Aktuális, Külpolitika, Tények mögött a lényeg, Vélemény

Az ukrán korrupció, az elferdült politikusok és a kazár világuralmi program


Nem csak Ukrajnáért harcolunk,
hanem az  Új Világrendért is .

Kira Rudik ukrán parlamenti képviselő

 

Kira Rudik, az Új Világrend (NWO) védelmező építésze


„Oroszországnak be kell mennie Ukrajnába, hogy eltávolítsa az
ottani bűnözőket, akiknek pénzmosási műveletei életben tartják a hamis
Joe Biden rezsimet, Oroszországnak pedig Franciaországba kellene bemennie,
és el kell távolítania a Rothschild-bábut, Macront is. 

Úgy tudom, hogy az MI6 és a Pentagon vezetőségét nem zavarna egy ilyen lépés, mert ez szükséges a bolygó felszabadításához.”

Benjamin Fulford, újságíró


„Ha felveszem a szemüveget, és úgy nézek magamra, mint az egész
világra, bábmesternek, Zelenszkij mesterének tekintem magam, aki apokaliptikus terveket készít. Elkezdhetem ezt valóra váltani.”

Ihor Kolomojszkij, ukrán oligarcha

 

Szürreális, de nem meglepő látni, hogy az amerikai média pompomlányokká vált az Oroszország elleni ukrajnai háborúban, mióta az oroszok bejelentették Ukrajna „nácitalanításának” szándékát. Ilyen időkben örülök, hogy amikor a kormány azt mondta nekem, hogy radikális muszlimok repülőgépeket térítettek el és berepültek velük a 9/11-es épületekbe (WTC,Pentagon), kicsit mélyebbre pillantottam be és rájöttem, hogy ez nagy hazugság.

Vagy amikor 2014-ben a média beszámolt arról, hogy az oroszok megszállták Ukrajnát, merészen annektálták a Krímet, mert Putyin gonosz diktátor, túl nagy befolyása volt Ukrajnában és vissza akarja venni a Szovjetunió felbomlásakor elvesztett területeket.

De egy kicsit mélyebbre pillantottam, és rájöttem, hogy ez sem igaz. Ma hallottam, hogy egy Fox propagandista Putyin mentális stabilitását mérlegeli, anélkül, hogy egyszer is megemlítette volna demenciában szenvedő főparancsnokunkat vagy korábbi főnökét, Barack Obamát.

Minden, amit ma az Ukrajnáról szóló hírekben látunk, olyan hazugságokon alapul, amelyeket 2014-ben mondtak nekünk Oroszország Ukrajnát megszálló és a Krím erőszakos annektálásáról. Jennifer Griffin a Fox News-ban azt állította, hogy Janukovics volt ukrán elnököt Putyin ültette be. Ez természetesen hazugság. Janukovicsot a „Régiók Ukrán Pártja” és az „Ukrajna Ifjúsági Pártja” támogatta, megnyerte a második választást Julia Timosenko miniszterelnökkel szemben, és 2010 februárjában letette az esküt. Miért hagyta, hogy a Fox-os Sandra Smith ezt a félretájékoztatást megtámadják  ennyire nem ismerné a tényeket? Jennifer Griffint ki kell rúgni!

Két francia műsorvezető az egyik televíziós csatornán interjút készített egy ukrán nővel, és megdöbbentek amikor mondta nekik, hogy ennek a háborúnak a gyökere 2014-ben kezdődött. Azt mondta: „alacsonyak a bérek, és ukránok milliói élnek szörnyű körülmények között, miközben a fűtésszámlák 50%-kal magasabbak, mint a tavaly. Majd így folytatta: „Miért kellene támogatnunk ezt a bábelnököt és ezt a bábkormányt?” Azt is elmondta, hogy a gazdaság tönkremegy, a korrupció mindenhol jelen van, és nem hiszi el, hogy Zelenszkijt igazságosan választották meg.

Azt is elmondta, hogy 4 Zelinszkij-ellenes hírcsatornát betiltottak, és Zelenszkij ellen riportereket meggyilkoltak! Ezt mutatja be az amerikai média virágzó demokráciaként?

