Aktuális

Bár kong az ürességtől a romániai oltóközpontok zöme, mégis újakat kell nyissanak – igazi „útszéli” oltóközpont nyílik Bihar megyében: várják az útszéli oltakozókat

Bár a legtöbb oltóközpont kong az ürességtől, ugyanis a romániai lakosok egyre inkább elutasítják a kísérleti covid vakcina beadatását, a román kormánynak mégis teljesíteni kell az előre megírt vakcina projektet, így újabb és újabb oltóközpontokat nyitnak. Hogy ezekért tulajdonképpen mennyi pénzt is számolnak el, az persze titok.

Csütörtökön kerül sor egy szószerint „útszéli” oltóközpont megnyitására Bihar megyében, Fugyivásárhelyen az E60-os főút mentén.

Reggel nyolctól este nyolcig várják majd itt azokat, akik kérnek egy, azaz két adagot a Pfizer kísérleti géntechnológiás szeréből. Elég a személyi igazolvány bemutatása, programálás vagy regisztráció sem kell.

Lássuk be ez az útszéli oltakozás azért eléggé bizarr. Sőt groteszk, ahogy ez az egész  szürreális  és nem mellesleg törvénytelen vakcina kampány. De legalább lehetőséget ad az útszéleken szexpartnert vadászó lenge „útszélieknek” is, hogy ha megkívánja a szervezetük, beadassanak maguknak egy útszéli oltást az útszéli oltóhelyen…

Fotó: bihon.ro

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile