Aktuális

Az USR PLUS  „bábminisztere”  Ioana Mihăilă és az RMDSZ-es veterán politikai prostituált, Kelemen Hunor igazi covid-fűrerekként  büntetnék azokat, akik nem oltatják be magukat a kísérleti  vakcinával

Valójában nehéz eldönteni, hogy az ember sírjon vagy nevessen mikor a román kormánykoalícióban épp hatalmon levő „politikusok” kinyilatkozásait figyeli a covid -terrorizmus érájában. A hatalmon levő globalista-szolga politikusok, ugyanis az emberi méltóságot és az alapvető emberi jogokat sorozatosan szembeköpve teszik a vadabbnál vadabb kijelentéseket azok ellen, akik emberi mivoltuk jogán úgy döntöttek, nem kérik a több mint gyanús, 2023-ig kísérleti szakaszban levő covid-vakcinát, amiről eddig csak az derült ki, hogy nagyjából nem véd semmilyen fertőzés ellen, de nagyon sok súlyos vagy akár halálos szövődményt tud okozni.

Ioana Mihailă, az USR PLUS  éppen soros  marionett-egészségügyi minisztere, aki a váradi magánklinikáján a tartós szőrtelenítésből szedte meg magát, ugyanis végzettségét tekintve  nem sok köze van sem a virológiához, sem a járványügyhöz, teljesen kretén és persze törvényellenes kinyilatkoztatásokat tesz arról, hogy az oltottakat, mint az idomított állatokat jutalmazni kell, a nem oltottakat pedig  büntetni, bírságolni.

Ebben hű bólogatójános mellette az RMDSZ nagyvezírje, vagy inkább madámja, Kelemen Hunor is, aki politikai prostituálti karrierje során, már oly sok koalíciós partner előtt térdelt, hogy a covid-terrorizmus nagyurai akár egy elegáns menetnek számíthatnak az efféle vén parlamenti madámoknak, akik válogatás nélkül szolgáltak ki eddig minden román pártot a koalíciós koncért cserében.

Erről így írt az Agerpres kedden:

„ Az oltáskampányt felgyorsító intézkedéseket javasolt a keddi kormányülésen Ioana Mihăilă egészségügyi miniszter.

Mihăilă leszögezte, egyelőre csak elviekben tárgyaltak bizonyos lehetséges intézkedésekről, amelyek felgyorsíthatnák az oltáskampányt, minderről még egyeztetni kell a kormány tagjaival, a miniszterelnökkel és az oltáskampányt koordináló országos bizottsággal.

Felmerült például annak lehetősége, hogy akik ezentúl oltatják be magukat, értékutalványokat kapjanak, azok között pedig, akik már megkapták a vakcinát, nyereménysorsolást tartsanak.

Azokkal szemben, akik nincsenek beoltva, megszorító intézkedéseket fontolgatnak: például azt, hogy a beoltatlan egészségügyi alkalmazottakat rendszeresen teszteljék a saját költségükön, valamint, hogy a beoltatlan személyeket ne engedjék be hétvégenként olyan nyilvános helyekre, amelyek nem életbevágóan fontosak – tette hozzá Mihăilă.”

Kelemen Hunor is elnyilatkozta magát, ő határozottan követeli az egészségügyi dolgozók kötelező beoltását, sőt mint mondta, a „durvább” megoldásokat is erősen preferálná, hogy valahogy rákényszerítse a lakosságot a kísérleti szerek beadatására.

Ezek a magukat politikusoknak vélő, gerinctelen és erkölcstelen alakok, valamiért úgy vélik, a szavazó polgárok holmi rabszolgák, jobbágyok, akik életéről és haláláról a politikai pártok kalandorai dönthetnek, persze felsőbb utasítások szerint.

Eszükbe sem jut, hogy valójában nincs joguk embertársaik életéről és egészségéről dönteni, ugyanis minderre őket az  égvilágon senki nem hatalmazta fel, ugyanis ők NEM TULAJDONOSAI a népnek!

Bízzunk Istenben , hogy ezzel kellőképpen szembesítve lesznek nemsokára az illetékes jogi hatóságok, emberjogi bíróságok előtt!

Elképesztő figyelni, ahogy ezek az erkölcsi hulla politikusok egész Európában előadják szószerint ugyanazt a Covid19 forgatókönyvet.

Vajon eszükbe sem jut, hogy azért vannak emberek, akik képesek gondolkodni, van lelkük és tartásuk, ráadásul nem is teljesen idióták, akárhogy is szeretnék azzá tenni őket?

Az efféle primitív  „jutalomfalat” ígérgetéssel és fenyegetőzéssel persze  folyamatosan öngólt lőnek ezek a parlamenti covid kápók, talán ennek is tudható be, hogy a 20 milliós Romániában alig haladta meg a 4 milliót azoknak a száma, akiket eddig rá tudtak beszélni, zsarolni, megfélemlíteni a kísérleti szer beadatására, s ahogy elnézzük, ez a szám nem is fog nagyokat változni. Romániába közben folyamatosan özönlik be a kísérleti vakcina, amit újabban amúgy Second Hand módban eladogatnak, azoknak, akiknek kell. Bár ez is elég furcsa, ugyanis azok az államok, akiknek az éppen a szavatossági idő végére ért vakcinákat lepasszolják állítólag, nyugodtan rendelhetnének maguknak a gyártóktól „friss” emberi irtó vakcinákat… Ki tudja, miféle szélhámosságok fognak még kipotyogni ezzel kapcsolatban is a kormány csontváztartó szekrényéből.

Mi is javasolnánk az efféle Mihailă meg Kelemen Hunor féle politikusoknak egy oltást, éspedig azt, hogy őket meg igazságszérummal kellene beoltani s hagyni, hogy danolják csak ki kik és mennyiért bízták meg őket, ennek a gyalázatos Covid19 forgatókönyvnek az eljátszására.

szmm-

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imola
Imola
2 ani în urmă

Kelemen Huniról van

Telefon
740676658
Imola
Imola
2 ani în urmă

Kelemen Huniról annyi jó sztori van, annyira aljas, hogy azt normális emberi lény fel sem foghatja.
Az én dédapám, Orbán József Csíkkarfalván gazdag gyáros volt, persze komunizmusban földönfutó lett.
89-után Kelemen elvtárs a Huni apucija szemet vetett az Orbán vagyonra, képesek voltak még a telekkönyvből is lapokat kiszakítani…
Regényeket lehetne írni, hogy mennyire aljas lények !