Tekintse meg az interjút itt  www.bitchute.com/video/WRHmssmDE8FX/

 

Soros György és Hillary Clinton szurkol az Oroszország elleni háborúnak

Jesse Waters volt hadseregtábornok, Trump adminisztrátor árulója és Soros György volt alkalmazottja – HR McMaster – éppen a műsorában volt, hogy megkérdezze a véleményét az ukrajnai invázióról. Igazán? Soros Györgyről a Wikileaks bebizonyította, hogy utasításokat adott az Obama-adminisztrációnak, valószínűleg ő volt a fő befolyása a Maidan-tüntetések mögött, és évtizedek óta működik Ukrajnában más oligarchákkal, például Ihor Kolomojszkival, aki azt mondta, hogy Zelenszkij az ő bábja, és aki utálja Putyint. A tanácstalan Waters most légi támogatást kér, és A-10-es amerikai Warthog bombázókat küld Ukrajnába, hogy bombázzák a Kijev felé tartó 40 mérföld hosszú orosz konvojt, míg Lindsey Graham Putyin meggyilkolását kéri. Mindig is azt mondtam, hogy a Fox hírolvasóival az a legnagyobb probléma, hogy a Fox Newstól szerzik be az információikat!

 

 

2014 Február, a puccs előtti tanácskozás – Németországban

Az igazság az, hogy Janukovics egy kicsit túl oroszbarát volt ahhoz, hogy megfeleljen Obamának és néhány EU-s haverjának, ezért Obama úr összeesküdött több EU-országgal és Izrael Állammal, hogy puccsot szítsanak Janukovics megdöntésére amikor nem volt hajlandó aláírni bizonyos politikai és kereskedelmi megállapodások. Obama Ukrajnába küldte helyettes külügyminiszterét, Victoria Nulandot, aki később elismerte, hogy az Obama-adminisztráció 5 milliárd dollárt költött Ukrajna destabilizálására a Májdan-tüntetés kezdete előtt. Az ezt követő erőszakos tiltakozások aligha voltak alulról építkező megmozdulások, mivel zsoldosokat vontak be, hogy csatlakozzanak az ukránokhoz. kormányellenes csoportok, mint a neonáci csoportok, a Druzhina, a Svoboda zászlóalj és a Kolomojszkij  által finanszírozott Azov zászlóalj, hogy biztosítsák Janukovics megölését vagy kiűzését az országból. Végül Oroszországba menekült, és ma Minszkben vár, Nuland híresen azt mondta: „Ba..ák meg az EU-t”, miközben az Egyesült Államok ukrajnai  nagykövetével, Geoffrey Pyatt-tal beszélgetett, amikor azt mondta neki, hogy az EU némi közreműködést szeretne Ukrajna következő elnökének megválasztásában. Amikor az ukrán milliárdosok arra kényszerítik a demokratikusan megválasztott elnököt, hogy meneküljön el hazájából vagy meggyilkolják, majd kézzel választanak ki egy kettős állampolgár bábut az új elnöknek, az nem demokrácia!

 

Victoria Nuland laza profanitása (és 5 milliárdos puccsa).

 

 

2014 – “Ukrán Demokrácia” – Oligarchák és az Amerikai Külügyminisztérium értelmezésében.

 

Ezek a politikusok és szakértők, akik azt mondják, hogy Ukrajna támogatása a szabadság és a demokrácia támogatása, tanácstalanok, vagy valamilyen módon hasznot húznak, ez nevetséges! Ugyanazok az emberek, akik meggyőzték az amerikai lakosság több mint felét, hogy szerezzenek be egy kísérleti és veszélyes vakcinát, amelyről ma már tudjuk, hogy DNS-módosító génterápia, valójában bio-fegyver, és maszkot helyeztek gyermekeikre az iskolában. Az igazság az, hogy ha Ukrajnát felszabadítják ezektől a jelenleg felelős bűnözőktől, megtudhatjuk, milyen és mennyire mocskosak ezek az amerikai politikusok.

Victoria Nuland férje a neo-con Robert Kagan, aki társalapítója volt a „Project For A New American Century”, és 1996-ban megírta az „A Clean Break” című fehér könyvet Bibi Netanjahu számára. a Közel-Keletre, és George W. Bush külpolitikájának fémjelévé vált, valamint a régióban folytatott katasztrofális nemzetépítésének tervévé.

