Aktuális, Tények mögött a lényeg

„Az mRNS alapú  covid-vakcina, nem védőoltás, hanem egy génterápiás szer, de ha ezt az emberek tudták volna, akkor 95 százalékuk elutasítja a beadatását!” – Stefan Oelrich a Bayer igazgatója egy konferencián ismerte el az emberi civilizáció legnagyobb hazugságát

Nyilván egyre több emberben vetődik fel a kérdés, a covid vakcinának árult szerek kapcsán, miféle „védőoltás” is az, ami nem véd meg attól a fertőzéstől ami ellen adják, sőt azt sem akadályozza meg, hogy a beoltott ne terjessze azt, ami ellen beoltották… Miféle „védőoltás” az, ami szemmel láthatóan nem akadályozza meg a járványt, amire nem érvényesek az orvostudomány ismert szabályai s ami mellett egyre több a fertőzött, sokkal több fertőzött, mint az

állítólagos „immunizálás” előtt…A válasz egyszerű, EGY ILYEN SZER NEM VÉDŐOLTÁS. Azonban ha valaki ezt  hangoztatja a „birodalmi” cenzúra apparátus megpróbálja „konteósnak” feltüntetni és az egyre nyilvánvalóbb igazságot elrejteni az embertömegek elől.

De vajon „konteósnak” nevezhető például a Bayer gyógyszergyártó megavállalat igazgatója, Stefan Oelrich is, aki egy nyilvános konferencián ismerte el, hogy az mRNS alapanyagú géntechnológiás szerek nem védőoltások, de ha ezt az embereknek elmondják, akkor azok nem adatják be maguknak ezt a furcsa génmanipulált akármit, amit a bolygót uralni akaró elmeháborodottak csodafegyverként akarnak alkalmazni egy embertelen és istentelen világrend bevezetésére.

Más kérdés, minek nevezhetőek azok az emberarcú szörnyetegek és az őket kiszolgáló kormányok, akik tudatosan vezetnek félre embermilliókat, védőoltásnak hazudva egy olyan géntechnológiás, ismeretlen valamit, aminek következményeit nyilván azok sem ismerik pontosak, akik kitalálták?!

 

 

Stefan Oelrich a Bayer gyógyszergyártó vállalat elnöke egy globális egészségügyi konferencián nemzetközi “szakértők” előtt  azt nyilatkozta , hogy a COVID-19 mRNS vakcinák valóban nem védőoltások, ez  a szer egy “sejt- és génterápia”, amelyet “oltóanyagként” forgalmaznak, mert másként az emberek körében 95 százalékos lenne a szérum iránti bizalmatlanság és elutasítás, írta meg a  LifeSite News

.

Stefan Oelrich, ezen kijelentése az október 24-26-i berlini Egészségügyi Világtalálkozón, amelyen 120 országból 6000 ember vett részt.

Oelrich a konferencián nyíltan kifejtette a ún. nemzetközi „szakértőknek” akik nem csak az orvostuudoményokat képviselték, de a politikai és gazdasági szférát is, , hogy az új COVID mRNS „vakcina” valójában egy „sejt- és genetikai terápia”, amelyeket egyébként a közvélemény elutasított volna, ha a globális parancsra mediatizált világjárvány és államrendészeti  erőszak révén nem kényszerítették volna ezt az emberekre.

„Valóban megtesszük ezt az ugrást [az innováció előmozdítása érdekében] – mi, mint cég, a Bayer – a sejt- és genetikai terápiák felé… Végül, az mRNS vakcinák példái ennek a sejtes és genetikai terápiának. Mindig azt szoktam mondani: ha két évvel ezelőtt csináltunk volna egy lakossági felmérést – “hajlandó lennél gén- vagy sejtterápiát alkalmazni és beadni a szervezetedbe?” “Valószínűleg 95%-os elutasítási arányunk lett volna” – mondta Oelrich.

“Az ebben a 18 hónapban elért sikereink (a COVID-járvány időtartama) arra ösztönöznek bennünket, hogy egyre jobban összpontosítsunk a hozzáférésre, az innovációra és az együttműködésre, hogy mindenki számára szabaddá tegyük az egészséget, különösen akkor, amikor belépünk, minden, ami történik. , a tudomány új korszakában – ebben az összefüggésben sokan a bioforradalomról beszélnek” – folytatta az üzletember.

A McKinsey Global Institute szerint a “Bio Revolution” “a biológiai tudomány fejlődésének és a számítógépek, az automatizálás és a mesterséges intelligencia felgyorsult fejlődésének találkozása, [amelyek] az innováció új hullámát táplálják”. Ez a biológiai forradalom jelentős hatással lehet gazdaságunkra és életünkre, az egészségtől és a mezőgazdaságtól a fogyasztási cikkekig, az energiáig és az anyagokig.”

A génterápia és a biológiai “forradalom” mellett Oelrich megemlítette azt a szerepet is, amelyet cégének más prominens intézményekkel és személyiségekkel együtt a fejlődő országok fogamzásgátlásában betöltött szerepe van.

„Arra is kell összpontosítanunk, hogy mi történik a társadalmilag felelős Európán kívül, és biztosítanunk kell a fenntartható cselekvést ott. Tavaly ígéretet tettünk arra, hogy további százmillió nő számára biztosítunk fogamzásgátlást szerte a világon. Idén 400 millió eurót fektettünk be új gyárakban, amelyek hosszú hatástartamú fogamzásgátló szerek gyártásával foglalkoznak nők számára az alacsony és közepes jövedelmű országokban.” Oelrich. arra utal, hogy a „fenntartható” világ elérésének egyik módja a születések és ennek következtében a bolygó népességének csökkentése.

Oelrich szavai a híres „Great Reset” programhoz hasonló napirendet tükröznek, egy radikális szocialista tervet, amelyet a globalista elitek dolgoztak ki, és amely a svájci Davosban, a Világgazdasági Fórumon (WEF) évente egyszer ülésezik. a globális gazdaság reset gombja.”

A Great Reset kezdeményezés bejelentésében a WEF a COVID-19 „világjárvány” nevéhez fűződik, amiért előnyös helyzetbe hozta őket globális forradalmi céljaik felé meneteléshez.

„A COVID-19 hadművelet miatti társadalmi és gazdasági aggodalom csak fokozódik. Jó okunk van az aggodalomra: a hirtelen jött gazdasági recesszió már elkezdődött, és az 1930-as évek óta a legrosszabb helyzettel nézhetünk szembe. De bár ez az eredmény valószínű, nem elkerülhetetlen” – írta 2020 júniusában a WEF alapítója, Klaus Schwab.

Mindazonáltal „a járvány pozitív része, hogy megmutatta, milyen gyorsan tudunk radikális változtatásokat végrehajtani életmódunkban. A válság szinte azonnal arra kényszerítette a vállalkozásokat és a magánszemélyeket, hogy felhagyjanak a régóta elengedhetetlennek tartott gyakorlatokkal, a gyakori légi utazástól az irodai munkáig.

„A jobb eredmény elérése érdekében a világnak közösen és gyorsan kell fellépnie társadalmunk és gazdaságunk minden aspektusának modernizálása érdekében, az oktatástól a társadalmi szerződésekig és a munkakörülményekig. Az Egyesült Államoktól Kínáig minden országnak részt kell vennie, és minden iparágat, az olajtól és a gáztól a technológiáig át kell alakítani. Röviden: szükségünk van a kapitalizmus „nagy újraindítására” – mondta Schwab.

Mind Oelrich, mind Schwab határozottan támogatja a COVID-oltások széleskörű elterjedését, amely egy új és kísérleti mRNS-oltás. Ugyanazok a vakcinák, amelyek klinikai vizsgálatai 2023-ig nem fejeződnek be, több millió elváltozást és több tízezer halálesetet okoznak világszerte.

Forrás: LifeSite News

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Ph.D. Peresztegi Sándor
Ph.D. Peresztegi Sándor
2 ani în urmă

2012. és 2014. között gyűjtött több mint 3.000 oldal hiteles dokumentumok alapján írt cikk. – A forrásra kattintva látható az eredeti dokumentum. – A cikk első változatának megjelenési ideje 2014. év. – Bővítve 2020. év végén – felhasználva saját nemzetközi kutatócsoportunk tesztelési eredményeit is. 

Dunaszerdahely, 09. 07. 2014.

Ph.D. Peresztegi Sándor

PROGRAMOZOTT KORONAVÍRUS

Végső bizonyíték:

A Covid-19-et az emberiség megtizedelésére tervezték

Read more: 
http://biogyogyaszdoktor.hupont.hu/98/programozott-koronavirus-vegso-bizonyitek

Telefon
36704137492