Aktuális, Külpolitika

DOKUMENTUMOKKAL: Az orosz támadás megindultával az USA ukrán nagykövetsége sebbel-lobbal igyekszik eltávolítani az ukrajnai biológiai laboratóriumokkal kapcsolatos, eddig nyilvános adatokat a világhálóról

Az Egyesült Államok nagykövetségének hivatalos webhelye a közelmúltban eltávolította az ukrajnai biolaborok minden eddig nyilvános bizonyítékát .

Ezeket a biolaborokat az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (DOD) finanszírozza és közösen üzemelteti az ukrán illetékesekkel. A laboratóriumi dokumentumok 2022. február 25-ig nyilvánosak voltak. Ezek a dokumentumok fontos építési, finanszírozási és engedélyezési részleteket tartalmaznak az ukrajnai biofegyver-laboratóriumok számára. De most az Egyesült Államok kormánya eltakarítja, azaz sebbel-lobbal eltünteti  ezeket a dokumentumokat az internetről, és kevésbé átláthatóvá válik ezzel a kritikus információval.

 

Az Ukrajna területén működtetett amerikai bio-laboratóriumokban évek óta kísérleteztek olyan manipulált vírusokra alapozott biológiai fegyverekkel, melyekkel mesterséges járványokat lehet létrehozni. Ezekről a  COVID19 sajtójává vált fősodratú média tudatosan hallgat, habár evidens, hogy az orosz csapatok ezeket a laboratóriumokat is célozzák.

Ez abban az időben következik be, amikor a világ lakossága ráébred a biofegyver-kutatás, a laboratóriumi szivárgások, valamint a génterápiás, veszedelmes vakcinák és diagnosztika fejlesztésének valóságára.

Ezek a biolaborok pandémiás potenciállal rendelkező kórokozókat termelnek amelyek tönkreteszik az emberi immunrendszert, és az orvosi bűnrészesség, műhiba, oltás által kiváltott halálozás és népirtás alapjai lehetnek.

Lehetséges, hogy ezeknek a biofegyverek laboratóriumainak létezése köze van Oroszország „különleges katonai küldetéséhez”?

Oroszország évek óta azzal vádolja az Egyesült Államokat, hogy biofegyvereket fejleszt határai közelében.

Az oroszok jelenleg bizonyítékokat gyűjtenek ezekből a laboratóriumokból?

Mi a jelenlegi állapota ezeknek a létesítményeknek?

Mi történik akkor, ha Oroszország nem hajt végre inváziót és nem szállja meg Ukrajnát?

Mi történik akkor, ha Oroszország ehelyett a globalista, nemzetközi bűnszövetkezeteket veszi célba, és olyan bűnözői elemeket keres az ukrán kormányban, amelyek ártottak az ukrán népnek és másoknak szerte a világon?

Az USA DOD közvetlenül együttműködik Ukrajna Egészségügyi Minisztériumával, Ukrajna Élelmiszerbiztonsági és Fogyasztóvédelmi Állami Szolgálatával, a Nemzeti Agrártudományi Akadémiával és a Védelmi Minisztériummal. Ez a biolaboratóriumi hálózat Odesszában, Vinnicában, Ungváron, Lvivben, Kijevben, Herszonban, Ternopilben, Krímben, Luhanszkban, valamint két gyanús létesítmény Harkivban és Mikolajivban található.

Az elmúlt években sok ilyen laboratórium elérte a 2. biológiai biztonsági szintet, lehetővé téve a tudósok számára, hogy vírusokkal és baktériumokkal kísérletezzenek.

Az elmúlt két évben ezek a laboratóriumok az ukrán védelmi minisztériummal együttműködve további négy mobil laboratóriumot építettek fel az ukrán nép járványügyi felügyeletére. Ezekben  a laboratóriumokban  egy többnemzetiségű munkacsoport dolgozik/dolgozott , amely betegségmegfigyelő hálózatokat hoz létre, amelyek „erősítik a globális egészségügyi biztonságot”.

  1. február 25-ig ezeknek a biofegyver-laboroknak a létezése és részletei nyilvánosak voltak.

Az Egyesült Államok nagykövetsége korábban egy sor online PDF-fájlban nyilvánosságra hozta e laboratóriumok helyét és részleteit.

2022 február 26-án a nagykövetség hivatalos weboldala leállította mind a 15 biofegyver-laboratóriumra mutató hivatkozásokat.

(A jobb oldalon .PDF formátumú dokumentumok nem nyílnak azóta)

De az Internet emlékszik:

Kharkiv Diagnostic Laboratory

Zakarpartska Diagnostic Laboratory, Uzhgorod – Ez Ungvár

Lviv Diagnostic Laboratory

State Regional Laboratory of Veterinary Medicine

Elektronikus integrált betegségfelügyeleti rendszer

KÓROKOZÓ ESZKÖZVEZÉRLŐ RENDSZER

Dnipropetrovsk State Regional Diagnostic Veterinary Laboratory

Nemzeti Agrártudományi Akadémia Állatorvos-tudományi Intézete

State Regional Laboratory of Veterinary Medicine

Dnipropetrovsk Diagnostic Laboratory

Vinnytsia Diagnostic Laboratory (Vinnytsia DL)

Kherson Diagnostic Laboratory

Ternopil Diagnostic Laboratory

 

Pentagon Biolaboratóriumok 25 országban

 

Az ezekhez a laborokhoz kapcsolódó összes dokumentumot eltávolították az internetről. Ha valamelyik hivatkozásra kattint, a PDF fájlok többé nem érhetők el. Szerencsére ezeket a fájlokat archiválták, és továbbra is elérhetők .

Mit akar eltitkolni az Egyesült Államok nagykövetsége?

Az USA hatalmas biolaboratórium-hálózatot épített fel Ukrajnában, és a részleteket súrolja a hálózatról

Az amerikai DOD legalább 15 különböző biolabort finanszírozott Ukrajnában. Ezek nem kínai vagy orosz biolaborok. Ezek közül legalább nyolc biofegyver-labor, amelyet kizárólag az Egyesült Államok üzemeltet.

Ezek a laboratóriumok „konszolidálják és biztonságossá teszik a biztonsági kockázatot jelentő kórokozókat és toxinokat”, hogy „fokozott biológiai biztonsági, biológiai biztonsági és biológiai felügyeleti intézkedéseket” hajtsanak végre „nemzetközi kutatási partnerségeken” keresztül.

Mindegyik létesítmény 1,8 és több mint 3 millió dollár közötti költséget jelent az amerikai adófizetőknek. A DOD megkönnyítette az engedélyezési folyamatot, hogy lehetővé tegye az ukrán tudósok számára, hogy járványveszélyes kórokozókkal dolgozzanak.

KIEGÉSZÍTÉS az ukrajnai biolaboratóriumokban évek óta folyó tiltott emberkísérletekről

Mindezek az amerikai biolaborok a Védelmi Fenyegetés-csökkentési Ügynökség (DTRA) által működtetett 2,1 milliárd dolláros katonai program miatt léteznek. A programot szövetkezeti biológiai elkötelezettségi programnak (CBEP) nevezik.

A volt Szovjetunióban a Pentagon 11 biolaboratóriumot finanszíroz a Védelmi Minisztérium (DoD) fenyegetéscsökkentő ügynökségén (DTRA) keresztül. Ellentétben azzal, amit a neve is sugall, a DTRA nem csökkenti a fenyegetéseket; új biolaboratóriumok finanszírozásával többet hoz létre. “Ukrajnának nincs ellenőrzése a katonai biolaboratóriumok felett a saját területén”, jelenti a Exploring Real History blog.
Az Amerikai Védelmi Minisztérium és az ukrán egészségügyi minisztérium között 2005-ben létrejött megállapodás értelmében az ukrán kormánynak tilos nyilvánosságra hoznia az amerikai programmal kapcsolatos érzékeny információkat, és Ukrajna köteles átadni az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának (DoD) veszélyes kórokozókat biológiai kutatás céljából.
A megállapodás részeként a Pentagon is hozzáférést kapott bizonyos Ukrajna birtokában lévő államtitokhoz.
Az ukrajnai Tudományos és Technológiai Központ százmilliókat költött tömegpusztító fegyverek létrehozására.

Az Egyesült Államok Kanadával, Svédországgal és Ukrajnával együttműködve protokollt hozott létre tömegpusztító fegyverek kifejlesztésére az Ukrajnai Tudományos és Technológiai Központ (STCU) nevű helyen.

Az STCU egy elsősorban az Egyesült Államok kormánya által finanszírozott nemzetközi szervezet, amely diplomáciai státuszt kapott. Hivatalosan támogatja azon tudósok projektjeit, akik korábban részt vettek a Szovjetunió biológiai fegyverek programjában.

Az elmúlt két évtizedben az STCU több mint 285 millió dollárt fektetett be mintegy 1850 olyan tudós projekt finanszírozására, akik korábban tömegpusztító fegyverek létrehozásában vettek részt.

Egy másik, a Pentagon által ellenőrzött és üzemeltetett laboratóriumban, az ukrajnai Harkivban mintegy 20 ukrán katona halt meg, miután influenzaszerű vírus fegyverrel érintkeztek, további 200 pedig kórházba került.

Az eset 2016 januárjában történt, és az ukrán kormány egyáltalán nem tett jelentést a halottakról. Mindössze két hónappal később újabb 364 ember halt meg Ukrajna-szerte a sertésinfluenza A-ban, más néven H1N1-ben. Ugyanaz a törzs, amelyről mindannyian azt mondták plandémiát , 2009-ben

A DPR nevű titkosszolgálati csoport arról számolt be, hogy az Egyesült Államok tulajdonában lévő harkovi biolaboratórium az a hely, ahonnan a halálos vírus kiszivárgott, vagyis a Pentagon közvetlenül felelős érte.

Egy másik esetben Délkelet-Ukrajnában egy nagyon gyanús hepatitis A fertőzés gyorsan terjedt. Kiderült, hogy több Pentagon biolabor is található ezen a területen.

A 2018 januárjában kitört hepatitis A járvány következtében 37 embert kellett kórházba szállítani. A helyi rendőrség ezt követően vizsgálatot indított „humán immunhiány-vírussal való fertőzés és más gyógyíthatatlan betegségek” miatt.

Ugyanabban a városban körülbelül egy évvel később 100 ember fertőződött meg rejtélyes módon kolerával. Mind a kolera, mind a hepatitis A kitörését a szennyezett ivóvíz okolták, de a bizonyítékok arra utalnak, hogy a valódi ok a Pentagon által a területen működő biolaborok voltak.
Az amerikai pénz folyamatosan más országokba áramlik, például Ukrajnába, ahol tömegpusztító fegyvereket állítanak elő biolaborokban

Ez csak két eset az évek során Ukrajnában fellépő járványkitörések közül, és gyakorlatilag mindegyik a Pentagon által működtetett biolaborokhoz kapcsolódik.

E járványok egy része Moszkvába is átterjedt, köztük egy 2014-es incidens, amely egy új, rendkívül virulens koleratörzstel, a Vibrio cholerával , amely genetikailag hasonlít egy Ukrajnában bejelentett törzshez.

A Russian Research Anti-Plaque Institute 2014-es genetikai vizsgálata megerősítette, hogy az oroszországi koleratörzs, amely pusztítást végzett, lényegében megegyezik azzal, amely titokzatosan megjelent a szomszédos Ukrajnában.

„A Southern Research Institute, az ukrajnai biolaboratóriumokban dolgozó amerikai vállalkozók egyikének, projektjei vannak a kolerával, valamint az influenzával és a zikával kapcsolatban – ezek mind katonai jelentőségű kórokozók a Pentagon számára” – Exploring Real History .

2008-ban és 2012-ben a Black & Veatch Special Project Corp. 198,7 millió dollár értékű DTRA-szerződést kapott számos biolaboratórium felépítésére és működtetésére Ukrajnában, valamint Németországban, Azerbajdzsánban, Kamerunban, Thaiföldön, Etiópiában, Vietnamban és Örményországban.

Egy másik program Grúziában és Ukrajnában 18,4 millió dollár szövetségi pénz átutalását jelentette a Metabiota nevű amerikai cégnek. Metabiota korábban szerződést kapott a DTRA-nál a nyugat-afrikai ebola-válság előtt és alatt. Ezenkívül 3,1 millió dollár támogatást kapott a Sierra Leone-i munkára.

„A Déli Kutatóintézet 2008 óta a DTRA program első számú alvállalkozója Ukrajnában” – mutatják a jelentések.

“A vállalat a múltban a Pentagon egyik fő vállalkozója volt az Egyesült Államok biológiai fegyverek programja keretében a bioágensek kutatására és fejlesztésére, 1951 és 1962 között 16 szerződéssel.”

Ez csak egy kis minta a Pentagon globális csápjaiból, amelyek egészen más történetet mesélnek el az ukrán-orosz helyzetről, mint amit a vállalati irányítású média, a NATO és a katonai-ipari komplexum mesél el e baljós globális biofegyver-program mögött .

Forrás: NewsTarget