A Donbász-régió és a Krím-félsziget úgynevezett inváziója, ahogyan azt az amerikai média bemutatta az egy másik nagy hazugság. A kijevi Májdan-tüntetések után az ukrán hadsereg megkezdte az orosz ajkú Donbász régió ágyúzását, ami azóta is megszakításokkal folytatódik, megsértve a 2015-ben aláírt minszki megállapodást. Ennek a megállapodásnak véget kellett volna vetnie a kelet-ukrajnai harcokat, és autonómiát kellett volna adnia az oroszoknak. A megállapodás aláírása óta az ukrán kormány nem volt hajlandó betartani a megállapodást.

Egy másik, 1992-ben, a Szovjetunió felbomlása után kötött megállapodásban az Egyesült Államok biztosította Oroszországot, hogy határaikon nem építenek NATO-bázisokat. Az Egyesült Államok utolsó Szovjetunió-nagykövete, Jack Matlock, aki többször is hangoztatta, többek között a témával kapcsolatos kongresszusi tanúvallomásaiban is, hogy Gorbacsov biztosítékot kapott arra vonatkozóan, hogy ha Németország egyesül és a NATO-ban marad, a NATO határai nem mozdulnak el keletebbre. Ez nem tartott sokáig.

1990-ben George HW Bush külügyminisztere, James Baker megígérte Gorbacsov orosz elnöknek, hogy Németország újraegyesítése után „a NATO egy hüvelyknyit sem fog keletre terjeszkedni”, Jurgen Chrobog német diplomata pedig ugyanezen a találkozón azt mondta, hogy „a NATO nem terjeszkedik túl az Elbán. folyó, és ezért nem ajánlanak fel tagságot Lengyelországnak vagy másoknak”.

2007-ben a müncheni biztonsági konferencián Putyin kettősséggel és Oroszország fenyegetésével vádolta a NATO-t, és azt mondta: „A NATO-bővítés komoly provokációt jelent, és csökkenti a kölcsönös bizalom szintjét”. Joe Biden és bábja, Zelenszkij ismételten megsértették a minszki megállapodást, aminek következtében 14 000 ember halt meg, és több mint 1,2 millió menekült kényszerült elhagyni otthonát és Oroszországba menekülni. Hol van az amerikai média ezzel a narratíva szempontjából fontos kulcskérdéssel?

2008-ban, amikor George W. Bush bejelentette, hogy Ukrajna és Grúzia jogosult a NATO-tagságra, Ron Paul volt kongresszusi képviselő azt mondta, tudta, hogy ez egy „szörnyű ötlet”, „az USA katonai garanciáinak nyújtása Ukrajnának és Grúziának csak tovább gyengítheti hadseregünket. Ez a NATO-bővítés nagy valószínűséggel bevonhatja az amerikai hadsereget olyan konfliktusokba, amelyek nem kapcsolódnak nemzeti érdekeinkhez.” Dr. Paulnak szokásához híven igaza volt, ezért soha nem engedték meg, hogy elnök legyen.

A Donbász régióhoz hasonlóan a Krímet is mindig orosz területnek tekintették állampolgárai. Az orosz hadsereg nem szállta meg a Krímet, évtizedek óta vannak ott csapatai és haditengerészeti bázisa. Az elnöküket kiszorító puccs után a krími parlament összeült, és megállapodott abban, hogy népszavazást tartanak, és hagyják, hogy az emberek döntsenek az új amerikai rezsim és a válogatott ukrán bábelnök, Petro Porosenko mellett, vagy hűséget ígérnek Oroszországnak. Választási megfigyelőket vontak be a tisztességes választások biztosítása érdekében, és a krímiek több mint 97%-a Oroszország mellett döntött. Ez természetesen nem volt invázió. Nyolc évvel később, és az amerikai média még mindig inváziónak nevezi. Amit az amerikai hadsereg művelt Irakban, az invázió volt!

George Webb oknyomozó újságíró arról számolt be, hogy az ukránok 57 milliárd dollár amerikai segélyt kaptak, amelyet Ihor Kolomojszkij bankjában, a Privat Bankban, az ország legnagyobb bankjában helyeztek el.

Plusz Kolomojszkij bankja 5,6 milliárd dollár mentőcsomagot kapott az Egyesült Államok kormányától, miért? Nyomozást indítottak ellene több mint 5 milliárd dolláros csalás miatt Ukrajnában, az Egyesült Államok kormánya pedig pénzmosás és közel félmilliárd dollár ellopása a Privat Banktól, valamint több száz millió dolláros kereskedelmi és magáningatlan felvásárlása miatt. az USA-ban. Kolomojszkij egy energia-, média- és ingatlanbirodalmat irányít, Ukrajna egyik leggazdagabb embere, akinek média birodalmában Zelenszkij szerepelt egy sikeres vígjátékban, amely egy átlagos Joe-ról szól, aki elnökké válik.

Webb szerint Zelenskynek van egy 35 millió dolláros palotája egy Miami közelében található szigeten. Webb azt is elmondja, hogy bizonyítékai vannak arra vonatkozóan, hogy egy másik ukrán milliárdos, Victor Pinchuk havi 12 millió dollárt helyezett el Zelenszkij számláján, amelyen több mint egymilliárd dollár van. Ha nem emlékszik, Kolomojszkij a Burisma Oil Company főrészvényese, amelynek tulajdonosa egy másik árnyékos karakter és egy másik ukrán oligarcha, Mikola Zlocsevszkij, a társaság, amely Hunter Bident, üzleti partnerét, Devon Archert és egykori CIA-eszközt, Cofer Blacket fizette. havonta több tízezer dollárt, hogy a Burisma igazgatótanácsában ülhessenek. Devon Archert éppen a múlt héten ítélték börtönbüntetésre, mert egy másik bűnözői csalás során megcsalta az oglalai sziú indián törzset.

Rövid videó  – George Webb

A Kolomojszkit nyomozó ukrajnai ügyész a buzzfead.com-nak azt mondta, hogy nyomozása miatt menesztették.  Ismerős? Joe Biden FBI-ja és az Igazságügyi Minisztériuma részt vesz a Kolomojszki-nyomozásban az Egyesült Államokban, így biztosak lehetünk benne, hogy semmi sem lesz belőle. Ukrajna a bűnözői tevékenységek központja, és sok politikusunk, köztük a Biden Crime Family, vagyonokat keres ott piszkos pénzből. Ez a háború milliárdokba kerül ezeknek a kalózoknak. Webb arról is beszámolt, hogy Kolomojszkij 11 biolabort üzemeltet Ukrajnában és Kazahsztánban, az Egyesült Államok Pentagonja által finanszírozott, és úgy véli, Putyin célba veszi őket.

Lásd ezt –  www.infowars.com/posts/pentagon-funded-bio- fegyveres-labs-in-the-ukraine /

2016-ban Viktor Shokin ukrán főügyész, a Burisma Holdings földgázipari vállalatot érintő korrupciós nyomozás során Hunter Bident azonosította több mint 3 000 000 dollár címzettjeként a cégtől.
Mivel nem akarta, hogy ez a korrupció lelepleződjön, Joe Biden akcióba lendült, és amerikai hitelgaranciákat használt zsarolásként, miközben Shokin elbocsátását követelte.
Csodálatos módon Joe Biden most dicsekszik az ügyben tett lépéseivel, a New York-i CFR Globalista horda gyűlésén.

 

2016 – New York – CFR (Council on Foreign Relations) gyűlés. Biden korrupcióval dicsekszik.

 

A közelmúltban Ukrajnában tartott sajtótájékoztatón az ügyészek részletes pénzmosási műveletet mutattak be Mikola Zlocsevszkij, a Privat Bank és a Biden Crime Family részvételével a Rosemont-Seneca cégen keresztül, amely Hunter Biden, Devon Archer és John Kerry mostohafia, Chris Heinz tulajdonában van. havi csekket kapott a Burismától 83 333,33 dollár értékben. Az ügyészek azt állítják, hogy dokumentumok és sokkoló videófelvételek állnak rendelkezésükre minden vád alátámasztására, többek között:

* Dollármilliókat lopnak el az ukrán néptől és mosnak ki korrupt bankok segítségével, majd ezeket a Biden család által irányított cégek számláira utalják át.

*Petro Porosenko volt elnök és Joe Biden alelnök közötti beszélgetések felvételei .

*Olaj- és gázbeszerzéssel kapcsolatos rendszerek, amelyek
30%-kal növelték az ukránok közüzemi költségeit. Ukrajna és az Egyesült Államok legmagasabb tisztségviselői
vettek részt.

*Az USA által Ukrajnának nyújtott több százezer dolláros technikai segítségnyújtás elsikkasztása, valamint az
ukrán ügyészség szándékos szabotálása.

*A kiszivárgott dokumentumok azt mutatják, hogy dollármilliók folytak be ukrán gengszterektől a John Kerry, Devon Archer, John Kerry Jr., Chris Heinz és Hunter Biden tulajdonában lévő és üzemeltetett pénzalapba.

Bombshell Videó  – Ukrajnai ügyészek sajtótájékoztatója

Mindezeket az információkat az amerikai hatóságok a 2020-as választások előtt ismerték, és a mainstream média eltitkolta. Az eltorzult Bill Barr főügyész tudta, és másfelé nézett. Barr arra sem volt hajlandó, hogy megvizsgálja a 2020-as választási csalásokra vonatkozó bizonyítékok hegyét, amelyek mögött ugyanazok a bűnöző politikusok álltak, akik kifosztották Ukrajnát.

Ugyanazok a bűnözők, akik az elmúlt évben elpusztították hazánkat, ugyanazok a bűnözők, akik hazudtak erről a csaló járványról, és megbízták ezeket a DNS-módosító biofegyvereket, amelyeket vakcinaként adtak át, és ugyanazok a bűnözők, akik Ukrajnát nyomják háborúba Oroszországgal, és továbbra is nyomást gyakorolnak az amerikai kormányra, hogy tartsa be a korábbi kormányok megállapodásait. A szomorú tény az, hogy politikusaink többsége hazug háborúszító.

A médiában azok a béna agyak, akik nem értik, miért tették ezt a lépést Putyin és az oroszok, képzeljék el, ha Oroszország dollármilliárdokat költene Mexikó de-stabilizálására, felfegyverkezne több másként gondolkodó csoportot, forradalmat tervezne, elnöküket véres puccsal menekülésre kényszerítené. , beiktatott egy bábelnököt, aki nem fog panaszkodni, amikor kifosztják a kincstárat, majd elkezdenek orosz katonai bázisokat telepíteni a határon túlra Texasból és Arizonából. Barack Obamá-nak, Joe Biden-nek, Adam Schiff-nek, John Kerry-nek, John McCain-nek, Lindsey Graham-nek, Richard Burr-nek, Nancy Pelosi-nak és még sokan másoknak köszönhetően ezt tették Ukrajnában a folyosó mindkét oldalán (Demokrata, Republikánus – szerk megj.) a bűnöző amerikai politikusok.

 

2016 December – Lindsey Graham és John McCain, amerikai republikánus szenátorok az ukrán csapatokat biztositják mindenféle tamogatásról

 

A Kongresszusban és a Szenátusban a „8-as banda” többsége teljesen kompromittált áruló, ezért le kell őket tartóztatni!

* Most derült ki, hogy a Biden-adminisztráció titokban több mint egymilliárd dollárt fizetett az MSM-nek, a médiának, hogy leplezze az mRNS-méreg vakcina program halálos hatásait. Ezeknek az embereknek véres  a keze! Dr. Naomi Wolf szerint Dr. Fauci, Wallensky, Collins és mások gyilkossági összeesküvéssel vádolhatók.

 

Naomi Wolf amerikai feminista író és újságíró.

 

Dr. Peter McCullogh és Dr. Robert Malone Tudományos csalással vádolják az amerikai CDC-t, miután szövetségi bírói határozat alapján a Pfizer céget kötelezték oltási adatok nyilvánosságra hozatalára.
1291 mellékhatásról tudott a Pfizer….amit elhallgattak a CDC-vel közösen. 
Pfizer dokumentum az oltás 1291 mellékhatását ismerteti. Letötlhető.

 

Dr. Peter McCullogh és Dr. Robert Malone

 

Az alábbi források alapján:

Patrick McShay / InvestmentWatchBlog

TheBlaze

Összeállította: IL szerkesztői csapata

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile