Aktuális, Tények mögött a lényeg

Bemutatunk egy frissen elkészült magyarországi covid lágert – Auswitz-Birkenau sokban hasonlít erre, de az új gettókórház azért ütősebb!

A covid-őrület második esztendejében, a furcsa, kormányszintű hazugságokra alapozott p(l)andémiában sajnos egyre több  olyan állítás igazolódik be, amit a jól idomított, zombiasított része a világnak előszeretettel és minden tudományos alapot nélkülözve  nevezett „konteónak”, mert gazdáik azt mondták, mindent , ami nem egyezik, vagy éppen ellenkezik a hivatalos dogmákkal, azt konteónak, dogmának kell nyilvánítani. Pont úgy, ahogy történt ez egykoron az inkvizíció korában, a magukat „szent inkvizítoroknak” nevező egyházi tömeggyilkosok parancsára, vagy a fasiszta emberirtók parancsára vagy éppen a kommunista diktatúrák elve szerint.

Kapjunk elő csak párat a „konteónak” mondott, aztán láss csodát igazságnak bizonyult  állításokból.

  • nem szüntetik meg évekig a kihirdetett covid mizériát, azaz szükségállapotot.
  • előállnak egy oltással, amit kötelezővé akarnak tenni és ezáltal teljes kontroll alá vonni az emberi társadalmat
  • a védőoltásnak mondott génterápiás , kísérleti covid-szérum nem állítja meg az állítólagos fertőzés terjedését és emberek ezreit öli meg és betegíti meg….
  • Nem állnak meg egyetlen úgynevezett „covid vakcina” beadásánál.
  • a vakcina függvényében korlátozzák a társadalmi szabadságot, a munkához és tanuláshoz való jogot
  • stb. stb…

 

Nos, rémlik, hogy mikor körülbelül egy éve  ezeket mondták sokan, akkor a bégető, Stockholm szindrómás  főemlős populáció, az engedelmesen idomáraira várók csak úgy rakták a röhögő szmájlikat a Facebookon az eféle megosztások alá s nyomták a degenerált, jól beléjük idomított szöveget, hogy íme, a konteósok, a laposföldhívők, a primitív elmaradottak, akik annyira nyomorultak és buták, hogy igenis érdekli őket, mit akarnak a testükbe nyomni, miféle fura szérumot, aminek mellékhatásaiért sem az orvosok, sem a kormány, sem senki nem vállal felelősséget. Ők lennének a konteósok…

Akik gondolkodnak. Mert gondolkodni bűn, ugye…

Szóval elérkeztünk egy újabb beigazolódó konteóhoz, a 21. századbeli covid-gettókhoz, amiket érdekes módon az elmeháborodott, pszichopata politikusok, akik engedelmes robotokként hajtják végre az egész covid-őrületet „járványkórházaknak” neveznek.

Márpedig ezek nem kórházak, sem nem járványkórházak, sem semmilyen kórházak, ezek egy az egyben deportáló táborok, ahol az ide majdan elzárt, teljesen kiszolgáltatott emberekkel valakik azt tennének, amit éppen akarnak, vagy amit parancsba ad nekik a Nagy Covid sátáni parancsnoksága.

A buzgón bégető és szorgalmasan oltakozó emberbirkák nyája negatív IQ tesztjük tükrében nyilván a már jól látszó tényeket, már felépült covid lágereket is konteónak fogja nevezni, de ne haragudjunk rájuk ezért, ők már csak ennyire képesek  sajnos.

Az ausztráliai covid lágerekről a napokban tudósítottunk , de most hála egy Facebookon megjelent írásnak egy magyarországi covid lágert is be tudunk mutatni.

Az alábbi szöveget és fényképeket a Facebookról , a megjelölt forrástól vettük át.

Nyilván ez az egész horrorfilmbe illő szörnyűség is csak ábrándos konteó?

2021- 1944 , a két láger ugyanazon séma szerint épült…csak az Auswitz-Birkenau a másik a Kiskunhalasi „Mobil” járványkórház

“Ej-ej, „Béláim” kezdem már nagyon úgy érezni, hülyére vesznek minket teljesen…

Én voltam katona, hát lehet sokan nem.  Láttam nyomsávot, futottam ki fegyverrel, mikor riasztás volt, mikor behatolót kellett ártalmatlanítani.

