Aktuális

Az oltási kampány koordinátora nem vél összefüggést felfedezni az oltás után elhunyt tanárnő halála és a vakcina között

A globalista covidprotokoll ellenőrzése alá vett fősodratú média sem tudja már eltitkolni, hogy a hatalmas gépezettel  beindított covid-oltási hadjáratban egyre többen halnak meg furcsa és érdekes módon megmagyarázhatatlan okok miatt közvetlenül azután, hogy megkapták a „csodavakcinát”.Rengeteg, az eddigi oltások arányait figyelve döbbenetesen sok a hivatalból jelentett mellékhatások száma is, pedig igencsak élhetünk a gyanúval, hogy a covid-hadműveletet kiszolgáló sajtó megpróbálja elhallgatni, szépíteni a valós esetszámokat. Ahogy parancsra növelhetik a covidosnak mondott  esetszámokat, úgy hallgathatják el a mellékhatások és oltás utáni  halálesetek számát?

Mi történhet? Valóban egy még a kísérleti fázisban levő vakcina mellékhatásait, kötelező kísérleti szakaszait (ez  általában 5-10 év) szenvedik az emberek, vagy maguk a gyógyszergyártó nagyhatalmak  próbálják,  ki tudja miféle manipulációkkal lejáratni a konkurencia vakcináit? Akármi is legyen, sajnos ártatlan, többnyire addig egészségesek emberek fizetnek ezért az életükkel.

Érdekes módon a nyilvánosságra jutó oltások utáni halálesetek esetében a megkérdezett „egészségügyi” illetékesek mindig azt a választ adják, hogy nincs okuk feltételezni, hogy az oltás beadása miatt hunytak el az elhunytak.

Furcsa ellentétes és sátáni fordítottság ez, hiszen míg az elmúlt esztendőben, hogy a covid statisztikáknak valami alapot kreáljanak nagyjából minden elhunytat a „covid19” halállistájára tettek, olykor olyanokat is, akikről kiderült közúti balesetekben vesztették életüket. Ez esetekben tiltották a törvényszéki orvosi vizsgálatot, míg az oltás után elhunytak esetében arra hivatkoznak, hogy „majd” a törvényszéki orvosi vizsgálat után vonnak le konklúziót. És érdekes módon ez a konklúzió mindig mellőzi az elvárható kórboncnoki konkrétumokat, de egy közös minden esetnél, az, hogy az illetékes kijelenti, nincs oka feltételezni, hogy az addig egészséges emberek egyszercsak hirtelen meghaltak az oltás beadása után.

Mint portálunkon is olvashatták, életét vesztette március 8-án egy 55 éves, nagyváradi tanárnő,  azt követően, hogy beadták neki a covid ellenes vakcina második dózisát.

ADRIANA BUNEA tanárnő a nagyváradi Friederich Schiller Német Elméleti Líceum ismert és népszerű pedagógusa, március 8-án került kórházba. A férje, aki szintén pedagógus elmondta, egyszerre kapták meg március 7-én délután a Moderna vakcináját, ám az akkor beadott második dózis után a feleségének súlyos, mérgezési tünetekhez hasonló szimptómái lettek, melyek miatt azonnal kórházba kellett szállítani. A kórházban azonban hiába próbálták megmenteni, a szervei egymás után leálltak és meghalt.

A férj elmondása szerint feleségének nem volt előzetesen semmilyen betegsége, azonban az elmúlt két hétben sorozatosan furcsa rosszullétei voltak.

A megyei kórház sürgősségi osztályán elvégzett analízisek alapján az orvosok ismeretlen mérgező anyagot találtak a beteg vérében. Vajon mi lehetett az az ismeretlen anyag?  Covid tesztet is végeztek, ami negatív lett.

A feltételezett diagnózis tehát egyelőre „ismeretlen anyaggal” való mérgezés

Adriana Bunea nagyváradi tanárnő halálával kapcsolatban Valeriu Gheorghiță oltási kampány koordinátora azt mondja, hogy ő csak a sajtóból értesült erről.

„Engem hivatalosan nem tájékoztattak,úgy  tudtam meg a sajtóból. Ezeket az eseteket hivatalosan jelentik a Nemzeti Gyógyszer Ügynökségnek (Agenția Națională a Medicamentului). Az oltási kampány koordinátora kijelentette, hogy a sajtóból megtudott adatok alapján nem lát összefüggést a beadott  oltás és Adriana Bunea tanárnő halála között. Hogy akkor valójában mi volt az „ismeretlen mérgező anyag” ami miatt az addig egészséges asszony meghalt mindeddig nem közölték a boncolást végző hatóságok.

Az eset nem egyedi. Egyre több helyről halalni hasonlókról. Szlovákiában meghalt egy 38 éves tanárnő, két héttel azután, hogy megkapta az AstraZeneca védőoltást – jelentette internetes oldalán az RTVS szlovák műsorszolgáltató nyomán több szlovák hírportál.

Az oltás és a haláleset között közvetlen összefüggést az állami hatóságok természetesen ez esetben sem állapítottak meg.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile