Aktuális, Társadalom

Bátrak és életuntak előnyben? – Igaz, hogy veszélyes mellékhatásai lehetnek, de legalább soron kívül kapható az AsraZeneca vakcinája

Miközben egyre több országban betiltják az alkalmazását, addig Romániában az Agerpres beszámolója szerint már fel sem kell iratkozni, hanem soron kívül lehet kérni és kapni az AstraZeneca covid-vakcináját. Nyilván ez annak tudható be, hogy az orosz rulett jellegű, a vérrögképződéssel és a halált okozó trombózisokkal összefüggő oltóanyag elrettentette az oltakozástól még a vakcina pártiakat is. Felelősséget az esetleges mellékhatásokért persze továbbra sem vállalnak az oltáspropagandát harsogó kormányhivatalok.

Péntektől bárki kérheti ugyanis az AstraZeneca koronavírus elleni vakcináját, az országos oltási platformon való előjegyzés nélkül is.

A RO Vaccinare platform Facebook-oldalán közzétett bejegyzés értelmében azoknál a központoknál, amelyeknél a Vaxzevria (AstraZeneca) vakcinát használják, előjegyzés nélkül is lehet igényelni az oltást, ha vannak szabad helyek. Arról, hogy hol vannak üres helyek, az oltóközpontok interaktív térképén lehet tájékozódni.

Az előjegyzés nélkül oltásra jelentkezőknek mindössze a személyi igazolványukat kell felmutatniuk az oltóközpontnál, ahol az oltási kapacitás függvényében fogadják a jelentkezőket – derül még ki a bejegyzésből.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile