Aktuális

Befuccsol a nagy kamu vakcina kísérlet? A Pfizer elismerte a „covid-vakcina” csak 39 %-os védettséget nyújt a beígért 95 % helyett. De  adják még lejjebb is ezt? Dr. Fauci szerint az oltottak hordjanak maszkot a beltéren is … talán mindörökre?

Horror komédiába illik az a sajnálatos valóság, melyet a nagy Covid19 féle vakcina kísérlettel követnek el éppen az emberiség ellen, derül ki egy friss, a CNBC-ben megjelent cikkből. Az izraeli lakossági átoltást követően az izraeli kutatók  ugyanis azt nyilatkozták, hogy a Pfizer mRNS-es géntechnológiás, csoda-kísérleti szurija, (mert lássuk be védőoltásnak nevezni ezt a valamit, elég pontatlanság sőt felelőtlenség lenne) az eddig ígért 95 százalékos védettség helyett maximum 39 százalékos védettséget ad. Ami azt jelenti, hogy tíz beoltott személy közül  még 4.nek sem biztosít védelmet a koronavírus ellen. Egyelőre legalábbis ez a leközölt számarány.

Viszont akkor felvetődik a kérdés, minek is erőltették ezt a kísérleti akármit az emberekre és valójában mi is történik jelenleg a feje tetejére állított világban, ahol büntetlenül kísérletezhetnek népeken a covid terrorista Doktor Mengelék?

Tehát az egész járvány-hanta megdőlni látszik, s ne adja Isten, hogy hamarosan kiderüljön, mégsem immunizálásról, vagy vírusvédelemről szól ez az egész emberellenes gyalázat, melynek a kormányok éppen kiszolgálói lettek. És mindezen közölt adatok mellett van pofájuk a kormányilletékeseknek és az emberekkel kísérletet folytató arctalan bűnözőknek azt állítani, hogy javasolt, sőt szükséges egy harmadik oltás is?!

De vajon minek kell a harmadik oltás ? Egyáltalán OLTÁS ez? 

Milyen orvosi indokkal lehet ezt kijelenteni a tapasztalatok tükrében?

Mi a garancia, hogy a harmadik „oltás” nagyobb biztonságot nyújt, biztosabb  védelmet  a Covid19 „vírusával” szemben , hogy nem okoz még több még súlyosabb mellékhatást és egyáltalán van bármilyen  értelme, azontúl, hogy okot szolgáltat az emberi társadalom diktatórikus kontrolálására és milliárdokat hoz a gyógyszermaffiák és  bitófára érett politikai vezetők zsebébe?

Egy kanadai tanulmány azt is leírja, hogy bizonyított, hogy az úgynevezett „delta variáns” amit vírus mutációnak hazudnak a hivatalos sajtóban, holott egyszerűen az oltás mellékhatása lehet, mert semmi bizonyíték nincs semmiféle kimutatható vírus mutációra pár hónap alatt, zömmel a beoltottaknál jelentkezik és okoz gondot.

A Haláldoktor becenévre keresztelt Anthony Fauci azt is elmondta a sajtónak, hogy szerinte azoknak, akik megkapták az oltásokat mérlegelniük kell a maszkok beltéri viselését az Egyesült Államokban  is gyorsan terjedő változat ellen.

Értjük nem? Tehát jó ez a  GMO-s kísérleti szer.

Védettséget a jelek szerint nem ad, súlyos mellékhatásai vannak, nem mentesít a maszkviselés őrületétől… de ki van ez találva ügyesen…

A Pfizer gyógyszergyártó képviselői az idézett cikkben arra hivatkoztak, hogy mivel egyértelműen gyengül a beoltottak immunitása, ezért javasolják nekik a harmadik vakcinát. Hogy végül is milyen orvosi céllal teszik ezt a javaslatot mindezidáig nem derült ki. Mint ahogy az sem, hogy a hanyadik oltásig akarnak kísérletezni az ismeretlen mRNS szerrel az embereken?

Forrás: CNBC

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Vidam Park
Vidam Park
2 ani în urmă

A Pfizer  a hónap elején közölte, hogy egyre csökken az immunitása a két dózisú oltása ellen, és most azt tervezi, hogy engedélyt kér az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivataltól az emlékeztető oltásra. A szövetségi tisztviselők szerint azonban a teljesen beoltott amerikaiaknak jelenleg nincs szükségük további lövésekre.
A CNBC-nek adott nyilatkozatában a Pfizer elmondta, hogy továbbra is biztos abban, hogy két dózisú kezelési módja véd a koronavírus és annak változatai ellen.
Mégis azt mondta, hogy a harmadik dózis hasznos lehet, miután a harmadik fázisú vizsgálat elemzése négy-hat hónap elteltével a tüneti fertőzés elleni hatékonyság csökkenését mutatta.
„A jelenlegi vakcina harmadik dózisának kezdeti adatai azt mutatják, hogy a második dózis után legalább 6 hónappal adott emlékeztető oltás a vad típus és a béta ellen magas semlegesítési titereket vált ki, amelyek 5-10-szer magasabbak, mint két elsődleges dózis után, ”- mondta a társaság.