Aktuális, Társadalom

“Az oltások kötelezővé tétele egyértelműen diktatúrát jelent” – Dr. Molnár Géza epidemiológus orvosprofesszor felszólalt a kötelező covid vakcina és az orvosi diktatúra ellen

Prof. Dr. Molnár Géza, a Román Epidemiológiai Társaság korábbi elnöke, a Koalíció a jogállamiság védelméért közvitáján szólalt fel, és rendkívül keményen bírálta a kormány által bevezetett, a covid mizériához kapcsolódó korlátozásokat, mellyel a kormány  megpróbálja rákényszeríteni a lakosságot az oltásra .

A járványügyi és virológiai szaktekintély kijelentette, hogy az oltást egyéni elbírálással  és csakis az orvos utasításai szerint lenne szabad elvégezni. A kormányhatóságok által továbbított információk nem  mások, mint a lakosság megfélemlítésére irányuló fenyegetések.

A híres epidemiológus professzor Molnár Géza, úgy döntött, hogy megtöri a csendet, amelyet politikai vonalról kényszerítettek rá, és nyilván valamennyi szakértőre s kemény kritikával bírálta a kormány kaotikus és logikátlan cselekedeteit, melyet a pandémia , azaz világzárvány meghirdetése óta hajtanak végre. A Covid elleni oltás bármilyen kötelezővé tételével kapcsolatban Molnár professzor úgy véli, hogy ez egyértelműen egyenlő a diktatúrával.

Ha nem ítéljük el ezeket a pandémiához kapcsolt, járványügyinek mondott intézkedéseket, megszorításokat, eljutunk azokhoz az emberi civilizációhoz méltatlan magatartáshoz, melyet jelenleg is láthatunk az eddig úgynevezett „modernnek és civilizáltnak” vélt európai és Észak Amerikai országokban, és amiket egy társadalmi elit irányításával és parancsára hajtanak végre.

A professzor rámutatott arra is, hogy egyelőre minden, a járványról közölt, ehhez kapcsolódó adat, statisztika csak feltételezés. A virológus professzor elítélendőnek vélte, hogy egy egészségügyinek nevezett probléma ürügye alatt alkotmányellenes, törvénytelen dolgokat kövessenek el a lakosság rovására, ezzel megteremtve egy orvosi-diktatúrát.

„Nem vagyok oltásellenes, de én az orvosi és etikai szempontból korrekt oltások híve vagyok, mely személyre szabott orvosi indikációkon alapszik és soha nem kényszer, hanem a személy saját szabad döntése az oltás beadatása vagy nem beadatása.”- tette hozzá a professzor.

Dr. Molnár Géza elítélte a jelenleg világszerte folyamatban levő oltási kampányt, ahol piacokon, autósztrádákon oltják az embereket, mintha nem is emberekről, személyekről lenne szó, a legtöbb esetben még azt a 15 perces megfigyelést sem tartva tiszteletben, ami a propaganda szerint is kellene a vakcinák beadása után. Ez az egész metódus méltatlan az emberi minőségre nézve és orvosilag is etikátlan.

A professzor rámutatott arra is, hogy a járványügyi intézkedések zöme, úgy mint a távolságtartás,a karanténnak titulált erőszakos elkülönítések nélkülöznek minden orvosi alapot és indokot.

Ez a covid-diktatúra valóban nem nevezhető orvosi diktatúrának sem, ugyanis nem az orvosok irányítanak itt, akik vagy okkal hallgatják el a dolgokat és tűrik el az orvosi etikát lenullázó intézkedéseket, vagy, mert a kenyerüket féltő „bólogatójánosai” lettek a politikai irányítóknak,  szögezte le beszédében a professzor.

Forrás: Ziarul National

guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] titulált erőszakos elkülönítések nélkülöznek minden orvosi alapot és indokot, írja Szőke […]