Láttam két drótkerítés közötti nyomsávot, (auschwitz-Birkenau-nál) a náci haláltáborokban, és tanultam, hogy lehet a legkeményebb börtönökről meggátolni a szökési kísérletet, modern NATO pengés huzal közbeiktatásával stb.

A következő fotókon, láthatjátok, a Kiskunhalasi „Mobil” járványkórházat, és nézzétek milyen „védelmi” rendszert építettek ki. Alapból van egy betonfal, majd utána egy belső műút, azt követi egy pengés drótkerítés, mely megakadályozza a kitörést, majd egy nyomsáv, és még egy pengés drótkerítés.

Mint látható, úgy építették meg a védelmi rendszert, hogy nehezen lehessen bemenni, de legfőképp, ami fontos (és ezt minden biztonsági szakember láthatja),  ki ne lehessen törni onnan. Őrtornyok talán még nincsenek, vagy ki tudja, nem járok arra naponta…  de gondolom azokat pillanatok alatt fel lehet állítani vagy akár egy kemencét (krematóriumot is be lehet építeni, ha a szükség úgy hozná, de ez részletkérdés már…)

A kérdés, hogy egy beteg ember, akit épp lélegeztető gépre tesznek, hogy a fenében akarna, vagy tudna kitörni, megszökni onnan?

A következő kérdés, miért kellene megszöknie, egy szabad országban egy kórházból, ahol az életéért küzdenek elvileg?

A náci táborokban „érthető” volt ez, hiszen emberkísérleteket végeztek, gyilkolták az embereket stb. De Magyarország elvileg egy szabad ország nem? Érthetetlen a lesötétített tejüvegek használata egy kórteremben, vagy az intenzíven az ablakok 2 méter feletti elhelyezése, hiszen, egy intenzív osztályon, vagy éppen egy lélegeztető gépen lévő ember nem ugrál ki az ablakon…

Mert ha az oda beszállítottakban (mondjuk ne adja az Isten az oltottakban), kifejlődne valami földönkívüli lény, akkor érteném az elővigyázatosságot. Esetleg akkor is érteném, ha ez egy börtön kórház lenne, és oda olyan emberek kerülnének, akik veszélyt jelentenek a társadalomra, pl. tömeggyilkosok stb. de így nem nagyon, azaz kicsit sem…

A büntetés végrehajtás szakemberei tervezték, majd építették meg a kórházat. A különféle ismertetőkből az is kiderült, hogy a munkások 150 kilométer erősáramú kábelt, 6000 négyzetméter légtechnikai eszközt építettek bele! Mert hát, levegőt, azért csak kell venni…

Az országban egyedülálló módon az egész intézményben úgynevezett légzsilipes rendszer működik az osztályok között, hogy a „vírus” ne terjedhessen egyik szobából vagy osztályról a másikra.

Tehát légmentesen ki lehet iktatni szobákat, a szárnyakat. Oda be lehet fújatni bármit, a másik csövön, ami látszik, pedig ki lehet szívni, a bejuttatott cuccost.

Hitler örült volna egy ilyen technikának, mert emberségesen távozhattak volna a deportáltak, hiszen, este lefeküdve, zyklon b-t bejuttatva az egyik csövön, míg a másikon azt kiszívva, kész is lett volna a mutatványa, aztán nem kellett volna zuhanyzónak álcáznia a gyilok cuccost.

Tényleg, profi munka, gratulálok, tényleg emberségesebb, és bizonyára jobb is mint az auschwitz-i… de ma, kinek, és minek ez???

Tudjuk jól, hogy a miniszterünk szereti a focit, ezért stadionokat épít úton, út félen… Azt is tudjuk, hogy szeret katonásdit játszani, mert minden második szava, hogy „harcolunk”, „megtámadtak minket”, stb… de nagyon nem mindegy, hogy „csak” katonásdit játszik és harckocsikat repülőket, hadászati eszközöket vásárol, vagy éppen felidézi Hitler náci rendjét, és épp egy esetleges haláltábort képez le…

Hát, kérdések vannak a fejemben „Béláim”… és legyünk pozitívak…

– Kik azok, akikre ennyire vigyázni kell, szerintetek?

Ui.: A képek közé betettem, kettő képet az  auschwitz-Birkenau-ról, hogy legyen már összehasonlítási alapja mindenkinek, miről beszélek, illetve, a NATO pengés drótot is, hogy lássátok, mennyire veszélyes emberek kerülnek oda, és egy képet annak szereléséről… ennyi…

Forrás: Zayzom Nándor/ Facebook”

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile