Aktuális, Társadalom

Bebizonyosodik a covid-protokoll féle hivatalos emberirtás? – megtörtént az első hivatalosan elrendelt exhumálás és törvényszéki boncolás Romániában egy úgynevezett „covidban elhunytnál”

Nem hat sajnos az újdonság erejével, hiszen régóta nyílt titokként emlegetik sokan, mégis sokkolja a közvéleményt Romániában az az eset, mely most jutott nyilvánosságra s mely konkrét bizonyíték lehet arra, hogy a globális covid terrorizmus alatt felállított halálkórházakban valójában nem a koronavírus szedi  sorra áldozatait, hanem a covid-protokoll végrehajtásával megbízott orvosok a felelősek nagyon sok beutalt haláláért. Magyarán szólva a kórházakban a nem megfelelő „kezelésekkel” megölik a betegeket.

Az alábbi esetben egy, állítólag a covidban elhunyt romániai férfi családja kérte az exhumálást. Az eset  precedens értékű, nemcsak Romániában de az egész Európai Unióban most első alkalommal rendelték el, hogy covidosnak mondott elhunyt holtesttét kihantolják és törvényszéki vizsgálatnak vessék alá.

A család ügyvédet fogadott, több feljelentést tett a rendőrségen és az ügyészségen, végül sikerrel jártak nyomozás kezdődött és az ügyészek gyilkosság vádja miatt büntetőeljárást  indítottak.

Az Antena3 hírtelevíziónak az elhunyt lánya nyilatkozott. Ebből a nyilatkozatból az alábbiak derültek ki:

Az áldozat +Aurel Cuc,   65 éves férfi március tizedikén került kórházba, ahol enyhe tüdőgyulladást állapítottak meg nála és a protokollnak megfelelően  elvégezték a covid tesztet is. Hármat is. A három tesztből 2 negatív lett és egy végül pozitív, azonban ennek ellenére a férfit egyértelműen covidosnak nyilvánították és beutalták  a Turnu Măgurele -i covid-osztályra.

Az áldozat lánya nem tud belenyugodni, hogy édesapját esetleg maguk az „elsővonalas hős” orvosok ölték meg

A család elmondása és a nyomozás során átvizsgált orvosi jelentések szerint is a férfi értékei javultak, minden értéke normális volt, jó volt az oxigénszintje, a vérnyomása, határozottan a gyógyulás jeleit mutatta. Azonban március 12-ről 13-ra virradó éjszaka minden megváltozott.

A beteg kórtermében az ügyeletes orvos ( a kórház egyik sebésze)  a kórteremben levő másik páciens elmondása szerint, este nem tudni miért, elzárta az oxigénadagoló készülékeket, majd  a beteg infúziójába befecskendezett valami  gyógyszert és elhagyta a kórtermet. Ezt követően Aurel Cuc rosszul lett. Szobatársát kérte meg, hogy az értesítse az orvosokat, azonban érdekes módon egyetlen orvost sem találtak akkor éjszaka az osztályon. Pár óra alatt a férfi állapota egyre rosszabbodott, s mire reggelre előkerült a covid osztályon szolgálatot teljesítő négy orvos (hogy addig hol is volt a 4 „elsővonalas hős” eddig nem derült ki) akik körbeállták a beteg ágyát, majd, miután az kiszenvedett valamitől, egyszerűen megállapították a halál beálltát.

A tanúk elmondása szerint az egyik nővér ezt mondta az orvosoknak: „Kész, meghalt, megrepedt egy vérér!”

Az elhunyt családja nem tudott belenyugodni, hogy ily módon veszítették el hozzátartozójukat és feljelentést tettek a kórház ellen, minekutána az ügyészség, első alkalommal a covid őrület elszabadulása óta elrendelte a már eltemetett „covidos” holttest kihantolását és törvényszéki orvos általi boncolását. Az eredmény napokon belül várható.

A szóban forgó kórház covid-osztályon nemrég felszereltek több térfigyelő kamerát is, azonban abban a kórteremben, ahol ez a fenti eset megtörtént, érthetetlen módon a kamerák aznap le lettek kapcsolva.

Az eset nemcsak egyszerűen horrorisztikus és emberi ésszel nehezen felfogható, hanem nyilván precedenst is fog teremteni, amennyiben a hatóságok elkezdik jóváhagyni a covidosnak mondott halálesetek törvényszéki kivizsgálását és a járványügyi szabályokra hivatkozva boncolás nélkül eltemetett holttestek exhumálását. Mindez sajnos nem fog életre kelteni egyetlen elhunyt áldozatot sem, de talán megmentheti az élőket és közelebb viheti a  társadalmat a covid-terrorizmus alatt történtek kiderítéséhez.

A tévériport anyaga ITT  tekinthető meg.

 

 

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile