hogy “a ringben nincs fejlesztő pedagógus meg pszichológus, ott te vagy a két öklöddel. Vagy megvéded magad, vagy kiütnek.”
.
Ezt az életfilozófiát melyik Bibliában olvasta, Böjte? Mózes a világ legszelídebb embere volt, amikor népe szabadítója lett. A Biblia azt mondja, hogy a szelídség megtöri a csontokat. A szelídek öröklik a földet. Jézus azt tanította, ha elveszik a felsőruhádat, add oda az alsóruhádat is. Nem azt, hogy vágd jól pofán. Pál apostol azt mondta, hogy az én erőm erőtlenség által végeztetik el, amikor leggyengébb vagyok, akkor vagyok a legerősebb. Érti ezeket a szavakat, Böjte úr, tudja, hogy mit jelentenek?
.
Tisztában van az Isten országa és az evilág törvényei és működési módja közötti különbséggel? Szent Ferenc csuhájában tanítja verekedésre a szerencsétlen, kiszolgáltatott gyerekeket? Szent Ferencről elnevezett boksz akadémiát alapít? Normális? Van esze? A madarakkal beszélő, szelíd Szent Ferenc nevében vereti szét egymás fejét kicsi gyerekeknek? Böjte úr, maga egy bűnöző, akit azonnal le kellene tartóztatni, és a gyerekekkel való foglalkozástól örökre eltiltani.
.
Amellett se menjünk el szótlanul, hogy nemcsak a ringben, hanem az Ön által vezetett gyerekkínzó intézményben sincs – Ön által érezhetően lenézett – fejlesztő pedagógus és pszichológus. Az Ön egész kuplerája olyan a gyerekeknek, mint a ring, még bokszkesztyűre sincs szükség. A különbség annyi, hogy a ringben legalább vannak szabályok, de a ringen kívül a Böjte-rezervátumban kesztyű nélkül, puszta ököllel verik a gyerekeket, törik el a kezüket, erőszakolják meg szexuálisan őket, ami a ringben nem fordulhat elő. Az Ön mocsok intézményrendszere olyan, Böjte, hogy a gyerekek vágyakoznak a ringbe, ahol csak bizonyos szabályok mellett, bokszkesztyűvel verik hülyére a fejüket.
.
Végezetül, hadd említsem meg a legundorítóbb megjegyzést, ami mindent elmond Önről. Ön azt mondta, hogy a gyerekeket erőszakoló pedofilt a “románok” ítélték el. Ezzel azt a látszatot keltette, mintha a pedofilt nem azért ítélték volna el, mert egy bűnöző, hanem azért, mert magyar. Ezzel relativizálta a gyerekekkel szemben elkövetett bűnöket. Mentegette a tettest, aki Önnek köszönhetően garázdálkodhatott szabadon kisgyerekekkel szemben, és egy hős hazafit csinált belőle, akit a románok ítéltek el. Ez az Önök hazaszeretete, “nemzeti érzése”, erre használják a hivatásos “magyarságukat”, a pedofilia és más bűncselekmények takargatására.
.
Aki így gondolkodik erről, az hogyan fogja megvédeni a gyerekeket attól, hogy egy következő pedofil ne tehesse meg ugyanezt? Önre nem lehet gyerekeket bízni, mert egy közveszélyes ember. Ez nem gyerekmentés, hanem gyerekveszélyeztetés. Ki kell menteni onnan a gyerekeket. Ezért felszólítom, hogy hagyja békén a gyerekeket, fejezze be ezt a dicstelen tevékenységet, ne használja fel aljas politikai célokra, öndicsőítésre őket, mert ennél az is jobb, ha az utcán vannak. Távozzon Böjte úr, az alapítványát szüntesse meg, vagy adja át rendes embereknek, igazi szakembereknek. Akár románoknak.
.
Szeretném még egyszer leszögezni, hogy ahol gyerekeket bántalmaznak, akár csak egyet is, ott nincsenek érdemek. Tisztességes ember ilyenre nem hivatkozik. Nem mentség, hogy nem erőszakolták meg az összes gyereket, aki bekerült Dévára. Itt nincs hibahatár. Nem lehet arra hivatkozni, hogy hány gyerekről nem derült ki, hogy milyen sérelmeket szenvedett. Ezzel nem lehet kisebbíteni, relativizálni, ami történt, és aki ezt megpróbálja, az emberileg alkalmatlan ilyen intézmény vezetésére.
.
Felháborítónak tartom, és visszautasítom, hogy árva és nehéz sorsú gyerekeket a Fidesz nevű szélsőjobboldali párt politikai céljaira használ fel. Ez ugyanolyan gyermekabúzus, mint amit az Ön pedofil kollégája elkövetett. Vegye le a mocskos kezét a gyerekekről, az otthonait adja át egy megfelelő szakmai szervezetnek, amely felelősen segít ezeknek a megnyomorított gyerekeknek, akiket Ön képzetlen, felkészületlen, alkalmatlan, sokszor alkoholista és pedofil szadistákkal, barbár idiótákkal “nevel”. Mondjon le, vegye le a papi csuhát, és vonuljon vissza, tűnjön el. Élete végéig vezekeljen a bűnei miatt, amit gyerekekkel szemben elkövetett.
.
A bálvány ledőlt, Böjte úr. Ön egy hazug és képmutató politikai kurzus kirakatembere, jelképe, idolja volt, és Önnel együtt ennek a hazug, képmutató kurzusnak a természete is lelepleződött. Önnek és fasiszta elvbarátainak semmi köze a kereszténységhez, az Ön ténykedése istenkáromlás. Az ilyenek miatt utálják meg az emberek az Istent. Önöknek kizárólag az álnoksághoz, a képmutatáshoz, a lopáshoz, a hazudozáshoz és a fasizmushoz van közük. Orbán Viktorral, az Ön politikai mentorával, Magyarország diktátorával együtt.
.
Egy pedofilkeltető vezetője ne emlegesse a “székely vendégszeretetet”, mert a székelyeknek semmi köze ahhoz a szennyhez, amit Ön ott művel. Gyerekbántalmazók “vendégszeretetéből” pedig nem kérek.
.
Ökölvívó edzésre pedig ne hívjon engem, mert felhúzok egy kesztyűt, és akkorát bevágok a képmutató, ájtatoskodó, álszent és hazug képébe, hogy olyan kiütést még nem láttak a Szent Ferenc bokszakadémián, s Muhammad Alit is elöntené a sárga irigység, ha élne. Levelemből talán érezheti, hogy nekem nem jelent problémát, hogy Önnek a szemébe nézzek. Az pedig, hogy Ön bárki szemébe mer nézni szégyenkezés nélkül, az mindent elmond arról, hogy nincs lelkiismerete. Ez nem felnőtt magatartás, hanem immorális jellemtelenség. Az Ön és emberei által meggyalázott gyerekekben több erkölcsi érzés van, mint Önben.
.
Ha kérhetem, ne tegezzen engem, nem vagyunk mi barátok. Az én barátaim azok a gyerekek, akiket Önök gyötörnek, ütlegelnek, néha éheztetnek, romlott kajával etetnek, akiktől elveszik a fotózás után az adományokat és akiket a végén az ájtatoskodó ima után megerőszakolnak. Én velük érzek együtt, az én szívem velük van, az én szívem értük sír, én hozzájuk tartozom. Önhöz semmi közöm.
.
Bartus László
Főszerkesztő
Abonează-te
Notificare la
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
ELISABETA MANHERTZ
ELISABETA MANHERTZ
2 ani în urmă

Isten kegyelmeben bizva remelem meggyogyul a testuk,lelkuk ezeknek a szegeny gyermekeknek es mindezek ellenere egeszseges felnott valik beloluk!Ugy legyen!

Hajnal
Hajnal
2 ani în urmă

Én akkor csalódtam legelőször benne,amikor az RMDSZ kampány plakátokon megláttam!
Akkortól tudtam, hogy ez a lelkét a sátán nak adta! 🙁
Második eset amikor a vaxot reklámozta a Somlyói búcsún 🙁

Levi
Levi
2 ani în urmă
Răspunde la  Hajnal

Pontosan én is igy látom a dolgokat.Egy beépitett szemét politikus,bünözö ez a szent embernek álcázott atya.